X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India, Ty masz całą ogromną szafę dla Małej?! Ty się nadajesz do Yummy Mummies! :D

Karmelllka90, DorotaAnna, Tunia76, Fasolka77, martusiawp, india lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anete wrote:
    Dziewczyny kupujecie już takie większe rozmiary 68-74? Bo ja w sumie mam może ze dwie pary spodenek i dwie koszule na 68 i więcej nie kupowałam, bo nie wiem na kiedy te rozmiary wypadną. 68 to pewnie jakoś latem?
    Mam kilka sztuk ale do dosłownie kilka letnich i to po siostrzenicy. Musz dokupić if body na 62 z h&m na krótki rękaw i kilka rzeczy rzeczy 68-74 na przecenach chce kupić takich ciepłych bo to wypadnie latem ale jeszcze nigdy nie było tak żeby całe lato było upalne to po co w lecie kupować w normalnych cenach? Wtedy będę kupowała letnie rzeczy więc i tak kasa będzie szła :p tak sobie wymyśliłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:04

india lubi tę wiadomość

• mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Tak to jest jak najbardziej fizjologiczne. Ja poszlam do ortopedy bo ja sprawdzam wszystko haha, ale polecam mimo wszystko bo widzisz to jest normalne a rozejście jest na 6 mm i to jest ok, on powiedział że może się zatrzymać ale nie musi więc w 36 tc idę jeszcze raz. Dla mojego bezpieczeństwa i w sumie komfortu że jadąc do porodu nie okaże się że mnie rozerwali tfu tfu tfu tfu ... Mój mózg potrafi sobie wszystko wyobrazić widzę to tak że nagle pachnie nogi minwicza plackiem po bokach hahahah
    Kuźwa,teraz to i ja sobie wyobraziłam jak mnie rozrywa,dzięki :D
    Swoją drogą nie wiem kto nazwał to "relaksyną" tak jakby się miało się z relaksem kojarzyć :D

ibm2j48a6easc2hs.png

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie stresuje rozmowa o wyprawce,bo nic nie mam,czekam na wypłatę :D Ale wczoraj dostałam 2 opakowania 5paków body kopertowych z Lidla! Moje dziecko będzie tylko w body chodziło :D

martusiawp, Lolka30, india lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam całą szafe-garderobe dla Ignasia. Ale nie tak wypchana

india lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka 5cm, twarda, postępowanie tak jak do tej pory. Ignasia nie oglądaliśmy poza główka, bo jest w dół.
    Ale nie to najlepsze:

MOGE SIE BZYKAC !!!

mysla.nieskalana, Karmelllka90, espoir, Karollinax26, Kiwona, malutka_mycha, Anete, KarmeLoVe, DorotaAnna, Wiewióreczka, Kasiulka90, martusiawp, Syska2202, Tunia76, Mama36, Natalia-tosia, Lolka30, AniaKJ, Fasolka77, MamaAga85, india lubią tę wiadomość

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Szyjka 5cm, twarda, postępowanie tak jak do tej pory. Ignasia nie oglądaliśmy poza główka, bo jest w dół.
    Ale nie to najlepsze:

MOGE SIE BZYKAC !!!
    Jezus Maria!! Ostrzeżcie sąsiadów,wyciszcie ściany.. :D A tak serio,to dobrej zabawy :)

Karollinax26, espoir, Paula 90 lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Ale nie to najlepsze:

MOGE SIE BZYKAC !!!
    O której mąż wraca z pracy hahahaa

espoir lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę jej budzić ale muszę ... No kocham to psisko
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a712ab69828.jpg

Sansivieria, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Wiewióreczka, Kasiulka90, martusiawp, Karollinax26, Daffi, Blue2019, Lolka30, india lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    O której mąż wraca z pracy hahahaa
    Już jest ;-)

Karmelllka90, espoir lubią tę wiadomość

• KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Ale nie to najlepsze:

MOGE SIE BZYKAC !!!
    O no to już teraz zobaczymy Paule dopiero za kilka dni na forum. Nadrabiajcie! Na zdrowie!

mysla.nieskalana, Paula 90, espoir, india lubią tę wiadomość

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tu bierze duphaston??
    Macie też tak że po zjedzeniu czegokolwiek właściwe jest Wam słabo w głowie kręci. W ogóle nie mogę jeść nic. Wydaje mi się że to się wiąże z tym jak zaczęłam brać leki. Wiem że żołądek jest mały teraz, ale ja potrafię nie jeść prawie cały dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula

Gratulacje dobrych wieści haha

India

Ale masz super ogarnięte wszystko :)

Paula 90, india lubią tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, zazdroszczę :D Ja mam wrażenie, że powoli staję się dziewicą wtórną ;)

India, szafa jak z bajki...

Karmelka, wszystkie narządy są już rozwinięte, wykształcają się jeszcze płucka i my po sterydach może już mamy w pełni wykształcone, ale dopiero w 32 tc zaczyna wykształcać się odruch ssania, więc niech dzidzi siedzą jak najdłużej i obrastają w tłuszczyk :)

mysla.nieskalana, martusiawp, Karollinax26, Paula 90, DorotaAnna, Karmelllka90, india lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:43

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India.. Szafa boska!! Jak na instagram!!
    Anete ja zabezpieczam się 68 sporo bo licz e się z tym że mój się może taki urodzić. Więcej co prawda letnich na 68 kupuje bo liczę że jakiś cudem może 62 będzie dobre.

india lubi tę wiadomość

• valetta94 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    to podziwiam Was, ja bym się bała, że przy upławach (szczególnie ciążowych) będę chodzić zaraz z mokrą plamą :P muszę mieć majtki + wkładkę :P

Ja to samo a jeszcze przy luteinie to zmieniam majtki kilka razy dziennie, brakło by mi dresów gdybym chodziła bez majtek :P A i tak czasem przecieka na dresy jak nie założę wkładki :/

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Luteina ma to do siebie że niestety wszystko brudzi. A na tym etapie ciąży czemu jescze bierzecie Luteine ?

• valetta94 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    No Luteina ma to do siebie że niestety wszystko brudzi. A na tym etapie ciąży czemu jescze bierzecie Luteine ?

Ja biorę bo mam krótką szyjkę aby ją jakoś ratować i twardnienia brzucha.

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anete wrote:
    Dziewczyny kupujecie już takie większe rozmiary 68-74? Bo ja w sumie mam może ze dwie pary spodenek i dwie koszule na 68 i więcej nie kupowałam, bo nie wiem na kiedy te rozmiary wypadną. 68 to pewnie jakoś latem?

Ja mam troszkę na 68 i 74, w sumie więcej na 74 bo nie wiedziałam czy 68 to już lato czy jak malutka będzie rosła. A 74 obstawiałam tak na wrzesień, więc takie cieplejsze ciuszki z wyprzedaży pokupowałam. Na 68 mam kilka pajacyków, body, spodenek a najwięcej to sukieneczek na lato bo chyba z 6 :P Aa i mam nawet katane na 68 z F&F z Tesco, jest przesłodka :D Mam też bluzy bo w lecie to nawet wieczorkiem na spacerki można ubrać jak już będzie chłodniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 13:08

w5wq9vvj6y6gc1um.png
‹‹ 1394 1395 1396 1397 1398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ