Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Karolina nie kuś! Jedna już zjedzona, zaraz polecę po kolejną
Co do zgagi to wiem, że własnie powinnam unikać, ale unikam wszystkiego innego, ale słodyczy nie potrafię sobie w ciąży odmówić. Mimo że przed ciążą wcale nie jadłam.B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:ale Wam fajnie z tymi spacerami, w miescie to jednak w miescie, u nas na wsi nawet chodnika nie ma
a jak czlowiek idzie na spacer to sie sasiedzi glupio patrza ze na wsi i na spacer ? a malo to roboty kolo domu ?
najlepsz miejsce na spacery to bedzie miec Valetta, brzegiem morza po promenadzie cudo
Oooo tak, plaża, molo, szum fal i mewy nad głową ahhh nie mogę się doczekać..Ale wiecie jak to jest, jak się mieszka nad morzem to się mało kiedy widuje to morzeAle teraz będzie inaczej, będzie dzidzia to będziemy nadrabiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:23
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Mam dokładnie tak samo. Nigdy nie miałam problemów żeby trzymać dietę, zdrowo się odzywialam. A teraz jest dramat. Nie mm apetytu na wszystko oprócz slodyczy
W pierwszym trymestrze jak jeszcze nie znałam płci to już mnie do słodkiego ciągnęło i się zastanawiałam ile w tym prawdy.
A moja bratowa spodziewa się chłopca i nie może na słodycze patrzeć. W sumie to ciekawe
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Podobno w ciąży z dziewczynkami jest taka ochota na słodycze
W pierwszym trymestrze jak jeszcze nie znałam płci to już mnie do słodkiego ciągnęło i się zastanawiałam ile w tym prawdy.
A moja bratowa spodziewa się chłopca i nie może na słodycze patrzeć. W sumie to ciekawe -
nick nieaktualnyU mnie zakupy na Aliexpress są od 5 lat. W tym czasie zrobiłam około 400 zamówień.
Tylko kilka nie przyszło. Zawsze dopłacam do wysyłki i mam zwykle w dwa tygodnie przesyłkę w domu.
Dzięki za info że też macie te klikaniaWiem że to nic złego ale raźniej mi jak Wy też to macie
Co do daty porodu - ja chciałabym urodzić 23 marca. To rocznica ślubu i naszego pierwszego spotkania z mężem. Fajnie by było mieć taka skumulowana datęto będzie już 38tc.
Była u mnie koleżanka, fajnie było. Dzień mi zleciał błyskawicznie. Dwa prania ciuszkow zrobione. Jeszcze ze dwa zostaly i będzie z głowyI prasowanko
Sansivieria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Ja ostatnio robiłam i mi jakieś zkapciałe wyszły
Nie wiem chyba za rzadkie ciasto zrobiłam i za mało cukru sypnęłam bo były bezsmakowe i wywaliłam
Kochana podrzucam przepis na sprawdzone i przepysznemoja rada po starciu jabłek.odcisnac nadmiar soku z nich i dopiero dodać do.ciasta i nie dawać z dużo ciasta naraz żeby się upiekły są wyśmienite
https://www.doradcasmaku.pl/przepis/379808/racuszki-z-jablkami-na-maslance -
Ja bym chciała od razu na początku kwietnia, 31 marca mam donoszona i nie chce za długo już się później męczyć. Dzisiaj mi ginekolozka mówi że ostatni miesiąc mi się będzie dluzyc na co ja jej mówię że mnie już to dopadło. Z jednej strony czas leci a z drugiej jak się męczę z tymi żebrami to mam dość.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do daty to my tylko nie chcemy 1 kwietnia jednak.. Jak Nam termin cc beds zapisywać. Termin mam na 10 kwietnia więc może być i 2,3,4,5.. Jakoś tak.
Termin z usg mam 2 tyg wcześniej ale nie biorę go pod uwagę bo dziecko duże po prostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:43