Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Wczoraj na Koperniku były na wizycie trojaczki...mama niosła dwójkę i chyba jej siostra bo dość podobna niosła trzecie. I zobaczcie taka od razu "dzieli" miłość na 3.
A tak a propo, kazde było ubrane tak samo i miało nawet pieluszki na fotelikach takie same. Ja tego nie ogarniamco to za frajda ... Ja bym kupowała inne
oj ale by tego było
Haha A wiesz że ja też zawsze mówię że bez sensu bliźniaki ubierać tak samo przecież to są 3 osobne życia i na pozór tacy sami ale zupełnie inni ludzie... A weź ogarnij 3 na razKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka, dokładnie tak myślę, napisałam to tej mojej "przyjaciółce", dokładnie jej napisałam, jak ja to widzę i dlaczego mnie to zabolało. Damy radę, jasne.
Chociaż teraz zaczęłam powątpiewaćBo przy wyciąganiu prania z pralki taki ból wlazł mi w pośladek, od pleców, że już teraz tylko siedzę. No masakra. Miałam odkurzać, piec, gotować, a tu ciężko parę kroków zrobić. A olać to, najwyżej poślę syna po jakieś ciasto, na obiad zamówię coś a teściowie nie przyjeżdżają przecież na inspekcję
-
Anete wrote:Ale naskrobałyście, dwie godziny nadrabiałam
Co do sposobu chodu to ja chyba bardziej ślimaka przypominam. Muszę męża stopować cały czas, powłóczę nogami jakbym miała z 80lat. Jak mam kurtkę zapiętą to nie widać, że jestem w ciąży więc wyglądać muszę komicznie
Ja chyba jestem jakimś wyjątkiem, bo w ogóle nie mam takich myśli, że sobie nie poradzę itp. Tak bardzo marzyłam o dziecku, że teraz to jest dla mnie takie naturalne, nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej. Może też dlatego, że zajmowałam się siostry dziećmi i jakieś tam doświadczenie mam. Chyba, że takie myśli mnie jeszcze dopadną bliżej terminu porodu albo baby blues po. O zgrozo!A co dopiero mówić o przewijanie, karmieniu, ubierania itd.
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Kasiulka, dokładnie tak myślę, napisałam to tej mojej "przyjaciółce", dokładnie jej napisałam, jak ja to widzę i dlaczego mnie to zabolało. Damy radę, jasne.
Chociaż teraz zaczęłam powątpiewaćBo przy wyciąganiu prania z pralki taki ból wlazł mi w pośladek, od pleców, że już teraz tylko siedzę. No masakra. Miałam odkurzać, piec, gotować, a tu ciężko parę kroków zrobić. A olać to, najwyżej poślę syna po jakieś ciasto, na obiad zamówię coś a teściowie nie przyjeżdżają przecież na inspekcję
Bo końcówka najlepsza
Jesteś silną babką
Jak każda z nas! Wszystkie sobie poradzimy w trudnych i bolących chwilach!
Kiwona lubi tę wiadomość
-
To ciekawa teoria z tymi miesiącami. U K jest tak, że on i brat są z lutego, tata z marca a mama z października. U mnie ja i siostra z listopada, tata z kwietnia a mama z września. Czyli dzieciaki w obu rodzinach urodzone w tym samym miesiącu
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anete wrote:Ciekawie z tymi miesiącami, ja jestem z maja, moja siostra z kwietnia. Mąż i jego brat z października, drugi brat z czerwca a trzeci brat i siostra z lipca. My się zawsze śmieliśmy, że jakieś rocznice świętowali
U mnie były po prostu wakacje
Anete lubi tę wiadomość
-
Anete wrote:Ciekawie z tymi miesiącami, ja jestem z maja, moja siostra z kwietnia. Mąż i jego brat z października, drugi brat z czerwca a trzeci brat i siostra z lipca. My się zawsze śmieliśmy, że jakieś rocznice świętowali
stresant, Anete, mysla.nieskalana, AniaKJ, DorotaAnna, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyU mnie nie pokrywam się z rodzicami ale sama mam dwójkę dzieci z 16.09.tylko różnica dwóch lat. Więc może coś w tym Jest. Teraz wylamka w kwietniu moja mama jest z kwietnia. Chodź chwila! Ja zaraz po niej parę dni.. Maj!!
Ale mój brat był z 6 lipca i ma dwójkę dzieci z 6 lipca a trzecie z 5 lipca..
mysla.nieskalana, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny moja psinka miała wczoraj urodziny 4 latka. świętowaliśmy w niedzielę
Ale mam problem z nią bo nie ładnie jej z pysia zajeżdża. Wcieramy specjalna paste, zjada te szysciki byliśmy u lekarza no nic nie pomaga bo ona ciągle by wszystkich lizała...ja uważam że przez to zlizuje bakterie. Chodzimy do tego samego weterynarza co prezydent Duda ze swoim kotemhaha ale on nie chce jej jeszcze ściągać kamienia bo za mało go ma a trzeba ja usypiać przy tym.
-
U nas to się nie sprawdziło. Ja jestem z kwietnia, siostra i mój mąż z października. W moim i naszej córki przypadku po prostu były wakacje 9 miesięcy temu, a u siostry i męża styczeń, więc chyba im po prostu zimno było to pod kołdrą siedzieli
mysla.nieskalana, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny