Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Dziewczyny kupujecie już takie większe rozmiary 68-74? Bo ja w sumie mam może ze dwie pary spodenek i dwie koszule na 68 i więcej nie kupowałam, bo nie wiem na kiedy te rozmiary wypadną. 68 to pewnie jakoś latem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:04
india lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Tak to jest jak najbardziej fizjologiczne. Ja poszlam do ortopedy bo ja sprawdzam wszystko haha, ale polecam mimo wszystko bo widzisz to jest normalne a rozejście jest na 6 mm i to jest ok, on powiedział że może się zatrzymać ale nie musi więc w 36 tc idę jeszcze raz. Dla mojego bezpieczeństwa i w sumie komfortu że jadąc do porodu nie okaże się że mnie rozerwali tfu tfu tfu tfu ... Mój mózg potrafi sobie wszystko wyobrazić widzę to tak że nagle pachnie nogi minwicza plackiem po bokach hahahah
Swoją drogą nie wiem kto nazwał to "relaksyną" tak jakby się miało się z relaksem kojarzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzyjka 5cm, twarda, postępowanie tak jak do tej pory. Ignasia nie oglądaliśmy poza główka, bo jest w dół.
Ale nie to najlepsze:
MOGE SIE BZYKAC !!!mysla.nieskalana, Karmelllka90, espoir, Karollinax26, Kiwona, malutka_mycha, Anete, KarmeLoVe, DorotaAnna, Wiewióreczka, Kasiulka90, martusiawp, Syska2202, Tunia76, Mama36, Natalia-tosia, Lolka30, AniaKJ, Fasolka77, MamaAga85, india lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Szyjka 5cm, twarda, postępowanie tak jak do tej pory. Ignasia nie oglądaliśmy poza główka, bo jest w dół.
Ale nie to najlepsze:
MOGE SIE BZYKAC !!!A tak serio,to dobrej zabawy
Karollinax26, espoir, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chcę jej budzić ale muszę ... No kocham to psisko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a712ab69828.jpgSansivieria, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Wiewióreczka, Kasiulka90, martusiawp, Karollinax26, Daffi, Blue2019, Lolka30, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Szyjka 5cm, twarda, postępowanie tak jak do tej pory. Ignasia nie oglądaliśmy poza główka, bo jest w dół.
Ale nie to najlepsze:
MOGE SIE BZYKAC !!!mysla.nieskalana, Paula 90, espoir, india lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyCzy ktoś tu bierze duphaston??
Macie też tak że po zjedzeniu czegokolwiek właściwe jest Wam słabo w głowie kręci. W ogóle nie mogę jeść nic. Wydaje mi się że to się wiąże z tym jak zaczęłam brać leki. Wiem że żołądek jest mały teraz, ale ja potrafię nie jeść prawie cały dzień. -
nick nieaktualny
-
Paula, zazdroszczę
Ja mam wrażenie, że powoli staję się dziewicą wtórną
India, szafa jak z bajki...
Karmelka, wszystkie narządy są już rozwinięte, wykształcają się jeszcze płucka i my po sterydach może już mamy w pełni wykształcone, ale dopiero w 32 tc zaczyna wykształcać się odruch ssania, więc niech dzidzi siedzą jak najdłużej i obrastają w tłuszczykmysla.nieskalana, martusiawp, Karollinax26, Paula 90, DorotaAnna, Karmelllka90, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
espoir wrote:to podziwiam Was, ja bym się bała, że przy upławach (szczególnie ciążowych) będę chodzić zaraz z mokrą plamą
muszę mieć majtki + wkładkę
Ja to samo a jeszcze przy luteinie to zmieniam majtki kilka razy dziennie, brakło by mi dresów gdybym chodziła bez majtekA i tak czasem przecieka na dresy jak nie założę wkładki
-
nick nieaktualny
-
Anete wrote:Dziewczyny kupujecie już takie większe rozmiary 68-74? Bo ja w sumie mam może ze dwie pary spodenek i dwie koszule na 68 i więcej nie kupowałam, bo nie wiem na kiedy te rozmiary wypadną. 68 to pewnie jakoś latem?
Ja mam troszkę na 68 i 74, w sumie więcej na 74 bo nie wiedziałam czy 68 to już lato czy jak malutka będzie rosła. A 74 obstawiałam tak na wrzesień, więc takie cieplejsze ciuszki z wyprzedaży pokupowałam. Na 68 mam kilka pajacyków, body, spodenek a najwięcej to sukieneczek na lato bo chyba z 6Aa i mam nawet katane na 68 z F&F z Tesco, jest przesłodka
Mam też bluzy bo w lecie to nawet wieczorkiem na spacerki można ubrać jak już będzie chłodniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 13:08