Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySyska2202 wrote:Blue2019 to tak naprawdę Samari z majówek z których z KarmeLove uciekliśmy do was przez nią. I która dziewczyny wkoncu wywalily z forum bo tak mieszała
blue niemmusisz się już ukrywać
ważne że tu się nie wyklocasz jak tam
-
nick nieaktualnyKarmelka
Córka też mieszka ze mną ale urodziłam ja zaraz po maturze i nie jest to powód do dumy..bo koleżanki się bawiły imprezowaly A ja siedziałam w pieluchach .. przez co.studiowalam zaocznie i miałam ciężko kawałek chleba... I nie to że się tego wstydzę ale trudno mi jakoś wprost o tym mówić nie wiem czemu... -
Mój w 28+0 ważył 1060 g a w 29+6 1310 g.
Moja suczka też jest wysterylizowana, sterylizowalismy ją jeszcze przed pierwszą cieczką. Je acane i wazy teraz 7 kg też nie jest duża. I wcale się nie roztyła po sterylcenajgorsze było jak ją odebraliśmy z kliniki i ona taka smutna była, ale tylko przez 2 dni
potem już normalnie śmigała. Po szyciu nie ma kompletnie żadnego śladu
Ja właśnie piękne ten chlebek bananowy co Karmelka dała przepisbyłam przekonana ze mam kakao te zwykle gorzkie w domu ale okazało się ze nie miałam
dałam dwie łyżki takiego dla dzieci xd zobaczymy co z tego wyjdzie
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Majówki obserwujemy z KarmeLove cały czas bo to nasz miesiąc , a że wszystko co pisze się zgadza z majowkami i że przyszła do nas w tym czasie jak odeszła z majówek i dużo rzeczy wiemy co pisze i w jaki sposób pisze itd. więc wiedziałam z KarmeLove od razu co jest grane
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ahaaaa... Wiedziałaś wcześniej czy teraz sie zorientowałas?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnySyska
Nie wiem o kim mówisz chyba mnie z kimś pomyliłaś, i nie widzę podstaw do rzucania oskarżeń w moja stronę,bo na forum co chwila każdy dołącza i będziesz każdemu zarzucać jakieś spiski czy przenoszenie się z forum na forum to niedorzeczne. Nie mam pięć lat żeby się bawić w takie dziecinady A jak.zdazylam.zauwazyc i ty i koleżanka robicie już nie pierwsze zamieszanie na forum chyba naprawdę wam się nudzi w domach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 15:46
-
nick nieaktualnyBlue2019
Zwariowałas??? To jest twoje dziecko tak samo jak pierwszy syn czy drugi ktorego nosisz pod sercem!
Moja siostra urodziła córkę w wieku 17 lat ani ona ani ja ani moi rodzice się tego nie wstydzą! Druga córkę urodzila w wieku 38 lat. I ani pierwsze dziecko ani drugie nie są powodem do wstydu.
Ja czasami sobie robię z niej podsmiechujki ale ona śmieje się razem ze mna. Dziecko to dar od Boga nie ważne ile masz lat!! Obecnie masz 27 lat za 3 lata szalona 30stka ty będziesz miała 3 dzieci które ci zostaną czy z babcią czy z niania a ty z mężem możesz uderzyć w imprezę wszystko jest dla ludzi!! A twoje koleżanki w tym ja np będziemy siedzieć. Dopiero w pieluchach. -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
No czytam i wertuje wszystko i 28+3 z wagą 1450g jest zupełnie normalną wagą...
W końcu w busie do domu siedzę to mogę dopisać,że Młody ułożony poprzecznie Karmelka miałaś racje,że zmienił pozycje i stąd wynikała zmiana w aktywnosci
p.s.Termometru z Lidla nie polecam !!! Mieliśmy 2 szt.i każda była reklamowana,zupełnie różne pomiary wychodziły itd.Moze na trefną serie trafiliśmy albo coś...
Wizytę z zakresu usg III trymestru mam na 11.02 połączoną z prywatnym usg 3/4d
DorotaAnna, martusiawp, Lolka30, malutka_mycha, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie najważniejsze, że jest spokój. Nie wyobrażam sobie żeby tu były takie sytuacje jak na majówkach
KarmeLoVe, Syska2202, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Słuchajcie najważniejsze, że jest spokój. Nie wyobrażam sobie żeby tu były takie sytuacje jak na majówkach
na kwietniu było od początku miło i mam nadzieję, że tak zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 15:49
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Blue2019
Zwariowałas??? To jest twoje dziecko tak samo jak pierwszy syn czy drugi ktorego nosisz pod sercem!
Moja siostra urodziła córkę w wieku 17 lat ani ona ani ja ani moi rodzice się tego nie wstydzą! Druga córkę urodzila w wieku 38 lat. I ani pierwsze dziecko ani drugie nie są powodem do wstydu.
Ja czasami sobie robię z niej podsmiechujki ale ona śmieje się razem ze mna. Dziecko to dar od Boga nie ważne ile masz lat!! Obecnie masz 27 lat za 3 lata szalona 30stka ty będziesz miała 3 dzieci które ci zostaną czy z babcią czy z niania a ty z mężem możesz uderzyć w imprezę wszystko jest dla ludzi!! A twoje koleżanki w tym ja np będziemy siedzieć. Dopiero w pieluchach.
Pewnie masz rację ale jak słyszę komentarze typu 27 lat i trójka dzieci to wpedza mnie to w.mega zakłopotanie że nie raz nie wiem.co.ludziom.odpowiedziec ... -
nick nieaktualnyHalo halo spokój!
Nie no ani KarmeLove ani syska jeszcze burdy tu nie zrobiły - i nie ważne czy blue przyszła z innego forum nie będziemy dociekać. Póki jest zachowana kultura i brak siania konfliktów jest ok. W innym wypadku będzie inna rozmowa.
Dziękuję za uwage- KasiaSyska2202, mysla.nieskalana, Lolka30, Tunia76, Kasiulka90, Fasolka77, B_002, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Ogólnie mo to przeszło kiedyś przez myśl jak zobaczyłam że tam samari zniknęła
ale no mówię, dopoki jest wszystko ok na moje może tu siedzieć każdy.
Tylko Blue2019 ja nie wiem czy dobrze rozumiem, nie chce oczywiście naciskać jeśli nie chcesz drążyć tematu. Urodziłaś córkę zaraz po maturze i się tego wstydzisz i dlatego mowisz ze masz tylko jedno dziecko? Wiesz ile dziewczyn urodziło dzieci w młodym wieku? Naprawdę nie ma się czego wstydzić 19 lat to nie jest aż tak mało👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Halo halo spokój!
Nie no ani KarmeLove ani syska jeszcze burdy tu nie zrobiły - i nie ważne czy blue przyszła z innego forum nie będziemy dociekać. Póki jest zachowana kultura i brak siania konfliktów jest ok. W innym wypadku będzie inna rozmowa.
Dziękuję za uwage- Kasia
Dlatego wspomniałam że niedorzeczne jest rzucanie oskarżeń w czyjąś stronę bo nikomu krzywdy nie robię że do was dołączyłam staram.sie pomóc doradzic i w oparciu o jakieś doświadczenie podpowiedzieć co wiem i nikogo nie atakuje i nikomu niczego nie zarzucam bo wpadam.tu miło spędzić czas odstresowac się i pogadać jak z kolezankami -
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
No czytam i wertuje wszystko i 28+3 z wagą 1450g jest zupełnie normalną wagą...
W końcu w busie do domu siedzę to mogę dopisać,że Młody ułożony poprzecznie Karmelka miałaś racje,że zmienił pozycje i stąd wynikała zmiana w aktywnosci
p.s.Termometru z Lidla nie polecam !!! Mieliśmy 2 szt.i każda była reklamowana,zupełnie różne pomiary wychodziły itd.Moze na trefną serie trafiliśmy albo coś...
Wizytę z zakresu usg III trymestru mam na 11.02 połączoną z prywatnym usg 3/4d
Co do ruchów to opierałam to na mojej bubuśce bo jak się przekręci nawet na drugą stronę pleckami to już inne ruchy a że ja mam często USGto wiek kiedy jaka pozycja :p
A termometru już nawet nie chce! Dzięki!MamaAga85 lubi tę wiadomość
-
mnie ogólnie spory na forum nie obchodzą - napisałam tylko, żeby nie bylo teraz, że to Dziewczyny nakręcają, bo akurat w tym przypadku też to zauważyłam...
chociaż się zdziwiłam, że tu dołączyła po tym co wcześniej o nas pisała... ale nieważne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 15:55
KarmeLoVe, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Moja mama, ciocia, babcia, dobra przyjaciółka- to tylko najbliższe mi dziewczyny które urodziły w wieku 19 lat. Moja przyjaciolka ma 29 lat i 3 dzieci: 10 lat, 7 lat i rok. Z czego dwójka dzieci starszych z byłym mężem a najmłodsze z obecnym mężem- i super! I jest z nich fajna rodZina i absolutnie nie ma się czego wstydzić👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️