X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Zamówiłam dla męża drobnostkę na walentynki od córci:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5df7aa5670e.png
    o jaaaa ale urocze! jejku marzylam o drugiej corce i tych wszystkich slicznosciach;p Moze Fifiemu odpadl sprzet jednak?

aaaa zapomnialam wam mowic. przyjaciolka jest w 20tc.. i po wyrostku wychodzila corka.. a ma juz 2 synow.. wczoraj wyslala mi zdjecie armatki. beda miec 3 syna :D

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    o jaaaa ale urocze! jejku marzylam o drugiej corce i tych wszystkich slicznosciach;p Moze Fifiemu odpadl sprzet jednak?

aaaa zapomnialam wam mowic. przyjaciolka jest w 20tc.. i po wyrostku wychodzila corka.. a ma juz 2 synow.. wczoraj wyslala mi zdjecie armatki. beda miec 3 syna :D
    Pamiętam ta wiadomość o 3 synu hehe

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:

Ty mnie nie denerwuj. Ja cały czas mam wrażenie, że u mnie to jednak syn. Marzę o córce, a ciągle myślę, że urodze i siusiak.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • espoir Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    ja też :D

martusiawp lubi tę wiadomość

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    ja też :D
    Ooooo Ty też?? No faktycznie... Jak. Wygrałabym 6 w totka to bym ten 4 raz spróbowała :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:27

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w tramwaju. I niepotrzebnie jechałam.
    Przyszedł doktorek z oddziału i stwierdził, że tyle po konizacji i dobrych 2 cytologiach to już jestem zdrowa. Nie będzie mnie badał, bo po co tam grzebać w ciąży.
    Teraz mam już normalnie raz w roku robić cytologię u swojego gina, a nie chodzić do nich.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    nooo tak Ty jestes w tej samej sytuacji :D
    ale moze do 4 razy sztuka?? moj M mowi ze moga chlopy dzwonic do niego poda przepis na corke;p

b2ujp2.png

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zapytam ginekolog w poniedziałek, czy Marcelinie nic nie urosło ... chociaż inny lekarz potwierdził mi dziewczynkę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:33

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ty mnie nie denerwuj. Ja cały czas mam wrażenie, że u mnie to jednak syn. Marzę o córce, a ciągle myślę, że urodze i siusiak.
    nie nie spokojnie. ona jest przed polowkowymi. ja po polowkowych nabralam pewnosci co do plci. raczej takie siusiaki juz nie znikna..
    mysle ze bedzie bez niepsodzianek.

choc pamietam na grudniowkach w 2009 dziewczyna przy porodzie szoku doznala i wypierala ze podmienili jej dziecko bo byla inna plec...
    a jedna nawet urodzila coreczke ktora miala juz wystajacy delikatnie z dziasla jeden ząbek :P

b2ujp2.png

• chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 3 lekarzy potwierdzalo plec wiec jestem spokojna. Ogromnie cieszymy sie na chlopca.

Mam kolege, ktory ma 4 braci i ani jednej siostry….Powiem Wam, ze ja bym tam probowala az do skutku, bo dziewczynke tez bardzo chcemy <3

B_002 lubi tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • Anete Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma trzech braci i najmłodszą siostrę :) do pięciu razy sztuka :D ale za to jaką jest księżniczką od małego :)

B_002 lubi tę wiadomość

atdcj48aq9519a2w.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Przyszedł doktorek z oddziału i stwierdził, że tyle po konizacji i dobrych 2 cytologiach to już jestem zdrowa. Nie będzie mnie badał, bo po co tam grzebać w ciąży.
    Teraz mam już normalnie raz w roku robić cytologię u swojego gina, a nie chodzić do nich.
    Z jednej strony dobra wiadomość, ale czy nie mogli ci powiedzieć wcześniej o tym żebyś specjalnie nie jechała. No cóż, trochę ruchu miałaś.

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Planujecie kupować maty takie piankowe do układania maluszka na podlodze, żeby mógł sobie poćwiczyc?
    Macie jakieś przeanalizowane firmy?
    Ja szukam czegoś fajnego, żeby nie miało wyciąganych ze środka elementów i żeby miało certyfikaty. No i żeby nie było pstrokato-zolte ;-)

No to napewno maty piankowe że skip hopa z tj że cena też jest wyższa ale adekwatna do jakosci

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będzie też przewaga testosteronu w domu 3:2 :) ale 4.raz napewno nie zaryzykuje na szczęśliwej trojeczce zakanczam karierę rozrodcza :) dam innym fory nie będę taka haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ja pierdziele. Super informacje ale na prawdę mogli to powiedzieć zanim pojechałaś w to siedlisko bakterii i wysiedzialas się biedna. A z kurdwanowa to nie jest rzut beretem

Tunia76 lubi tę wiadomość

• chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My marzymy o gromadce… o trojeczce to minimum, ale jak bedzie i czy los bedzie dla nas tak laskawy to zycie pokaze :)

martusiawp lubi tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia

To super wiadomość że wszystko okej ale nie super że zmarnowalas tyle.czasu i siły żeby tam.jechac bezsensownie. To teraz już głowa do góry ;)

Tunia76 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie o tej macie?

https://allegro.pl/oferta/puzzle-piankowe-mata-edukacyjna-piankowa-z-polski-7793022423

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    Z jednej strony dobra wiadomość, ale czy nie mogli ci powiedzieć wcześniej o tym żebyś specjalnie nie jechała. No cóż, trochę ruchu miałaś.
    Dokładnie to samo stwierdziłam.
    Tylko wiesz, sezon grypowy, tramwaj i szpital to jednak skupiska ludzi.
    Ale co tam, ważne że na ten moment przygoda z onkologia zakonczona. :)

AniaKJ, B_002 lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Powiem Wam szczerze, że nigdy nie jadłam Pomelo ... ale właśnie czytałam, że rzeczywiście pomaga na zgagę i refluks. Chyba muszę zakupić.

Basia czy ono jest słodkie ? :)
    Jeju, serio? To mój ulubiony owoc od lat! <3 Zawsze z utęsknieniem wypatruję sezonu i objadam się kilka razy w tygodniu jak mam fazę. Potrafię SAMA wpierdzielić CAŁE. A co do obierania to fakt, jest z tym dużo zabawy, ale ja to uwielbiam :D Hehe chyba fetysz xD Potem się cieszę, że mam takie oskubane i gotowe do jedzenia <3 A po połowie godziny mi brzuch pęka i latam siku 3 razy.

mhsvcbxmf17updrl.png
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ