Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:To jesteśmy praktycznie w tym samym wieku, ja skończyłam 26
W Krakowie byłam raz, Karmelka jak zabierzesz mnie na takie pyszniutkie domowe pączki to będęKarollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O samych pysznościach Laski piszecie
Słodycze to coś co uwielbiam
A pączka ostatnio w Boże Narodzenie jadłam takiego mega pysznego i cieplutkiego jeszczerety...aż się rozmarzyłam
My juz po wizycie w szkole i duma mnie rozpieraCórka jest jedną z 3 najlepszych uczniów w klasie
Dopiero obiad zjadłam bo spotkanie i rozmowa się przedłużały a teraz leżę i odpoczywam bo brzuch znowu twardy jak skała...malutka_mycha, martusiawp, Tunia76, Fasolka77, Daffi lubią tę wiadomość
-
Od razu mi lepiej jak czytam że nie tylko ja mam taki problem że słodyczami
Ja już w tym roku 28, ale jakoś teraz mi lżej. W zeszłym roku jak kończyła 27 a ciąży ani widu ani slychu to miałam mega doła. A teraz na urodzinki (mam 24.04) już powinna być z nami córeczka!!AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Karolina, Blue ja w tym roku skończę 27lat
Valetta może się kiedyś miniemy na deptaku z wózkami
U mnie chłopiec a dzisiaj wciągnęłam dwa pączki z wiśniami, teściowa robiła. Bez słodyczy bym nie przeżyła
Z jakiego miesiąca jesteś ?
Tunia, wpadamy na pączki! Z czekoladą są ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:09
-
ja już po wizycie
pomyliłam godziny i zamiast na 15:15 pojechałam na 15:45 ale dzięki temu, że ginka się zawsze spóźnia weszłam z marszu
nie badała mnie bo wczoraj na IP mnie zbadali ale sprawdziła tylko na usg serduszko, dziś Młody od 6 rano szaleje i miał tętno 150, dostałam skierowanie na p-ciała na krztusiec i jutro robię badania razem z toxo i cyto. Ginka mówiła, ze to już czas aby się zaszczepić.. w sumie nie wiem do którego tc można się szczepić na krztusiec?
w środę znowu się z nią widzę na usg III trymestrumysla.nieskalana, AniaKJ, MamaAga85, Tunia76, Daffi, martusiawp, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Blue2019 wrote:Kochana podrzucam przepis na sprawdzone i przepyszne
moja rada po starciu jabłek.odcisnac nadmiar soku z nich i dopiero dodać do.ciasta i nie dawać z dużo ciasta naraz żeby się upiekły są wyśmienite
https://www.doradcasmaku.pl/przepis/379808/racuszki-z-jablkami-na-maslance
Ja jutro będę robiła na kefirze, tylko że ja nigdy nie tarkuję jabłek, tylko kroję w kostkę, lubię kiedy są wyczuwalneTunia76 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:No niestety z ksiegowym, nie wyslal mi druku z3 do zwolnienia i jego sekretarka twierdzi ze go nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie, a z zusu przyszlo mi pismo ze strace prawo do zasilku jak firma nie przesle tego druku lub potwierdzenia mojego zatrudnienia. Szefowie sa na innym kontynecie, firma na papierze a ksiegowy zewnetrzny.
zgłaszaj od razu do PIP Misia! nie czekajFasolka77
-
Misiabella wrote:Juz nie mam sil na nich normalnie. Fasolka77, widzisz ja tez mam taka zagwozdke z cukrem. Mi kazala mierzyc po 8 godzinach od ostatniego posilku i ustalilysmy ze to bedzie 7:30, dzis tez tak zmierzylam, z tym ze jadlam wczesniej i zmierzylam o 7 a nie 7:30, bo musialam zaniesc mocz do punktu diagnostycznego, zanioslam, wrocilam i mysle zmierze jeszcze raz ten cukier, byla 8 rano i jeszcze nie zdazylam zjesc, cukier mialam 104, a przeciez sie ruszalam, moze organizm zaczal glodowac i wtedy zaczal wariowac...
ja się jutro umówiłam ze znajomą znajomej w tej klinice to której chodzę do mojej profesor. Ta kobieta jest doktorem i idę na 1,5h porozmawiać o tej francy.. ma zerknąć na moje wyniki, na menu..mam mnóstwo pytań... mam nadzieję, że to spotkanie wniesie jakąś iskierkę nadziei na okiełznanie te cholery ranoFasolka77
-
Misiabella wrote:Blue2019, teraz juz jest kak firma krzak, podczas mojego wychowawczego wszyscy zostali zwolnieni lub zwolnili sie, a oni wyprowadzili z Polski, spolka funkcjonuje nadal na papierze, ksiegowy robi im jakies sprawozdanie roczne itd, nie chca jej rozwiazywac w sumie nie wiem czemu, w majatku spolki maja biuro nasze stare ktore wynajmuja, moze chca kiedys reaktywowac, moze boja sie ze wyjda jakies przekrety i chca odczekac z czyms czasowo, az sie przedawni.
a tak sprawa wygląda... będzie ciężko...Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Ja jutro będę robiła na kefirze, tylko że ja nigdy nie tarkuję jabłek, tylko kroję w kostkę, lubię kiedy są wyczuwalne
Ja też robię na kefirze i tylko kroje drobno jabłkaa masz jakiś patent żeby je smażyć? Kurde bo minusie zawsze przyklejają... i kończy się tak ze smażę na duuuzej ilość oleju a potem mi ociekają na ręczniku papierowym
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️