Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wreszcie i ja po wizycie, poślizg 1,5godz! Malutka podwoiła swą masę przez te 4 tyg i ma już 1600g! Wystawiła język, ale buzię ciągle zaslaniala rączkami i wciskala w łożysko. Za to pięknie pokazała pipke!
Szyjka ma całe 4cm! Jest zamknięta i twarda.
Wód jest duzo, wiec ciagle sporo miejsca, ale przekrecila się glowka w dół na ten moment.
Cieszę się!malutka_mycha, mysla.nieskalana, AniaKJ, Karmelllka90, Blue2019, DorotaAnna, Karollinax26, Mama36, MamaAga85, B_002, Fasolka77, Tunia76, Daffi, Lolka30, Anete, martusiawp, Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Wreszcie i ja po wizycie, poślizg 1,5godz! Malutka podwoiła swą masę przez te 4 tyg i ma już 1600g! Wystawiła język, ale buzię ciągle zaslaniala rączkami i wciskala w łożysko. Za to pięknie pokazała pipke!
Szyjka ma całe 4cm! Jest zamknięta i twarda.
Wód jest duzo, wiec ciagle sporo miejsca, ale przekrecila się glowka w dół na ten moment.
Cieszę się!Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:ale Wam fajnie z tymi spacerami, w miescie to jednak w miescie, u nas na wsi nawet chodnika nie ma
a jak czlowiek idzie na spacer to sie sasiedzi glupio patrza ze na wsi i na spacer ? a malo to roboty kolo domu ?
najlepsz miejsce na spacery to bedzie miec Valetta, brzegiem morza po promenadzie cudo
Stresant ja też mieszkam na wsi i mam obok park z pałacykiemjuż znam każdą alejkę bo chodzę codziennie na takie 40-60 minutowe spacery
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Stresant ja też mieszkam na wsi i mam obok park z pałacykiem
już znam każdą alejkę bo chodzę codziennie na takie 40-60 minutowe spacery
i to pewnie też na moją wagę wpływa
-
Hej laski
Ja mało sie udzielam bo mnie jakies kryzysy dopadaja
Kondycyjnje cos słabo, wszystko mnie boli a to rzutuje tez na psychike. Błędne koło
Karmelka widzialam, ze pytałaś o tętno małej. Jak słyszę na wizycie, ze wszytko ok to staram sie nie drążyc tematu. Ostatnio polozna tez mówiła, ze wysokie ale w normie -
nick nieaktualnyWpdajcie na ostatnie sztuki więcej mi się uchwycić nie udało bo rozeszły się jak swieze bułeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:36
Karollinax26, Karmelllka90, B_002, Fasolka77, Tunia76, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Ja też robię na kefirze i tylko kroje drobno jabłka
a masz jakiś patent żeby je smażyć? Kurde bo minusie zawsze przyklejają... i kończy się tak ze smażę na duuuzej ilość oleju a potem mi ociekają na ręczniku papierowym
Dorota, nie mam chybaoleju trochę wlewam i smażę, nie przyklejają się ale też zawsze je odsączam na ręczniku
-
Ale ja nic nie umiem smażyć, placków ziemniaczanych tez nie umiem, wszystko mi się przykleja- mąż zawsze smaży xd no cóż może kiedyś się nauczę
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyindia wrote:Hej laski
Ja mało sie udzielam bo mnie jakies kryzysy dopadaja
Kondycyjnje cos słabo, wszystko mnie boli a to rzutuje tez na psychike. Błędne koło
Karmelka widzialam, ze pytałaś o tętno małej. Jak słyszę na wizycie, ze wszytko ok to staram sie nie drążyc tematu. Ostatnio polozna tez mówiła, ze wysokie ale w normie
India co do kryzhsow ja też je mamsą spowodowane tymi rozstępami i bólami kości
czuję się jak czołg.
Do tego tym, że gdzie bym nie poszła tam chorzy ludzie i mam już dość tego okresu grupowego. I strachu żeby nie złapac tego świństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 18:51
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ale ja nic nie umiem smażyć, placków ziemniaczanych tez nie umiem, wszystko mi się przykleja- mąż zawsze smaży xd no cóż może kiedyś się nauczę
A może to kwestia patelni po prostu ?? Ja mam z tefala z powłoką nieprzywierajaca i nie ma.bata żeby coś się nie udało. I trzeba też naprawdę mocno rozgrzewac olej bo jak za słabo to się orzyklei czy to naleśnik czy placek -
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Czyli dla mojej figury byłoby lepiej gdybym spodziewała się chłopca
Dziecko rośnie a moja waga stoi w miejscu. Chyba to już zależy od skłonności każdego organizmu.
malutka_mycha, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Blue2019 wrote:Nie ma.sprawy ja chętnie nie byłam nigdy w Krakowie
na dobra latte i jakieś.pyszne ciasto omniomniom
polecam szarlotkę z lodami na cieplo w Cafe Camelot- w zaułku niewiernego Tomasza - pracowałam tam na studiachBlue2019 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny