Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Też jestem Basiu ciekawa! Może w końcu się coś poprawi, chociaż w tym roku jakby mniejszy ten smog. W zeszłym roku to był jakiś dramat. W pracy nawet jak byłam a praca w samym centrum to śmierdziało smogiem. A jak mieszkalam jeszcze dwa lata temu przy al. 29 listopada blisko centrum to w domu nam śmierdziało
Oby tak dalej.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Karolinka a jakie to miasto? Obczajke na mapach zrobię
chciałabym w końcu wybrać się na Mazury nigdy nie byłam i nigdy nie byłam nad polskim morzem. Bo ogólnie nad Bałtykiem byłam ale nie po polskiej stronie . Zawsze wakacje wybieraliśmy za granicą z gwarancja dobrej pogody
Ełk!
Blue, zapraszałam już Was wszystkie przecież, w domu Was nie pomieszczę ale jakiś zlot na Mazurach możemy zrobićKarmelllka90, Blue2019, martusiawp, Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Ja bym chciała mieć różnice między aliszkami około 3 lat. Myślę nad wkładka 2 letnia a jak mi się zachęcę np po 1,5 roku starania włączyć to mogę?
Z tego.co wiem to wkładkę można wcześniej usunąć. Ja właśnie planując dzieci wybrałam doustna antykoncepcję A teraz już się zaczipuje na 5 lat -
Sansivieria wrote:Syska, piękny ten Twój owczar. I to spojrzenie prosto w Ciebie, ufne i oddane! Uwielbiam to u psiaków!
Fasolka, Twoja Maja też słodka, pewnie oszaleje na Waszym punkcie!
Malutka mucha, dziękuję za dobre słowa. Pewnie kiedyś znowu weźmiemy innego owczarka, ale to już nie teraz, bo muszę skupić się na Coreczce. A nie chce wziąć psiaka i go zaniedbać, bo nasza uwaga skupi się na Dziecku. Kiedyś na pewno tak...mam nadzieję że szybko pozostaną Ci w pamięci tylko te dobre chwilę.
Sansivieria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Blue a ile masz lat? Ja w tym roku skończę 29 to jeszcze jednego malucha bym chciała. Chociaż mówiłam że jedno i dziekuje. To jednak ten instynkt się pogłębia. Mąż to od razu ze dwójkę chce
Faceci to zawsze najlepiej bliźniaki za jednym.rodzeniem A oni po jednym skurczu by padli
Ja mam 27 lat -
Blue2019 wrote:Faceci to zawsze najlepiej bliźniaki za jednym.rodzeniem A oni po jednym skurczu by padli
Ja mam 27 lat
To jesteśmy praktycznie w tym samym wieku, ja skończyłam 26
W Krakowie byłam raz, Karmelka jak zabierzesz mnie na takie pyszniutkie domowe pączki to będę -
Ej dziewczyny, ja już dzisiaj tyle słodkiego zjadłam, ale jak piszecie o takich dobrych rzeczach to idę zaraz po kromkę z nutellą bo nie wytrzymam
Blue2019, Karollinax26, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:To jesteśmy praktycznie w tym samym wieku, ja skończyłam 26
W Krakowie byłam raz, Karmelka jak zabierzesz mnie na takie pyszniutkie domowe pączki to będę
Karola o to supermyślałam że będę najmłodsza na forum haha fajnie że są tu osoby w różnym.wieku zawsze każdy coś mądrego powie doradzi , super.!!
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Ej dziewczyny, ja już dzisiaj tyle słodkiego zjadłam, ale jak piszecie o takich dobrych rzeczach to idę zaraz po kromkę z nutellą bo nie wytrzymam
A ja tyle.co do męża mówię.zeby skoczył do cukierni i kupił mi kawałek.pysznego ciasta haha bo zanim będę.piekla to piątek.bedzieB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMistella wrote:Ja urodziłam w 38 tyg a moja ginekolog uważa ze teraz mam nastawić się na wcześniej niż pierwszy , ciekawe skąd maja takie poglądy
Ja ogolem.do 3.ciecia pójdę to może w oparciu o moje wcześniejsze ciąży do doświadczenie lekarz tak stwierdziłja się nie obrazę po 37 tygodniu mogą mnie rozpakować przy najmniej będę po i nie będę się stresować
-
B_002 wrote:Ej dziewczyny, ja już dzisiaj tyle słodkiego zjadłam, ale jak piszecie o takich dobrych rzeczach to idę zaraz po kromkę z nutellą bo nie wytrzymam
Na zdrowie Basia!zjedz i za mnie!
Ja omijam te słodycze szerokim łukiem póki co, bo później męczy mnie ta cholerna zgaga ale musiałam zjeść jednego Kinderka, bo mała jakaś taka spokojniejsza dziś -
Karolina nie kuś! Jedna już zjedzona, zaraz polecę po kolejną
Co do zgagi to wiem, że własnie powinnam unikać, ale unikam wszystkiego innego, ale słodyczy nie potrafię sobie w ciąży odmówić. Mimo że przed ciążą wcale nie jadłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 17:04
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Jak patrzę na aplikację airly to większy smog jest na wsiach bo tam ludzie palą śmieciami drewnem tanim węglem. Jak np u nas w Krakowie jest na pomarańczowo syf to okoliczne wsie są na borodowo.
A latem na wsi znowu won opryskow. Także są plusy i minusy życia i na wsi i w mieście. Mi na osiedlu robią przepiękny wielki park Reduta, praktycznie na blokami . Bardzo blisko mam do parku lotników również. A że ja kocham soacwry kocham błonie krakowskie planty stare miasto Wawel, to jeśli buba tylko będzie lubiła to my będziemy mieć gdzie spacerować. A weekendy w samochód i z tatusiem a to w góry a to park ojcowski a to jakieś jeziorka do dziadków na wieś, żeby tylko nie byla domatorką haha. Ale jak tylko pogoda pozwoli i nasza forma to my zaczynamy zaraz po wyjściu ze szpitala i ogordek i spacerki