Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:A czy w tym odkurzaczu irobot roomba szczotki nie zapychają się długimi włosami.
Tak słyszałam od kolegi, który ma 3 dlugowlose kobietki w domu i narzekał na czyszczenie szczotek. Tylko on miał odkurzacz innej firmy, jakiś tańszy. -
Karmelllka90 wrote:Ale jestem wściekła!!! Dałam się złapać na tą "cudowna" tetre od mamy ginekolog i jestem wściekła! Pakowałam to do szpitala i takie to grube i sztywne... Mam ochotę jebnac tym o ścianę!!! Jestem wściekła bo kupiłam tego dużo!
Też stwierdzam, że są sztywne i dosyć szorstkie, ale chyba dzięki temu bardziej wytrzymałe. Ja byłam zachwycona tymi z texpolu bamboo-line i kupiłam ich sporo a siostra mi teraz powiedziała, że one się mega mechacą. Chyba muślin jednak wygrywa -
Ja mialam kiedys ochote kupic ten odkurzac iRobot jezdzacy, ale przeczytalam kiedys jak ktos napisal, ze jak byl w pracy to mu pies zachorowal: wymiotowal I mial biegunke a ten odkurzacz wszystko rozsmarowal po caaaalej podlodze
Nie wiem ile w tym prawdy, ale sie usmialam:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:32
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Tunia Karollinax26 a ja we wtorek
będę pani doktor jest tak kochana że wszystko robi, żeby to 3d wyszło. A calutkie USG jest robione w 4d a nie 2d więc widoki są piękne takie realne.
Ale powiem wam że mi przykro jak wy macie takie ładne te zdjęcia a ja już tyle razy probowalam a niunia albo buzia w lozysku albo akurat wody płodowe nie przy buzi w odpowiedniej ilości ehh
Pomiary są robione w 4d? Jak to możliwe? Z tego co mi się wydawało to 4d jest w formie filmiku czyli z ruchem a 3d to zdjęcie. Ale tam nie widać wnętrzności itp -
nick nieaktualnyAnete wrote:Też stwierdzam, że są sztywne i dosyć szorstkie, ale chyba dzięki temu bardziej wytrzymałe. Ja byłam zachwycona tymi z texpolu bamboo-line i kupiłam ich sporo a siostra mi teraz powiedziała, że one się mega mechacą. Chyba muślin jednak wygrywa
wrrrr mam nadzieję że się rozejdą i nie żal będzie wyrzucić
-
nick nieaktualnyU Nas tak samo.. Ale już podrożało. W zeszłym roku płaciłam 240 a teraz 280 zł.. A za 4 tyg następne.. No ale jak się chce chodzić do danego specjalisty to muszę płacić. Mam nadzieję że z przepływami będzie ok i będzie to ostatnie usg. A potem już w szpitalu przed porodem.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Pomiary są robione w 4d? Jak to możliwe? Z tego co mi się wydawało to 4d jest w formie filmiku czyli z ruchem a 3d to zdjęcie. Ale tam nie widać wnętrzności itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DZIEWCZYNY ! RATUNKU
Temat wałkowany milion razy,miałam nawet screeny Waszych list zakupów a tu mąż zrzucił tylko Nasze zdjęcia przed resetem twardym telefonu i nie mam nic...
BŁAGAM!!!
Wrzucicie raz jeszcze listy zakupów dla dziecka i mamusi???????
PLISSSSSSS -
Karmelllka90 wrote:Tunia Karollinax26 a ja we wtorek
będę pani doktor jest tak kochana że wszystko robi, żeby to 3d wyszło. A calutkie USG jest robione w 4d a nie 2d więc widoki są piękne takie realne.
Ale powiem wam że mi przykro jak wy macie takie ładne te zdjęcia a ja już tyle razy probowalam a niunia albo buzia w lozysku albo akurat wody płodowe nie przy buzi w odpowiedniej ilości ehhWażne żeby profesor powiedział,że zdrowy i silny ten mój Misio
p.s.czy jestem jedyna z brakiem decyzji co do imienia dla dziecka? -
Karmelllka90 wrote:Tak. Pani doktor ma ten najnowszy sprzęt i USG III trymestru całe jest prowadzone w 4 d jak potrzebuje zrobić pomiar dzidziusia przerzuca na 2 D ale serce i wszystkie narządy ogląda w 4 d to jest film na żywo a 3 d to jakby zamrożony kadr z filmu właśnie. Ja już w 25 tc miałam robione takie USG III trymestru przy okazji echa serca. I nawet mamy zdjecie3d ale tylko profil i pod noskiem ma pępowinę . A mielibyśmy film ale mój mąż z ekscytacji zapomniał jedynej rzeczy o której miał pamiętać czyli pendrive'a
MamaAga85 lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Ja w poniedziałek wizytuję z dziewczynami -usg III trymestru z prawdziwego zdarzenia plus 3/4D i też już nie mogę się doczekać ale...w związku z tym,że Młody jest plecami obrócony to już wiem,że może być problem z fotkami...ale co.tam-przeżyje
Ważne żeby profesor powiedział,że zdrowy i silny ten mój Misio
p.s.czy jestem jedyna z brakiem decyzji co do imienia dla dziecka?
Syn - Sylwie
Ja- Alicje, Elżbietę, Urszule, Zosie, Justynę, Joanne, Anne.
Jak widzicie dużo tego.
MamaAga85 lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 my wymyslilismy imie od razu po wizycie u lekarza, na ktorej poznalismy plec:)
Imie dla dziewczynki mielismy przygotowane juz dawno - na 100% bylaby Jaśmina, ale dla chlopca nie mielismy nic...zadne nam sie nie podobalo az do momemtu, gdy dowiedzielismy, ze bedzie synek
Bedzie Ernest - ciekawa jestem co Wy myslicie o tym imieniu? Nam sie szalenie podoba bo jest bardzo meskie, ale reakcje innych sa dosc 'ostrozne' i zazwyczaj odpowiedz brzmi 'Aha'Siostra meza od razu powiedziala, ze jej sie nie podoba
MamaAga85, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość