Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 22:12
Misiabella, Tunia76, MamaAga85, Wiewióreczka, Mama36, martusiawp, Syska2202, Kasiulka90, Lolka30, DorotaAnna, B_002, valetta94, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
a propos jedzenia, to moje dziecko dzisiaj w wannie w wiaderku gotowało zupę. jak zapytałam z czego ją robi, to usłyszałam, że z soli, jajek i skarpetek. no to podpytywałam dalej czy te skarpetki to chociaż czyste, ale niestety nie - "bjudne".
jeśli to ja mu daje te kuchenne inspiracje, to chyba bardzo chuj*wa pani domu ze mnieTunia76, mysla.nieskalana, Misiabella, Kiwona, Karmelllka90, AniaKJ, Wiewióreczka, martusiawp, KarmeLoVe, Kasiulka90, Lolka30, india, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyDaffi wrote:I mnie dopadlo samopoczucie z poczatku ciazy. Mdli mnie po kawie.. Cierpie na myśl o jedzeniu totalny wstret.. I wiecie co? Jadlam o 10 rano sniadanie i kawe.. I dopiero teraz znow jem.. Balam sie zobaczyc cukier ale po 11h nie jedzenia byl 99 z tym ze u teściowej pilam herbate owocowa z pol łyżeczki cukru..
A w sklepie bylo mi slabo.. Zdazylam powiedzieć M ze sie zle czuje.. I powiedzial ze jestem strasznie blada. Ale się porobilo wszystko naraz.Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolka ile dałaś za swój?
Ja mam też ten zestaw wafelkowy tylko w kolorze musztardowym kupiłam za 50 zł. Dziewczyna szyję i sprzedaje przez olx,ja go kupiłam po świętach akurat z okolic moich rodziców
Link
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/jd2ww/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 22:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie że ten zestaw wafelkowy to 1.raz widzę nawet nie wiedziałam że takie coś jest
A ja się cieszyłam że kupiłam właśnie ta kołderke minky i to taka w miarę nowosc, A się okazuje że to przeżytek bo weszła masa innych rzeczy gadżetów fajnie że piszecie o tym zawsze coś podgapie
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:To ja dzisiaj miałam dzień ze byłam ciągle ale to ciągle głodna, i ostatecznie zjadłam pieprzony McDonald's a teraz brzuch nadęty wzdęcia i boli. Nie jem już tego świństwa przypomniało mi się czemu już nie jem KFC właśnie przez te wzdecia...
To chyba moja tesciowa gotuję tlusciej jak w mc Donaldsc... po maku nic mi nie jest A zjem obiad u teściowej i umieram na ból żołądka dlatego rzadko coś u niej jem poza ciastkiem do kawy po co mam się później męczyć.. -
Karmelllka90 wrote:Daffi Wrocław ma zawsze najwiecej ciepłych dni. Ja Kraków, i były upały ale deszczowych i zimnych dni też było dużo. Ja w ogole Polskie leto kojarze że zimno jest, a zwłaszcza wieczorami. A my wieczory na spacerach uwielbiamy spedzac i z małą też będziemy na pewno dlatego też kąpiel u nas by codziennie nie przeszła
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Jakby to były skurcze z krzyża to byś do nas nie pisała
Mi położna powiedziała że skurcze porodowe od innych odróżnia się tak, że jak masz porodowe to nie pytasz. Skupiasz się na przetrwaniui że faceci po tym mogą poznać
espoir, Wiewióreczka, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Karolka ile dałaś za swój?
Ja mam też ten zestaw wafelkowy tylko w kolorze musztardowym kupiłam za 50 zł. Dziewczyna szyję i sprzedaje przez olx,ja go kupiłam po świętach akurat z okolic moich rodziców
Link
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/jd2ww/
To ja przepłaciłam, 95 zł ... -
Tunia76 wrote:Dziewczyny ile razy pierzecie nowe ubranka dla maleństwa?
W jakich temperaturach?
Bawełna to nie problem, ale co z ubrankami z włóczki, sweterkami.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Ja tez pierwszy raz slysze o zestawie wafelkowym
ale juz sobie takowy upatrzylam
Ja zjadlam dzis na podwieczorek 3 grube plastry melona zoltego, w niedlugim czasir zjadlam kolacje, surowe warzywa i 4 kanapki ze schabem, o 1 wiecej niz jadam obecnie i cukier po kolacji 120
Wiem, wiem w normie
ale moja dietetyczka uwaza, ze cukier ma byc ponizej 120
Zauwazam pewna zaleznosc, ja rano moge zjesc wiecej i na 2 sniadanie nawet deser z kaszy jaglanej i banana i cukier mam dobry a po poludniu juz nie przechodza slodkie owoce czy jedna kanapka wiecej. W jej diecie mozna jesc arbuza, melona czy banana, ale mniejsza ilosc, np. Plaster melona na podwieczorek
do tego garsc orzechow itd. Cieszy mnie w tej calej cukrzycy fakt, ze sie zdrowo odzywiam, to jest naprawde na plus, poza porannym rozczarowaniem
Ja juz bylam na dietach tego typu ze wzgledu na skore i azs, choc u niektorych to nie dieta wplywa na azs, i wlasnie przed ciaza na takiej bylam, bezcukrowej bezglutenowej i z ograniczeniem nabialu i bylo spoko, ale zazwyczaj pozniej mam okres remisji i sie rzucam na slodkie, glutenowe itd. I tak bylo w tej ciazy niestety ze w listopadzie i grudniu sobie pofolgowalam
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Dzisiaj przyszedł mi też z Ali expres otulacz.i jak to jest mój 3 stamtąd zamówiony to jestem pierwszy raz w szoku. Jakość boska!! 100 proc bawełny i taka jest. Muślin w dotyku cudny. Aż żałuję że jeden zamówiłam. Zaskoczyli mnie Chińczycy na maksa!
Edit: już mamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 23:50