Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zamówiłam rożek i materac do łóżeczka czekam z niecierpliwością aż przyjdzie
zostanie mi do kupienia wanienka i ogarnąć gemini, mam nadzieję że na dniach się uda.
O jutro i ja będę mieć wesoły dzień bo wypłata wpłynie hohohomartusiawp, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrzucam część. To jest około 70% kocyka. Mam jeszcze plan na górę, ale to może się jeszcze zmienić w trakcie. Ma około 100cm szerokości i dojdziemy myślę do 120cm wysokosci.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22dfa1199c3e.jpg
To jest 1/5 szerokości. Tam na górze jest serduszko i takich serduszek jest 5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 18:06
stresant, AniaKJ, Lolka30, Tunia76, martusiawp, Kiwona, india, Kasiulka90, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Jak Ty to zrobiłaś!!! Ja muszę spróbować jeszcze raz. Kupiłam za 2000 a chciałam sprzedać za 800:/
A czyscilas ja przed sprzedażą? Bo ja jeszcze nie i póki nie będę miała chętniej to nawet o tym nie myślę bo kasa pójdzie w błoto. Ale dol i tak sie dobrze nie dopral w sensie tren, sesja byla nad morzem i od piachu caly szary od wewnątrz byl.
Ja nie miałam sesji więc muszę wybierać z tych co mam. A na jakiej stronie?
Kochana tak oddawalam ja do czyszczenia i jeszcze tiul mi babka wymieniala bo byl porozdzierany po tancach. Wystawilam tylko na olx. No wlasnie zdjecia to klucz do sukcesu. Ja w ogloszeniu same fotki z sesji mialam bo w trakcie slubu to albo nie bylam w calosci albo w ruchu. A sesje mielismy na prawde piekna i sukienka wyglądała jak z katalogu pewnie to tego zasluga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 18:15
malutka_mycha, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kiwona swietne wiesci, oby tak dalej
Karmelka fajne to zolte wnetrze wozka....wlasnie taki kolor kocyka bede robicz dobraniem kolorow nie pomoge, jakos nie mam tego w glowie, nie widze tego.... ale czarnego wnetrza bym na pewno nie brala, raz ze bedzie sie szybko brudzic a dwa ze chyba goraco w lecie......ale sie nie sugeruj wez co Ci sie podoba
Przyjechalam ze sklepu, znow stowa sie poszla pasc, ale mam material na rozek ( marynarski wzor granatowo czerwono bialy) ......bede szyc
i zolta wloczke na kocyk bede dziergac, roboty na miesiac
ale jestem zadowolona
dzis jeszcze wysle ostatnie zamowienie na szczotke i grzebyk do wlosow, siatke na wozek, zawieszke z Fehn do smoczka i smoczulek (ich nigdy dosyc mam juz 4) no i koniec mamy wszystko
takie dezynfekcje do pepka witamien D itp. rzeczy to maz kupi po porodzie jak juz bede wiedziec co koonkretnie trzeba.......Fasolka77, martusiawp, india lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wrzucam część. To jest około 70% kocyka. Mam jeszcze plan na górę, ale to może się jeszcze zmienić w trakcie. Ma około 100cm szerokości i dojdziemy myślę do 120cm wysokosci.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22dfa1199c3e.jpg
To jest 1/5 szerokości. Tam na górze jest serduszko i takich serduszek jest 5.
to jest na drutach robione? ale swietny jest
ja wole szydelko, tzn. na drutach nie potrafie tak rowno uciagac i potem mam krzywe
dzis jeszcze kupilam material (bawelne co sie naciaga jak T-shirt i spod kocyka bedzie tym podszyty a gora bedzie dziergana) -
valetta94 wrote:Kochana tak oddawalam ja do czyszczenia i jeszcze tiul mi babka wymieniala bo byl porozdzierany po tancach. Wystawilam tylko na olx. No wlasnie zdjecia to klucz do sukcesu. Ja w ogloszeniu same fotki z sesji mialam bo w trakcie slubu to albo nie bylam w calosci albo w ruchu. A sesje mielismy na prawde piekna i sukienka wyglądała jak z katalogu pewnie to tego zasluga.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Śliczne te kocyki, czekam na lutową wypłatę i zamawiam
Karola Haha w ciąży to każdy czeka.na wypłatę żeby wydawać na dzieciowe zakupy haah to bardziej cieszy niż zjedzenie zelek w ukryciu przed dzieckiem
Ja to już się końcówki nie mogę doczekać aż rozloze łóżeczko i będę robić ostatnie poprawki super okres
P.s kiedy bierzecie się za pranie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 18:59
martusiawp lubi tę wiadomość