Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:Hej laski
Ja mało sie udzielam bo mnie jakies kryzysy dopadaja
Kondycyjnje cos słabo, wszystko mnie boli a to rzutuje tez na psychike. Błędne koło
Karmelka widzialam, ze pytałaś o tętno małej. Jak słyszę na wizycie, ze wszytko ok to staram sie nie drążyc tematu. Ostatnio polozna tez mówiła, ze wysokie ale w normie
India dawaj tutaj swoje żale! pomożemyFasolka77
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Haha, ja to już się nauczyłam chyba Krakowskiej Ikei na pamięć i zawsze jak robię listę zakupów to sobie wypisuję działami, żeby iść pokolei i nie musieć się wracać potem. Idzie szybko i sprawnie, zwykle po godzince wychodzę ze wszystkim
O widzisz mamy nawet przewodnika.po Ikei,dobrze wiedzieć bo czasem się ktoś zgubi A tu cyk i już wiadomo.jak.wyjsc -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Naleśniki racuchy placki i inne takie robi u mnie mąż. Ja jestem nie cierpliwa.
Złożyłam u niego zamówienie na racuchy i na ciasto bananowe bez cukru ....
ciasto bananowe bez cukru? sam piecze czy kupuje? jak sam to daj przepisFasolka77
-
Blue2019 wrote:Fasolka A skąd wiesz że.to.moj ulubiony zestaw do kawy
jak zajrzę do costa cofee.to zawsze zamawiam szarlotkę z lodami bita śmietana i latte duża xD
Ale jak się do KRK wybiorę to muszę obadac.obiekt o którym mówisz
bo chyba nie ma osoby co by nie lubiła szarloty na ciepło z lodamiFasolka77
-
B_002 wrote:Haha, ja to już się nauczyłam chyba Krakowskiej Ikei na pamięć i zawsze jak robię listę zakupów to sobie wypisuję działami, żeby iść pokolei i nie musieć się wracać potem. Idzie szybko i sprawnie, zwykle po godzince wychodzę ze wszystkim
Od teraz będę dzwonić po Ciebie!B_002 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja bym zjadła wielkie ciasto jakieś karmelowe o matko uwielbiam wszystko ale to wszystko co ma karmel. Maz wczoraj zjadł pół pudełka lodow słony karmel i w sumie dobrze bo raczej po ciąży sobie pozwolę na nie. Ale już są na moim zamówieniu do szpitala ! Wiaderko lodow słony karmel i sushi !!! Fuck yeaaaa ... Już to czuję
słony karmel.. ja pierdole... uwielbiam!mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski gemini się szarpnęło
dostałam próbki...
i mam jeden dylemat... prosiłam o długie terminy przydatności i wszystko ok poza maścią bepanthen .. jest do 09.2019... myślicie, ze wymienią?Misiabella, malutka_mycha, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja tez bylam u lekarza, mojej ginekolog, dostalam zwolnienie na 6 tygodni, tylko czy ksiegowy bedzie chcial dostarczac ten przeklety druk, o ironio
Dzisiaj u niej wazylam 60 kg, na swojej wadze waze 62, ale zdalam sobie sprawe ze w 10tc na jej wadze wazylam 53 kg, czyli na swojej juz musialam 55, a wiec nie przytylam 9kg, tylko 7. Od ostatniej wizyty 7 stycznia nie przytylam nic. Spojrzala tez na moje cukry i wg niej - nie jest co prawda diabetologiem nie wymagaja insulinoterapii. Pojutrze bedzie moje cukry ogladala dietetyczka. Dziecko wg mojej ginekolozki wazy niecale 1200 gr. Wg usg jest to 27 tc i 5 dni, kolo 28. Glowka urosla do 69 mm, dwa tygodnie temu bylo 65. Ogolnie dziecko jest troche ponizej 50 centyla, tak na 40stym moze powyzej. Mowila mi ze z cesarkami teraz w szpitalach jest ciezko, decyzje o cesarce przeciagaja do oporu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:07
AniaKJ, Fasolka77, B_002, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ja dziś jadłam na obiad
robię z tego przepisu tylko zamieniam mąkę 720 na 1850, jabłka kroję sama grubo
https://kuron.com.pl/przepisy/zytnie-racuchy-z-jablkami-thermomix/
Fasolka zrobiłam wg twojego przepisu, tylko zamiast zmiksowanych świeżych jabłek dodałam podsmażone, które miałam w słoiku w lodówce.
Pyszniutkie!Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:No i racuszki zjedzone na kolację
Fasolka zrobiłam wg twojego przepisu, tylko zamiast zmiksowanych świeżych jabłek dodałam podsmażone, które miałam w słoiku w lodówce.
Pyszniutkie!
ja nie miksuję tylko kroję na grubsze kawałki bo lubie czuć jak jabłkaprawda, że pyszny przepis?
Na zdrowie!
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Ja mieszkam pod Krakowem i jestem bez prawka więc zdana na łaskę innych,dlatego bardzo rzadko bywam,bo nikt ze mną do Ikei nie chce
Od teraz będę dzwonić po Ciebie!I najlepiej bez męża żeby mnie nie poganiał. On nie cierpi zakupów, jak tylko wchodzimy do większego supermarketu to jego głowa boli
Ja lubię zakupy, ale tylko samochodem żeby potem tego nie dźwigać.
stresant, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Jasne! Ja uwielbiam jeździć do Ikei
I najlepiej bez męża żeby mnie nie poganiał. On nie cierpi zakupów, jak tylko wchodzimy do większego supermarketu to jego głowa boli
Ja lubię zakupy, ale tylko samochodem żeby potem tego nie dźwigać.
Basia dobrze ze go glowa w Ikea boli a nie w sypialni
Ale tak serio ja tez wole robic zakupy sama....nawet z kolezanka nie lubie chodzi, bo zawsze sie czuje tak dziwnie ze ktos na mnie czeka albo ja na kogos....samemu jest najlepiejmysla.nieskalana lubi tę wiadomość