Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny te, ktore czekały na kolorowe zestawy od mamy ginekolog dzisiaj będą w sklepie.
Szkoda tylko że trojpaki są w jednym kolorze -
ja się na cukrzycy nie znam wcale, ale naprawdę Dziewczyny bądźmy wyrozumiałe. łatwo pisać, żeby wyluzować, tylko, że jeden zje tabliczkę czekolady i cukier ok. a drugiemu od samego patrzenia na nią już skoczy...
ja rozumiem irytacje Dziewczyn, które cokolwiek nie zjedzą, to potem problem...
cycki do góry, jeszcze 2-3 miesiące i będzie po wszystkim! :*barbillla86, Misiabella, AniaKJ, Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyDziewczyny - polecam Wam super kisiel Winiary z jagodami goji o smaku jabłkowym.
Jest na cukrze trzcinowym i nie ma maltodekstryny. I dobrze smakuje.
A galaretka winogronowa przezroczysta już się chłodzi. Jeszcze raz dzięki Karolinateraz moje podwieczorki i drugie śniadania nabierają barw. Dzisiaj mieszam z jogurtem i myślę żeby zrobić mus z banana i kiwi i dodać. Będzie pycha
Misiabella, Karollinax26, Fasolka77, martusiawp, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:ja chcialam ta koszule do spania ale kurde 138zl i nie ma ich w magazynie... a tak mysle czy warto.. czy nie lepiej kupic w to miejsce ze 2 byle jakie.. i tak w domu nie bede spac w tym.. ponadto biore do szpitala jeszcze normalna pizame dwuczesciowa i zobacze jak sie bede czula.. jakdobrze to sie w koszuli meczyc nie bede bo to dla mnie katorga.
My śpimy nago albo w majtkach i topie na ramiączkach. Nienawidzę koszulWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:36
Karollinax26, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 a Tobie Kochana wszystkiego najlepszego, dużo dużo zdrówka, szczęścia, dużo miłości, wiecznie takiej ślicznej buźki i super figury, bo lasencja z Ciebie jak z mało kogo!! wieczna osiemnastko
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Paula 90 wrote:Mi w ciąży najbardziej brakuje roweru. Nie słodyczy, nie alkoholu. Tylko właśnie ruchu. Roweru, jogi...
Czy któraś z Was też ma bzika na punkcie rowerów? Planujecie jeździć ze swoimi dziećmi?
Rozgladacie się może za jakimś rozwiązaniem na rower? Są przyczepki, foteliki itd.
My będziemy próbować na wiosnę za rok. Jak młody będzie już twardo siedział. Planujemy wtedy kupić fotelik taki montowany na tył z możliwością rozłożenia siedziska.
Paula my przy starszej córce mieliśmy na rok fotelik rowerowy od mojej siostry - suuper sprawa naprawdę. Zaliczyłam wielomiesięczny zjazd psychiczny po pierwszym porodzie, a jeden z pierwszych wyjść na rower wspominam jak powrót do normalnego życia. Ciężko to opisaćPo urodzeniu młodego pewnie znów pożyczymy fotelik (siostrzenica akurat z niego wyrośnie), tyle że pierwsze jazdy przesuną się na lato kolejnego roku zanim zacznie stabilnie siedzieć.
-
B_002 wrote:A tak z ciekawości zapytam gdzie wystawiłaś swoją suknię na sprzedaż?
Bo ja próbowałam sprzedać, ale nie udało się i tak suknia wisi w szafie i miejsce zajmuje. Jestem niska i trudno znaleść chętną, jak ktoś pytał to zwykle się okazywało że będzie za krótka.
A pieniądze by się zawsze przydały za nią, bo po co ma mi wisieć i się kurzyć
Kochana wystawiłam ją na OLX -
nick nieaktualnybarbillla86 wrote:Paula my przy starszej córce mieliśmy na rok fotelik rowerowy od mojej siostry - suuper sprawa naprawdę. Zaliczyłam wielomiesięczny zjazd psychiczny po pierwszym porodzie, a jeden z pierwszych wyjść na rower wspominam jak powrót do normalnego życia. Ciężko to opisać
Po urodzeniu młodego pewnie znów pożyczymy fotelik (siostrzenica akurat z niego wyrośnie), tyle że pierwsze jazdy przesuną się na lato kolejnego roku zanim zacznie stabilnie siedzieć.
No właśnie ja też myślę o tym wyjściu na rower jak o momencie powrotu do normy. Może uda mi się samej wyjść z raz czy dwa jak mąż ogarnie synka. Już nie mogę się doczekać aż wyciągnę moja Gazelę
W sumie zwróciłas mi uwagę na używany fotelik - dziękiMoże już nawet zacznę szukać. Może trafi się w tym czasie jakaś fajna okazja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:41
barbillla86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:ja chcialam ta koszule do spania ale kurde 138zl i nie ma ich w magazynie... a tak mysle czy warto.. czy nie lepiej kupic w to miejsce ze 2 byle jakie.. i tak w domu nie bede spac w tym.. ponadto biore do szpitala jeszcze normalna pizame dwuczesciowa i zobacze jak sie bede czula.. jakdobrze to sie w koszuli meczyc nie bede bo to dla mnie katorga.
ta tetra jest sztywna gruba i twarda. Kupiłam tetre w zwykłym sklepie na Ujastku w szpitalu :p też prałam w 95 stopniach sztuka za 4,90 jest ekstra!
A za taką cenę jak u MG kupisz super koszule np z Oysho mają na prawdę piękne.
Ja spie tylko w koszulach bo uwielbiam. Ale bardzo lubię kupować w primarku lub w tesco.
Jakoś piżama z koronkami nie dla mnie. Ja sen traktuje jak bóstwo! Musi być wygodny
Daffi, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Ja właśnie wyszłam z podobnego założenia. I kupiłam dwie na allegro po 28zl i dwie w lumpeksie za 15zl. Te z lumpa tysiąc razy lepsze niż te z allegro. Wypralam w 90 stopniach a po porodzie pójdą w śmietnik.
My śpimy nago albo w majtkach i topie na ramiączkach. Nienawidzę koszul
a nago przy 9 latce to juz spac sie nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:42
-
Karmelllka90 wrote:Jak valetta94 napisała o tej piżamce od MG to ja zrezygnowałam z zakupu u niej koszulek, zamówiłam też bardzo dużo pieluch tetrowych i na prawdę żałuję
ta tetra jest sztywna gruba i twarda. Kupiłam tetre w zwykłym sklepie na Ujastku w szpitalu :p też prałam w 95 stopniach sztuka za 4,90 jest ekstra!
A za taką cenę jak u MG kupisz super koszule np z Oysho mają na prawdę piękne.
Ja spie tylko w koszulach bo uwielbiam. Ale bardzo lubię kupować w primarku lub w tesco.
Jakoś piżama z koronkami nie dla mnie. Ja sen traktuje jak bóstwo! Musi być wygodny -
nick nieaktualnyJa w majtkach spać tylko śpię w czasie okresu. Żadnych majtek i spodenek. Mąż śpi nago, ale raz spałam w takim topie bawełnianym zadzwonił listonosz a ja zaspana do drzwi! Oh jakie przebudzenie było jak na przedpokoju spojrzałam w lustro... Wróciłam bo szlafrok
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:tylko ja kochana musze szukac juz pod gabarytmojego brzucha ktory na wysokosci pepka ma 130cm...
To prawda że między 32 a 36 tc jest największy wzrost brzucha ? -
nick nieaktualnyDaffi wrote:u mnie tak spac mozna latem. w okresie grzewczym kiedy musimy palic niestety nad ranem nie jest kolorowo. zamarzlabym teraz.o ile mam koszulke na ramiaczkach to wcisnieta w spodenki od pizamy zeby mi gdzies kawalek plecow sie czasem nie odkryl;p
a nago przy 9 latce to juz spac sie nie da
Ale pamiętam że jak spaliśmy gdzieś na wyjazdach i było palone to przez temperatury nad ranem ubierałam długie spodnie, koszulkę i skarpety. Lubię jak mi ciepło, ale powyżej 23 to już dla mnie nie do wytrzymania w domu.
Mi będzie ciężko z golizny zrezygnować bo lubię ten luz. Zobaczymy jak syn będzie reagowal, nie będziemy mu narzucać. Jeśli będzie się krępował nagości to skończy się luz -
Karmelllka90 wrote:No właśnie ostatnio jak dziewczyny pisały swoje cm to ja miałam 114 cm i mówię bo to mam największy. Ale teraz miałaś taki wzrost?
To prawda że między 32 a 36 tc jest największy wzrost brzucha ? -
India- a propo tego dentysty. Dzwoniłam do ArtMedica ale pani nawet w ciąży nie chciała mnie umówić wcześniej niż na maj... więc zarejestrowałam się w citomedzie na 8.02
india lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️