Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 23:11
espoir, malutka_mycha, mysla.nieskalana, Lolka30, Daffi, Karmelllka90, Tunia76, Karollinax26, Anete, Kasiulka90, Kiwona, DorotaAnna, Sansivieria, B_002, Wiewióreczka, Mama36, valetta94, martusiawp, Blue2019, AniaKJ, Misiabella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana hahah mogłabym sobie z Twoją mamą przybić piątkę! z tego powodu zawsze mam ogolone np. nogi, żeby siary nie było, jak gdzieś szlifa wytnę i ktoś mi będzie je oglądał!
mysla.nieskalana, Paula 90, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyespoir wrote:to podziwiam Was, ja bym się bała, że przy upławach (szczególnie ciążowych) będę chodzić zaraz z mokrą plamą
muszę mieć majtki + wkładkę
-
Karmelllka90 wrote:3 dni miałam tak że bolało mnie fest tylko w nocy nie i rano jak się poruszałam do bolało ale tak konkretnie. Ostatnio się oszczędzam dużo leżę to już nie bolało jak zabolało to troszkę dosłownie, ale wczorajsza aktywność to za dużo dla mojego łona i dzisiaj boli jak się przekręcam jak wstaje z łóżka jak chodzę po domu jest ok jak leżę w łóżku też luzik
-
espoir wrote:mysla.nieskalana hahah mogłabym sobie z Twoją mamą przybić piątkę! z tego powodu zawsze mam ogolone np. nogi, żeby siary nie było, jak gdzieś szlifa wytnę i ktoś mi będzie je oglądał!
espoir lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Właśnie jak chodzę bez majtek nic mi po nogach nie cieknie na prawdę. Ale jak założę majtki owszem są mokre. Dresy mam luźne też mi krocza nie dotykają ale jak założyłam legginsy to krocze mokre bleh
-
Karmelllka90 wrote:Daffi ja wczoraj poszłam na spontanie nie planowaną wizyta ale terdyferonu się skończył przy okazji tam kilka moich obaw pani doktor rozwiała - mąż dzwoni wez taksówkę! A ja obrażona jestem na taxi a na ubera to patrzeć nie chce. ( Uber skasował mnie kiedyś do lekarza 57 zł a normalnie płaciłam 17 zł
, a taksówka na Krakowie ostatnio żeby zamówić to jakaś masakra trzeba na godziny zamawiać bo ciężko coś utrafic ). Ja postanowiłam nie! jadę komunikacja. Zanim doczllapalam się na przystanek byłam mokra zziajana i brzuch mi ciągnął krocze też czułam, wsiadłam w autobus jak wysiadłam to już luzik lepiej się szło ale jeden lekarz potem drugi jak wyszłam z domu o 14:00 tak mąż mnie już odebrał od reumatologa później one domu byłam na 18:00 a dzisiaj leżę bo każdy ruch mnie boli
spojenie mi się odwdzieczylo. Chce mi się płakać bo to kalectwo
nie forsuj sie az tak jak masz mozliwosc.. ale rzeczywiscie 60zl taksowka.. ja w swoim malym miescie na rozmowe o prace jechalam taxi i skasowal mnie 20zl ale nie chcialam dojsc zasapana i spocona bo M w pracy.. byl wtedy taki upał.. a to 3km ode mnie... spowrotem wracalam juz z buta bo bylo mi wszystko jedno ale powiedzialam sobie ze 40zl na taki wyjazd to zdecydowanie za duzo. -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Generalnie nie ma zakazu obecności męża przy CC, jest to pozostawione do decyzji lekarza i w większości szpitali stety bądź niestety nie zezwala się na osoby towarzyszące przy CC. Ja chciałabym żeby był w razie CC przy mnie mąż. Ale czy się uda?
Paula a Ty masz jakieś info jak to wyglada w Wałbrzychu? Ty jutro tam jedziesz na zwiedzanie prawda? Będę czekać na twoją relację
Zdam relacje na pewno.Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Hahah dziewczyny to ja już się nie dziwię że wam te majtki dłużej służą jak wy ich po prostu nie nosicie
!
India WOW! Zazdroszczę że już możesz układać. Wrzuć koniecznie zdjęcia pokoiku jak skończysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 11:39
espoir, Paula 90, Kasiulka90, mysla.nieskalana, Tunia76, B_002, india lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Blue2019 wrote:Karolina
A Ty będziesz mieć też cesarke ? Chciała byś żeby partner był z Tobą ?
A w ogóle dziewczyny do porodu sn będziecie mieć rodzinny poród z mezami ?
Nic mi póki co o cesarce nie wiadomoja bym chciała oczywiście, czy to CC czy SN. Tylko my nie jesteśmy razem, on mieszka 200 km ode mnie, czy zdąży dojechać na poród, tego nie wie nikt.
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:No właśnie mnie tak boli za każdy razem jak się przejde do lekarza,to kawałek drogi.Później chodzę jak kaczka i każdy ruch boli.Ale jak poleżę to po nocy to prawie całkiem mija..do następnego spaceru.To chyba fizjologiczne.Dodatkowo moje kilogramy nadprogramowe na pewno nie pomagają.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Mnie jeszcze w nocy bolą jakby biodra? W zależności na którym leżę boku..Dziwny taki ból,przed ciążą tego nie miałam.Żadna poduszka między nogami na to nie pomaga.
Daffi no chciałam zaoszczędzić bo kupiłam bilet dobowy za 15 Zeta haha ale też chciałam troszkę zaczerpnąć "życia na mieście " no ale wiem , że lekarz mówiąc oszczedzac się miał rację.mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Ja bym bez majtek teraz nie dała rady. Ta luteina wypływa ciągle bleh ale z wkładkami to prawda, odkąd ich nie noszę, wydzieliny duuużo mniej
India wow, pokaźna kolekcja. U mnie narazie dwie szuflady ciuszków i to nawet nie zapełnione do końcaindia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIndia super!!! Ja może z mężem skończę układać do końca weenekdu. Musimy jechać do Ikea dokupić pojemniki do szuflad i drążek do szafy wymienić do Pepco może po pojemniki na komode ( ułoże sobie już kosmetyki w nich i zakleje folią spożywczą haha żeby się nie kurzyły ). Maz wie co ja kombinuje więc nie bardzo chce mnie sklapy zabrać :p. Bo mamy wszystko poprane ale dokupiliśmy już kilka rzeczy i muszę kupić więcej żeby puścić pralkę haha :p
mysla.nieskalana, india lubią tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Wygląda na to że tylko mi się rozpadają majtki z pepco, może ja nie umiem gaci zakładać jak człowiek
.
Z pepco tylko dekoracje i rzeczy do sprzątania kupuję. Ubrania mają jakościowo kiepskie, ale jak ktoś potrzebuje tanio, to się nie dziwię, bo ceny są świetneLolka30 lubi tę wiadomość