Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:W sumie u niej standardem są 2 godz.opóźnienia ale dziś to juz na maxa przegięcie...
Krzesła jak krzesla...
Marzę o tym żeby stąd wyjść...
Ciekawa jestem jak ja jutro na tym echu serca czy będę czekać czy wejdę od razu -
Karmelllka90 wrote:Racuchy miałam jeszcze dzisiaj na drugie śniadanie. Ciasto nam wyszło zakalec
chyba przez kakao które jest 100% i już drugi raz jak go używamy mamy zakalec.
A co jeszcze polecacie takiego dobrego jak racuchyszybkie smaczne prawie fit
Ja uwielbiam te placuszki:
https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/placki/placki_z_ricotty_z_bananami/przepis.html
Fit to one za bardzo nie są, ale wychodzą takie puszyste, mięciutkie, mniam! Z borówkami też są megavaletta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kupiłam sobie bajaderke i mam wątpliwości czy mogę ją zjeść. Myślicie że w takich "sklepowych" jest alkohol czy tylko aromat?
A co do wątpliwości - ja się nie martwię tym co będzie potem. Mam doświadczenie przy dzieciach takich malutkich. Obawiam się porodu, że stracę nad sobą kontrolę, że coś się stanie... Mimo że wiem że wybrałam najlepszy szpital i będę w dobrych rękach. To przeraża mnie to wręcz. Ciekawe jest to że że wszystkich stworzeń na ziemi tylko my wątpimy w swoją umiejętność rodzenia
Skacze mi powieka na oku a biorę już 6 tabletek magneb6 forte. Niby nie powinno się więcej niż 400mg w ciąży, ale coś czuję że zacznę łykać 8 sztuk. -
Paula 90 wrote:A ja kupiłam sobie bajaderke i mam wątpliwości czy mogę ją zjeść. Myślicie że w takich "sklepowych" jest alkohol czy tylko aromat?
A co do wątpliwości - ja się nie martwię tym co będzie potem. Mam doświadczenie przy dzieciach takich malutkich. Obawiam się porodu, że stracę nad sobą kontrolę, że coś się stanie... Mimo że wiem że wybrałam najlepszy szpital i będę w dobrych rękach. To przeraża mnie to wręcz. Ciekawe jest to że że wszystkich stworzeń na ziemi tylko my wątpimy w swoją umiejętność rodzenia
Skacze mi powieka na oku a biorę już 6 tabletek magneb6 forte. Niby nie powinno się więcej niż 400mg w ciąży, ale coś czuję że zacznę łykać 8 sztuk.Taka kulka,tak? To one są robione z resztek różnych ciast więc zależy co w tych ciastach było,ale myślę,że nawet jeśli to ilość będzie znikoma.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Karmę ma light Brita lub bosha raz kupujemy ta raz ta.
ja tez Brita, kupuje raz na jakis czas 15kg ale w opakowaniach po 3 kilo zeby sie nie zestarzalo i nie wyschlo, plus daje resztki z obiadumoj pies wszystko zerny nawet rzodkiewke wcina :)kanapki co dzieci w szkole nie zjedza
wiem ze sie nie powinno ale szkoda mi wyrzucac a pies z checia zjejedyne co nie daje to kurczak....to zawsze wywalam.....
pies nie narzeka zdrowy jak rybawzielismy go ze schroniska jak mial 2 lata i przez nastepny rok bardzo chorowal na uszy....co miesiac bylo zapalenie i antybiotyki.....troche z tego powodu przygluchy jest ale teraz od 2 lat mamy spokoj, gole mu uszy w srodku zeby byla lepsza wentylacja...najpardopodobniej to byl jakis syf ze schroniska.....
Karmelllka90, Fasolka77, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kurde dziewczyny moja psinka miała wczoraj urodziny 4 latka. świętowaliśmy w niedzielę
Ale mam problem z nią bo nie ładnie jej z pysia zajeżdża. Wcieramy specjalna paste, zjada te szysciki byliśmy u lekarza no nic nie pomaga bo ona ciągle by wszystkich lizała...ja uważam że przez to zlizuje bakterie. Chodzimy do tego samego weterynarza co prezydent Duda ze swoim kotemhaha ale on nie chce jej jeszcze ściągać kamienia bo za mało go ma a trzeba ja usypiać przy tym.
mojej suni tez walilo z pyska jak ziewala to kazdy sie odwracal bo gazowy atak sie zbliza. jako ze to shih tzu musi miec drobne granulki bo inaczej sie nimi krztusila.. zmienilismy na Brit care jagniecina i ryż i nie dosc ze zaczela ją ładnie jesc z apetytem to ziknal przykry zapach. teraz mozemy spac face to facez tych brit care są z łososiem znacznie wieksze kawalki i na pewno inne smaki tez beda duze... ja tylko kupuje z ozncazeniem small breed.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Ja uwielbiam te placuszki:
https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/placki/placki_z_ricotty_z_bananami/przepis.html
Fit to one za bardzo nie są, ale wychodzą takie puszyste, mięciutkie, mniam! Z borówkami też są megaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:43
-
nick nieaktualnyDaffi
My już przechodziliśmy przed różne karmy nic nie pomaga a jej najbardziej spamuje Bosch i Brit light. Musi mieć light bo jest po sterylizacji nie chcemy jej utuczyć. Mnie się wydaje że to te bakterie bo ona ciągle chce wszystkich lizać tak okazuje miłość... Ale już nawet jej myje zęby szczoteczka strasznie się obraża o tym ale to działa na chwilę. -
nick nieaktualnystresant wrote:Kiwona czytalas? świnska grypa w szpitalach w Bielsku-Bialej...3 osoby zmarly z powodu powiklan...nosa z domu nie wystawiac
dzisiaj poproszę męża o maskę żeby mi kupił na twarz. Myślicie że będą brać mnie za kretynkę? Ha! Albo będę straszyć więc nikt nie będzie podchodził
-
stresant wrote:wy chyba lubicie gotowac, jak tam czytam to ciagle ktoras pichci cos dobrego
ja wczoraj jarzynowa udubalam i mam nadzieje ze mi na 3 dni starczy :)predzej do kuchni nie wchodze
Lubię piec ciasta, ale ze względu na moją masę nie robię tego. -
Karmelllka90 wrote:Daffi
My już przechodziliśmy przed różne karmy nic nie pomaga a jej najbardziej spamuje Bosch i Brit light. Musi mieć light bo jest po sterylizacji nie chcemy jej utuczyć. Mnie się wydaje że to te bakterie bo ona ciągle chce wszystkich lizać tak okazuje miłość... Ale już nawet jej myje zęby szczoteczka strasznie się obraża o tym ale to działa na chwilę.Paula 90 lubi tę wiadomość