Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Super te wasze huśtawki! Od kiedy takiego sprzętu można używać??
Karolinka,słyszałam o babce,ale nigdy nie jadłam.Ziemniaki uwielbiam,wiec pewnie pyszna!mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Blue nie ze Smyka akurat ale na smyku jest super cena więc myślę że warto. Ja jestem zachwycona jak wszystko poodpalałam.
Karolcia śliczna różowa huśtawka Dzwoneczek. Dla dziewczynek wszystko jest urocze :*
Też jestem zakochana w tych wszystkich gadżetach!
U mnie też rozkłada się na płasko, także bez problemu. Ma 8 prędkości bujania, faktycznie z trzymaniem tego wszystkiego jest problem, miejsca brak, na szczęście ta huśtawka się składa. -
Mama36 wrote:Moja rozkłada się na płasko zupełnie praktycznie więc teoretycznie od razu. Reguluje się oparcie w paru poziomach.
Bo dziecko gołe bedzie w leżaczku się bujać
Karollinax26, Tunia76, Mama36, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyśla ja planowałam kupisz zupełnie co innego. Kinderkraft 3w1.. Ale od początku ciazy się wahałam.. I nagle spontanicznie kupiłam ta hustawke.. Uznałam że do spania w salonie będzie wózek. A moja dwójka pociech uwielbiała bujaczki, mimo że takich cudów nie było wtedy, to pamiętam że dla mnie było jak zbawienie.
mysla.nieskalana, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Myśla ja planowałam kupisz zupełnie co innego. Kinderkraft 3w1.. Ale od początku ciazy się wahałam.. I nagle spontanicznie kupiłam ta hustawke.. Uznałam że do spania w salonie będzie wózek. A moja dwójka pociech uwielbiała bujaczki, mimo że takich cudów nie było wtedy, to pamiętam że dla mnie było jak zbawienie.
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Dzięki kochana za ciepłe słowa!
dla mnie to wiele znaczy!
Jakoś sobie radzę, w sumie od początku ciąży ... jest ciężko, nie ukrywam, bo inaczej to sobie wyobrażałam ale nic na siłę.
Bardzo dobrze sobie radzisz ! Wiara w siebie daje mnóstwo siły, będziesz najwspanialsza mama jaką córka będzie miała i napewno będzie z Ciebie dumna ♥️Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 podrzuć linka do tego super otulacza
.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Blue2019 wrote:Bardzo dobrze sobie radzisz ! Wiara w siebie daje mnóstwo siły, będziesz najwspanialsza mama jaką córka będzie miała i napewno będzie z Ciebie dumna ♥️
Pięknie Ci dziękujezrobię co będę tylko mogła, żeby Marcelina była szczęśliwa! Córka to spełnienie moich marzeń!
Oj już ją widzę oczami wyobraźni w tej huśtawce! Tak jak napisałaś, w sukience i słodkiej opasce na główceBlue2019, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lolka nie wiem kiedy ogarne pokoik bo do pomocy maż jest potrzebny. Wiec musze go w koncu przycisnac :p
Anet ja z wiekszych rozmairow mam kuoione to co mi sie spodobalo i nie moglam sie oprzec zakupowi :p
Kasiulka szafa w cale nie jest ogromna. Moj maz juz mi gada, ze jednak za mała kupilam. Ale ja nie chcialam.zagracac pokoiku. Jakos trzeba w tej sie pomieścić
Paula to sie teraz bedzie dzialo
Mama ja biore duphaston ale nie mam po nim zadnych dolegliwosci
Kasiulka90 lubi tę wiadomość