Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama36 moja siostra miała identyczna dla córki ten sam kolor dostała zrypke od fizjoterapeuty ale u mojej siostrzenicy był problem z bioderkami więc może dlatego.
Ja ogólnie naczytałam sie o tych huśtawkach i lezaczkach i podobno najmniejszym złem są te z beby Bjorn ale kupię bliżej 3 miesiąca dopiero -
Kasiulka90 wrote:Żona mojego kuzyna mi wczoraj powiedziała, że ubranka z Pinokio po praniu są beznadziejne, więc totalnie omijam tę firmę.
Dokładnie, po praniu te z pepco wyglądają tak samo a w tych z pinokio poschodziły malunki..A jest to firma bardzo zachwalana na wielu forach -
Mycha ja sie zastanawiam jak długo taki porządek w ttch szufladach sie utrzyma
ja juz mężowi poprzyklejalam karteczki z opisami
ja juz tyle razy to przekladalam, ze poki co panuetam gdzie co jest.
Valetta ali rzadzi - super ciuszki
Blue sliczny rozek. Jak na razie mam tylko 1 szt i sie zastanawiam czy wystarczy.
Ale brzuch mi dzis falujeuwielbiam!
valetta94, Blue2019, Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
india wrote:Mycha ja sie zastanawiam jak długo taki porządek w ttch szufladach sie utrzyma
ja juz mężowi poprzyklejalam karteczki z opisami
ja juz tyle razy to przekladalam, ze poki co panuetam gdzie co jest.
Valetta ali rzadzi - super ciuszki
Blue sliczny rozek. Jak na razie mam tylko 1 szt i sie zastanawiam czy wystarczy
Ja chcę męża nauczyć jak wróci rozkładu ubranek bez robienia karteczek z opisami, ale zobaczymy czy załapieJa też mam jeden rożek i więcej nie kupuje, mam dużo kocyków, a na noc śpiworek. Rożka chyba się używa tylko na samym początku i w szpitalu się przydaje..
india lubi tę wiadomość
-
Bratowa uzywala hustawki podobnej do Karolinki.. I tez sie wydawalo na plasko a Ala leżąc ciagle sie krzywila i glowka jej spadala na jeden bok zawsze. Jak sie urodza maluszki to sie sprawdzi wtedy czy na pewno sie naddaja dla noworodkow. Choc ja jestem za tym by jak najmniej hustac, grac mrugac maluchowi zeby go nie przesycic bodzcami.
Mama36, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina tez sie nie moge doczekac Twoich paczek od taty
Stresant kurde... tylko kłopot z ta kawą. Ale.nie dak sobie zepsuc milych chwil. Syn na pewno tego specjalnie nie zrobil. Ale rozumiem twoje nerwy
Z pomocy od rodzicow to moi dali kaske na wózek, teściowa na łózeczko a tesc mimo, ze mieszka po sasiedzku nawet nigdy nie spytal jak sie czuje. Za to w święta komentarze wraz zw swoja partnerką po co tyle ciuszkow kupuje pierwsi wygłaszali. "Lubie" takie podejście.
Tunia ja piore raz z dodatkowym płukaniem, 40 stopni i pozniej prasuje
stresant, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Dokładnie, po praniu te z pepco wyglądają tak samo a w tych z pinokio poschodziły malunki..A jest to firma bardzo zachwalana na wielu forach
Uwielbiam Was, dziewczyny!Karmelllka90, mysla.nieskalana, valetta94, Lolka30, Mama36, Tunia76, Fasolka77, espoir, martusiawp, Kiwona, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karolina ja uwielbiam babkę ziemniaczaną
Pochodzę z podlasia, moja mama często robi, pycha!
Mama36 moja siostra ma taki bujaczek. Mało go używamała jakoś tak dziwnie wykrzywiona w nim leży, ta wkładka pod głowę nie pomaga. Sadza ją raz na kilka dni na 10min max. Ale może u Was się sprawdzi
Karollinax26, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnete nie mamy pojęcia co się sprawdzi dopóki nie sprawdza tego Nasze dzieci
Równie dobrze, że u mojej dwójki się sprawdziło teraz nie musi.. I na odwrót. To co tamci nie lubili tu się sprawdzi.
Jako Matki ryzykujemy ze wszystkim. W razie czego się sprzedaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 18:53
Karollinax26, Anete lubią tę wiadomość
-
Też się chętnie dowiem co to ta babka ziemniaczana
Ja dzisiaj na podwieczorek zrobiłam gofry z owocamiunikam też serek riccotte... na fb na grupie z przepisami dziewczyny pisały że to jak bita śmietana... one chyba nie pamiętają jak smakuje bita śmietana
w każdym razie nie polecam xd
A ja byłam na koglu moglu i uważam, że fajnywiadomo to nie film wysokich lotów, ale widziałam dużo gorszych polskich i nie tylko filmów. Teraz chyba pójdę na Marie królowa Szkotów - uwielbiam tą postać ogólnie. A muszę korzystać bo jak będzie dziecko to szybko do kina nie pójdę xd a uwielbiam
mam kartę unlimited do cinema city
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 18:54
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Anete wrote:Karolina ja uwielbiam babkę ziemniaczaną
Pochodzę z podlasia, moja mama często robi, pycha!
Mama36 moja siostra ma taki bujaczek. Mało go używamała jakoś tak dziwnie wykrzywiona w nim leży, ta wkładka pod głowę nie pomaga. Sadza ją raz na kilka dni na 10min max. Ale może u Was się sprawdzi
Podlasie... chciałabym tam jakieś siedlisko kupić i żyć w tych pięknych okolicznościach przyrody!
Karollinax26, Anete lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Fora są pełne wynajętych marketingowców. Całe szczęście my tu jesteśmy stale od wielu miesięcy, znamy się i wiemy, że możemy zaufać, że te opinie nie są reklamowane
Uwielbiam Was, dziewczyny!
Powiem Wam, że wg mnie Dziewczyny z naszego wątku są super.
Sto razy bardziej wolę zaglądać tutaj niż na tą dużą ogólną grupę Kwietniówek na fb i coraz cześciej myslę żeby się stamtąd wypisać. Tematy postów potrafią się powtarzać codziennie, dziewczyny wogóle nie czytają komentarzy i bardzo często piszą takie głupoty, że aż się denerwuję jak to czytam. Teraz zaglądam tam tylko zobaczyć czy nie pojawiły się jakieś posty odnosnie promocji itd, innych postów raczej nie czytam ani nie komentuje bo szkoda mi nerwów.
Nigdy nie sądziłam, że się tak zżyję z wirtualnymi koleżankami jak z Wami.
Wiewióreczka, Kasionek, stresant, KarmeLoVe, Fasolka77, DorotaAnna, Karmelllka90, valetta94, mysla.nieskalana, espoir, Mama36, Tunia76, martusiawp, Kiwona, malutka_mycha, Kasiulka90, india lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Blue2019 wrote:Stresant
Napewno się wkurzyłas bo wypadki każdemu się zdarzaja ale fakt że zapach mleka wytepic z tapicerki to nie lada wyzwanie. Ale nie denerwuj się dzieciak na pewno nie chciał i celowo nie wylal
Stresant czymże jest pół kubka kawy przy mleku prosto od krowy wylanego z bańki na zakręcie... moja mama zamiast ratować auto to ratowała przewracającą się bańkęmleko się rozlało a auto i tak wylądowało w rowie
nikomu nic się nie stało ale mleko prosto od krowy i środek lata... you know
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 18:59
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77