Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Bardzo szybko do domku to dobre wieści. A ona nie słyszała w ogóle?
-
nick nieaktualnyespoir wrote:to myśmy znaleźli specjalną pozycję, żebym nóg nie rozchylała
tylko przed pytam Męża z której strony dzisiaj chce być i od razu się na nią kladę, bo jak w trakcie zaczęłabym się przetaczać, to od mojego dyszenia byśmy się raczej z tego "romantyzmu" posikali ze śmiechu
ale i tak na razie odpuszczę :p
-
nick nieaktualny
-
Sansivieria wrote:Dzięki, uspokoiłaś mnie trochę. W poniedziałek mam wizytę to o tym powiem oczywiście.
Gorsza sprawa, bo Malutka musiała przeżyć ogromny stres.
Mój piesek wpadł pod samochód. Uderzenie złamało mu kręgosłup. Musiałam podjąć decyzję o uśpieniu. Pękło mi serce. Miał tylko 3 lata i był moim "synkiem"... -
Karmelllka90 wrote:Fasolka w PL nie mierzą długości, i na prawdę zarówno waga jak i długość będzie nam znana dokładnie po porodzie. O ile wagę nam szacowana dziecka podają tak długości nie.
Dużo zależy od firm jakie kupujesz ale moim zdaniem jeśli chcesz mieć dziecko w dopasowanych ubrankach a nie w uwywijanych i przyduzych to 56 są potrzebne.
Moje siostry rodziły duze dzieci i zawsze zaczynały od 56, a moja siostra ta co rodzila w wieku 38 lat nie kupowała na 56 a po porodzie mała 3735g i 57 cm a szwagier na prędkości kupował 56 bo topiła się w 62 .
Daffi nawet pisała że jej córeczka była duża a chodzila w 56 i teraz też kupuję 56 a Fifi już jest duży chłopczyk -
Fasolka77 wrote:małą tzn Karola ile?
Nie wiem kochana, nie jestem w stanie tak bez liczenia dokładnie powiedzieć. Z tych ubranek, które ja mam w domu, może około 10 sztuk się znajdzie, nie wiem co będzie z tego, co przyśle mi tata.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:dziękuję Kochana :*
tak czytam o tych skurczach BH.. ja nic nie czuję- czy już powinnam? czy mam się martwić?Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySansivieria wrote:Mam melisę, wypiłam, ale ciągle płaczę. Nie wyobrażam sobie jutra, mieliśmy rytuały dnia. On zawsze czekał i zawsze kochał.
Dzięki za zrozumienie Dziewczyny.
Dlatego rozumiem że serce ci pękło. Nawet nie mówię żebyś postarała się nie płakać bo wiem że się nie da. Wyplacz się wypij nawet dwie meliski to na pewno pomoze. -
nick nieaktualnySansiviera - teraz doczytałam. To straszne. Moja psina jest też dla mnie jak dziecko. Raz mi kiedyś uciekła i pobiegła w stronę ulicy. Na samo wspomnienie mnie telepie. Teraz zawsze na smyczy chodzi.
Uważaj na siebie, pij melisę, mysl o tym że w brzuszku jest mały człowiek który nie rozumie co się dzieje a dostaje mnóstwo kortyzolu.
Strasznie Ci współczuję -
nick nieaktualnyDaffi wrote:Slyszala czesciowo. Tak jakbys zatkala sobie palcami uszy i slyszala glownie siebie wewnetrznie szumy, bicie serca piszczenie itp. Miala problem z uslyszeniem otoczenia dlatego jak mówiła to po swojemu często zmieniala gloski bo jej sie wydawalo ze mowi dobrze. Ogolnie logopeda po usunieciu migdalow wykorzystał maxymalnie czas w jakim zaczęła slyszec choc troche lepiej i mloda wzbogacila słownictwo i jego poprawnosc. Ale mówiła tez bardzo przez nos.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Slyszala czesciowo. Tak jakbys zatkala sobie palcami uszy i slyszala glownie siebie wewnetrznie szumy, bicie serca piszczenie itp. Miala problem z uslyszeniem otoczenia dlatego jak mówiła to po swojemu często zmieniala gloski bo jej sie wydawalo ze mowi dobrze. Ogolnie logopeda po usunieciu migdalow wykorzystał maxymalnie czas w jakim zaczęła slyszec choc troche lepiej i mloda wzbogacila słownictwo i jego poprawnosc. Ale mówiła tez bardzo przez nos.
Daffi lubi tę wiadomość
-
co do cesarskiego cięcia, to pamiętajcie, że cesarka cesarce nierówna. jeśli się dowiecie, że będziecie ją miały, to naprawdę spróbujcie nie nastawiać się od razu negatywnie i nie wyobrażać iluś tam dni w męczarniach. nie chcę przynudzać opisami moich cesarek, ale ja nawet 3 godzin nie leżałam po żadnej...
trzeba być dobrej myśli, że i u Was wtedy pójdzie tak gładko
Tunia76, martusiawp, Paula 90, Misiabella, Lolka30, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karmelllka90 wrote:Regionalna Poradnia Patologii Ciąży znajduje się w Klinice Położnictwa i Perinatologii UJCM, ul. Kopernika 23 (parter) i pracuje codzienne w godzinach 8.00 - 13.30.
Dziewczyny codziennie rozumiecie jako że w sobotę też? HmmKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyespoir wrote:co do cesarskiego cięcia, to pamiętajcie, że cesarka cesarce nierówna. jeśli się dowiecie, że będziecie ją miały, to naprawdę spróbujcie nie nastawiać się od razu negatywnie i nie wyobrażać iluś tam dni w męczarniach. nie chcę przynudzać opisami moich cesarek, ale ja nawet 3 godzin nie leżałam po żadnej...
trzeba być dobrej myśli, że i u Was wtedy pójdzie tak gładko