Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W końcu po
teraz siedzę z córką i jemy w końcu 2gie śniadanie (w porze obiadu)cóż...
dodatkowo wzięłam nawetbniby dietetyczne ciasto z malinami-zobaczymy cukry po
Mam skierowanie dalej bo lekarka sama przyznala że jej sprzęt do nowej generacji nie należy także to jest superczekam tylko do 15 az otwórza lekarza żeby isc się zarejestrować.
I teraz pytanie do WAS
ile Wasze dzieci ważyly na moim etapie ciazy czyli w granicach 28/29tc???mój maly ma ok.1450g i lekarka mówi ze to mało... -
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:W końcu po
Mam skierowanie dalej bo lekarka sama przyznala że jej sprzęt do nowej generacji nie należy także to jest superczekam tylko do 15 az otwórza lekarza żeby isc się zarejestrować.
I teraz pytanie do WAS
ile Wasze dzieci ważyly na moim etapie ciazy czyli w granicach 28/29tc???mój maly ma ok.1450g i lekarka mówi ze to mało...
Mój w 29+3 ważył 1440g, około 50 centyl -
Syn wrócił ze szkoły i zagaduje, czy czekałam na niego z mufinkami... No to nie miałam serca mu powiedzieć, że nie mam siły piec
No i pomógł mi i już ostatnia tura w piekarniku dochodzi
Ale moje plecy bolą już całe i tak mocno, że nie wiem, jak będę w stanie się podmalować i ubrać po ludzku. Ale obiad też przyszykowałam, rosół wyszedł pycha a na kolację zjemy frytki z piekarnika i schabowe wyczaiłam w zamrażalniku, więc mam prawie gotowca
mysla.nieskalana, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Lolka90 cena tego termometru jest zachęcająca, ale właśnie jak ma pokazywać cuda to wolę kupić droższy. Chociaż ja jakoś mam mega obiekcje czy te termometry są wiarygodne i tak się miotam z tym zakupem.
Termometr mogę Ci odradzić ten z Lidla totalny szajs mój tesciu też się skusił bo co rusz one w promocji są i leży w szafie bo nie spełnia swojej funkcji i do niczego się nie nadaje.
Mogę wam polecić termometr Microlife nc100 bezdotykowy mam.go kilka lat i się sprawdza,cudów nie pokazuje bo nie raz jak byłam w szpitalu to co brałam.ze sobą i dokładnie pokazywał to samo co spzitlany także wiem że warto to kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 15:07
-
nick nieaktualnyNo z tymi grypami to jest jakis horror. .. Ja antybiotyk tata dzwonił że leży ledwo żywy leki dostał.kuzynka to samo co ja.antybiotyk ma.a jej mąż i mama z gorączką do lekarza dreptali.... co za pogoda ! Wrrr..... oby oszczedzilo dzieciaki i męża bo chyba że strachu padne...
Ja oprócz wczoraj do lekarza nie wychodzę z domu dopóki nie wyzdrowieje. Męża po zakupy wysłałam nie mam zamiaru nosa wynurzyc -
nick nieaktualnyWczoraj przyszly plakaty na płótnie z Ali
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ceba8c4dfcd.jpg
Są cudowne za grosze!
Link podsyłam
PLN 7.20 | WXDUUZ dziecko księżyc zwierząt przedszkole plakaty i reprodukcje Wall Art Canvas malowidło dekoracyjne Nordic stylu dzieci dekoracji A135
https://s.click.aliexpress.com/e/bEjbIE5T
Zamawiałam 4,01 przyszło 2.02 zapłaciłam za 3 sztuki format A3 co ponad 30 zlmysla.nieskalana, Paula 90, MamaAga85, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:W końcu po
I teraz pytanie do WAS
ile Wasze dzieci ważyly na moim etapie ciazy czyli w granicach 28/29tc???mój maly ma ok.1450g i lekarka mówi ze to mało...
Moja w 28+5, ważyła 1300, ginekolog mówiła, że w normie. -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Blue2019
Ja się już pogubiłam. Ty masz jedno czy więcej dzieciaczków ? Bo nie raz piszesz w liczbie mnogiej a nie raz pojedynczej.
Ja mam.dwoje dzieci i jestem po.dwoch cieciach ale 1 dziecko.to bardzo długa i ciężka historia któregoś razu wam powiem
W każdym bądź.razie.mam.corke którą.chodzi do zerówki aktualnie i małego smyka który ma 3. Latka o będzie dopiero chodził do przedszkolaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 15:31
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Też się zastanawiałam nad tym termometrem z Lidla ale w końcu odpuściłam, stwierdziłam że dołożę a kupię już sprawdzone z opiniami pozytywnymi. I właśnie ten z Microlife mi się rzucił w oczy.
Ja już szfe złożyłam, za chwilę będę układać, przekładać i jestem mega podjarana. W ogóle mam dzisiaj dużo energii i dobry humor
I zrobiłyscie mi wczoraj smaka tymi placuszkami, dzisiaj je będę robić na kolacjeKarmelllka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:aaa już pamiętam
to chyba mi się tylko tak nudzi w domu, że taka różnica wieku
gdybym nie dostala pracy 8 lat temu to pewnie mialam bym zaraz 3 dziecko
a ja zlozylam CV i myslalam ze pracy nie dostane
a jak juz zadzwonili to poszlam do roboty, potem czekalam 2 lata az mi daja umowe na stale zebym sie miala gdzie wrocic.....a oni mnie przeniesli na inne stanowisko na zastepstwo za macierzynski i dali umowe na 3 lata...wiec dalej czekalamno i tak zlecialo 8 lat az w koncu dostalam na stale.......
-
Blue2019 to tak naprawdę Samari z majówek z których z KarmeLove uciekliśmy do was przez nią. I która dziewczyny wkoncu wywalily z forum bo tak mieszała
blue niemmusisz się już ukrywać
ważne że tu się nie wyklocasz jak tam
Karmelllka90, KarmeLoVe, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Ja mam.dwoje dzieci i jestem po.dwoch cieciach ale 1 dziecko.to bardzo długa i ciężka historia któregoś razu wam powiem
W każdym bądź.razie.mam.corke którą.chodzi do zerówki aktualnie i małego smyka który ma 3. Latka o będzie dopiero chodził do przedszkola
Kurcze ty tak co 3 lata dzieciaczki masz. Ja bym chciała taka właśnie rozniece 2,5-3 lata. Czy taka różnica pozwala już na jakąś samodzielność dziecka? Bo boje się tego że jak będę w ciąży to nie będę w stanie nosić dziecka bo jak patrzę na dolegliwości jakie mam teraz -
nick nieaktualnyStresant
To moja kuzynka też tak czekała az dostanie umowe.na stale A teraz ma 31 lat i dopiero we wrześniu ma ślub A zanim dzieci urodzi to trochę czasu minie A dodam że z facetem jej są od 14 lat razemi w sumie umowa na stałe nie daje żadnej gwarancji dla naprawdę...rozwiązać mogą z 3.miesięcznym wypowiedzeniem