Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Zamówiłam dla męża drobnostkę na walentynki od córci:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5df7aa5670e.png
    o jaaaa ale urocze! jejku marzylam o drugiej corce i tych wszystkich slicznosciach;p Moze Fifiemu odpadl sprzet jednak?

aaaa zapomnialam wam mowic. przyjaciolka jest w 20tc.. i po wyrostku wychodzila corka.. a ma juz 2 synow.. wczoraj wyslala mi zdjecie armatki. beda miec 3 syna :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    o jaaaa ale urocze! jejku marzylam o drugiej corce i tych wszystkich slicznosciach;p Moze Fifiemu odpadl sprzet jednak?

aaaa zapomnialam wam mowic. przyjaciolka jest w 20tc.. i po wyrostku wychodzila corka.. a ma juz 2 synow.. wczoraj wyslala mi zdjecie armatki. beda miec 3 syna :D
    Pamiętam ta wiadomość o 3 synu hehe

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:

Ty mnie nie denerwuj. Ja cały czas mam wrażenie, że u mnie to jednak syn. Marzę o córce, a ciągle myślę, że urodze i siusiak.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • espoir Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    ja też :D

martusiawp lubi tę wiadomość

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
    💜 10/2026 🤰

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    ja też :D
    Ooooo Ty też?? No faktycznie... Jak. Wygrałabym 6 w totka to bym ten 4 raz spróbowała :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:27

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w tramwaju. I niepotrzebnie jechałam.
    Przyszedł doktorek z oddziału i stwierdził, że tyle po konizacji i dobrych 2 cytologiach to już jestem zdrowa. Nie będzie mnie badał, bo po co tam grzebać w ciąży.
    Teraz mam już normalnie raz w roku robić cytologię u swojego gina, a nie chodzić do nich.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    nooo tak Ty jestes w tej samej sytuacji :D
    ale moze do 4 razy sztuka?? moj M mowi ze moga chlopy dzwonic do niego poda przepis na corke;p

b2ujp2.png

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zapytam ginekolog w poniedziałek, czy Marcelinie nic nie urosło ... chociaż inny lekarz potwierdził mi dziewczynkę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:33

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ty mnie nie denerwuj. Ja cały czas mam wrażenie, że u mnie to jednak syn. Marzę o córce, a ciągle myślę, że urodze i siusiak.
    nie nie spokojnie. ona jest przed polowkowymi. ja po polowkowych nabralam pewnosci co do plci. raczej takie siusiaki juz nie znikna..
    mysle ze bedzie bez niepsodzianek.

choc pamietam na grudniowkach w 2009 dziewczyna przy porodzie szoku doznala i wypierala ze podmienili jej dziecko bo byla inna plec...
    a jedna nawet urodzila coreczke ktora miala juz wystajacy delikatnie z dziasla jeden ząbek :P

b2ujp2.png

• chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 3 lekarzy potwierdzalo plec wiec jestem spokojna. Ogromnie cieszymy sie na chlopca.

Mam kolege, ktory ma 4 braci i ani jednej siostry….Powiem Wam, ze ja bym tam probowala az do skutku, bo dziewczynke tez bardzo chcemy <3

B_002 lubi tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • Anete Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma trzech braci i najmłodszą siostrę :) do pięciu razy sztuka :D ale za to jaką jest księżniczką od małego :)

B_002 lubi tę wiadomość

atdcj48aq9519a2w.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Przyszedł doktorek z oddziału i stwierdził, że tyle po konizacji i dobrych 2 cytologiach to już jestem zdrowa. Nie będzie mnie badał, bo po co tam grzebać w ciąży.
    Teraz mam już normalnie raz w roku robić cytologię u swojego gina, a nie chodzić do nich.
    Z jednej strony dobra wiadomość, ale czy nie mogli ci powiedzieć wcześniej o tym żebyś specjalnie nie jechała. No cóż, trochę ruchu miałaś.

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Planujecie kupować maty takie piankowe do układania maluszka na podlodze, żeby mógł sobie poćwiczyc?
    Macie jakieś przeanalizowane firmy?
    Ja szukam czegoś fajnego, żeby nie miało wyciąganych ze środka elementów i żeby miało certyfikaty. No i żeby nie było pstrokato-zolte ;-)

No to napewno maty piankowe że skip hopa z tj że cena też jest wyższa ale adekwatna do jakosci

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będzie też przewaga testosteronu w domu 3:2 :) ale 4.raz napewno nie zaryzykuje na szczęśliwej trojeczce zakanczam karierę rozrodcza :) dam innym fory nie będę taka haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ja pierdziele. Super informacje ale na prawdę mogli to powiedzieć zanim pojechałaś w to siedlisko bakterii i wysiedzialas się biedna. A z kurdwanowa to nie jest rzut beretem

Tunia76 lubi tę wiadomość

• chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My marzymy o gromadce… o trojeczce to minimum, ale jak bedzie i czy los bedzie dla nas tak laskawy to zycie pokaze :)

martusiawp lubi tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia

To super wiadomość że wszystko okej ale nie super że zmarnowalas tyle.czasu i siły żeby tam.jechac bezsensownie. To teraz już głowa do góry ;)

Tunia76 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie o tej macie?

https://allegro.pl/oferta/puzzle-piankowe-mata-edukacyjna-piankowa-z-polski-7793022423

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    Z jednej strony dobra wiadomość, ale czy nie mogli ci powiedzieć wcześniej o tym żebyś specjalnie nie jechała. No cóż, trochę ruchu miałaś.
    Dokładnie to samo stwierdziłam.
    Tylko wiesz, sezon grypowy, tramwaj i szpital to jednak skupiska ludzi.
    Ale co tam, ważne że na ten moment przygoda z onkologia zakonczona. :)

AniaKJ, B_002 lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Powiem Wam szczerze, że nigdy nie jadłam Pomelo ... ale właśnie czytałam, że rzeczywiście pomaga na zgagę i refluks. Chyba muszę zakupić.

Basia czy ono jest słodkie ? :)
    Jeju, serio? To mój ulubiony owoc od lat! <3 Zawsze z utęsknieniem wypatruję sezonu i objadam się kilka razy w tygodniu jak mam fazę. Potrafię SAMA wpierdzielić CAŁE. A co do obierania to fakt, jest z tym dużo zabawy, ale ja to uwielbiam :D Hehe chyba fetysz xD Potem się cieszę, że mam takie oskubane i gotowe do jedzenia <3 A po połowie godziny mi brzuch pęka i latam siku 3 razy.

mhsvcbxmf17updrl.png
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ