Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartusiawp wrote:Paula o kurde. Wydawało mi się że pielęgniarki powinny chyba mieć taką wiedzę. Na temat szczepienia czy można z tym czy nie...
Stresant dobre informacje . Dzidzia duża:) a to że masz częściej wizyty to dobrze , jesteś pod kontrolą. Ja mam wizyty co dwa tygodnie i cieszę się z tego
Espoir poważnie tak Ci napisały? Masakra
... Bez komentarza to pozostawię...
Przemyśle czy chce moje dziecko prowadzić w tej przychodni. Muszę chyba poszukać innej. Jakaś paranoja. -
nick nieaktualnyMoja prababcia byla ruda i mój kuzyn jest rudy. Ale wiecie taki piękny rudy ahh ładne są takie kobiety jak mają piękne rude włosy nie pomarańczowe czy ryże jak Niemcy.
Dla mnie rudy to jak czarny blond i brąz.
Myślałam że im ciąża starsza i jest ciężko się ruszać tym libido spada a nie że szybuje na klimimandżaro!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelka u mnie też libido coraz większe... aż mąż się dziwi! Ja myśle że to jest przynajmniej u mnie związane z tym, że wcześniej działała taka blokada psychiczna- nie bo plamienia, bo krwiak, bo może coś się stanie... a teraz jest coraz większe prawdopodobieństwo że jak dzidzia się urodzi to wszystko będzie dobrze... pomijając fakt że w łóżku czuje sie jak orka, zanim chociażby odwróce się na drugi bok.... xd a gdzie tu jakieś wygibasy xd
Ja mam zajęcia w SR z pierwszej pomocy z ratownikami 25 lutegoKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja to kiedyś pomalowałam się na rudo
fakt, że przy moim codziennym myciu włosów szybko się zmył ale podobał mi się mega!
Wróciłabym kiedyś do tego koloru
Nażarłam się tego obiadu jak świnia, teraz ledwo żyje ... aż mi ciężko oddychać. Dziś miałam trochę więcej powera, to ogarnełam łazienkę, odkurzyłam i posegregowałam pieluszki, mój krzyż już to odczuwa
P.S. Kiwona, super wyglądasz! Naprawdę jak nastolatka! I fryzura świetna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 15:43
mysla.nieskalana, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Ja też uwielbiam rude włosy, sama kiedyś miała taki kasztan. Ale wtedy trzeba regularnie do fryzjera chodzić żeby taki super efekt utrzymać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6caea6ae99b7.jpg
Od mojej kuzynki mi się bardzo włosy podobająWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 15:51
mysla.nieskalana, AniaKJ, Karmelllka90, valetta94, Eliza1986 lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Karmelka u mnie też libido coraz większe... aż mąż się dziwi! Ja myśle że to jest przynajmniej u mnie związane z tym, że wcześniej działała taka blokada psychiczna- nie bo plamienia, bo krwiak, bo może coś się stanie... a teraz jest coraz większe prawdopodobieństwo że jak dzidzia się urodzi to wszystko będzie dobrze... pomijając fakt że w łóżku czuje sie jak orka, zanim chociażby odwróce się na drugi bok.... xd a gdzie tu jakieś wygibasy xd
Ja mam zajęcia w SR z pierwszej pomocy z ratownikami 25 lutegoKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka mycha
Wiesz że ja mam dokładnie tak samo, nie czuje się za grosz sexy w dodatku zanim się ruszę to mi się odechce i żadna pozycja nie jest dla mnie dobra ale pocieszamnie się myślą że do rozwiązania bliżej jak dalej i jescze chwila i wrócę do sprawności jak tylko mój lokator opuści mieszkaniemalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny