Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Bez ciąży mam 75 h. W kappahal rozmiar XXL idealny i jeszcze spokojnie zmieszcze większy cyc z mlekiem. Przymierzalam też firme carrival i one też są super ale cenowo 100 zł.za.sztuke.
Ja na codzień noszę biustonosze sprawdzonej firmy Konrad tanie nie są ale robote robią i warto w nie zainwestować, ja pod biustem mam 85
I właściwie mimo.duzeog biustu to nie mam obwislych piersi bo te biustonosze idealnie się sprawdzają A na noc śpię w miękkich biustonoszachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 21:34
-
Dzisiaj u mnie kiepsko z odzywianiem, bylismy z synem na kinderparty, tak sie zagadalam ze nie jadlam od 14 do 17:30, nie liczac wypitej kawy i zjedzenia kawalka mikrociasta. Nie chcialo mi sie go nawet jesc, ale stwierdzilam ze lepsze to niz nic. Moj syn niestety ma nietolerancje glutenu z pszenicy i brzuch go rozbolal po torcie, ale bawil sie nieziemsko. Nie chcialam mu zabraniac jesc jak inne dzieci jadly, choc w domu i przedszkolu trzyma diete.
-
oo ja nieraz jak leze czuje jak mi cos na boku sie trzesie... doslownie mi drga.. myslalam ze to moze moj miesien jakis podryguje...Paula 90 wrote:Tak, dziewczyny to opisywały jak drgawki u dziecka. Podobno normalne
-
To tak jak gin mi powiedział przy usg "ma pani fajne jajka"...aż spojrzałam co mam między nogami, ale i tak brzuch zasłoniłmalutka_mycha wrote:Misia co za komplement

"jest pani piękna", "świetna ma pani figurę" niee, " ma pani świetna budowę tkankowa"
oczywiście każdy komplement jest miły 
Misiabella, malutka_mycha, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka to mamy podobny rozmiar, bo mi z 70C biust skoczył do 70E.Wiewióreczka wrote:Sterczą na szczęście, z 65 C wskoczyły na 70 E-F, rozstępy mam krótkie - tzn. nie idą od samego dekoltu tylko mają po 3 cm i lecą w kierunku brodawki. Jak promienie słońca...szkoda tylko, że czerwone

Brodawki bez zmian, drobne i kolor jak przed ciążą. Za to martwi mnie inna rzecz - mam drobne sutki i nie wiem cy maluch je chwyci.
Kasionek, u mnie śluz bez zmian - mętny po Luteinie i jest to kolor budyniowo-żółtawy.
Jaki rozmiar tego elastycznego biustonosza do karmienia kupiłaś teraz?
29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
jak mialam tgaka od razu dostalam macmiror. w moczu juz byly leukocyty i nieiczne bakterie.Kasionek wrote:Dziewczyny które są około 33 tyg jaki macie kolor wydzieliny? Bo u mnie jest taki jakby żółto brązowy? Ogólnie ciemny i w sumie nic innego się nie dzieje więc zastanawiam się czy to ok? Bo wcześniej był raczej mleczny.
nic mi tez nie dolegalo.. nieswedzialo, nie szczypalo ani nie pachnialo w zaden sposob.
Kasionek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo może być mięsień a może być dzidziuś. Mi się zdarzało wcześniej raczej. Teraz chyba nie, nie zauważyłam ostatnioDaffi wrote:oo ja nieraz jak leze czuje jak mi cos na boku sie trzesie... doslownie mi drga.. myslalam ze to moze moj miesien jakis podryguje...
-
Wiewióreczka wrote:Sterczą na szczęście, z 65 C wskoczyły na 70 E-F, rozstępy mam krótkie - tzn. nie idą od samego dekoltu tylko mają po 3 cm i lecą w kierunku brodawki. Jak promienie słońca...szkoda tylko, że czerwone

Brodawki bez zmian, drobne i kolor jak przed ciążą. Za to martwi mnie inna rzecz - mam drobne sutki i nie wiem cy maluch je chwyci.
Kasionek, u mnie śluz bez zmian - mętny po Luteinie i jest to kolor budyniowo-żółtawy.
rozstepy zbielna po latach, wierz mi, tez mam "promienie" ale nigdy nie nosze tak glebokich dekoldow, zeby bylo je widac....ze stroju kapielowego pare "promykow" wystaje
bardzo je lubie, bo to znak ze dwojke wykarmilam 
Kup nakladki do karmienia to na pewno chwyci...a potem sie tak naciagna ze nie bedzie problemu z karmieniem....ja tez mam male a dalam rade, nakladka wypelnia cala buzie malucha i nie zasysa powietrza po bokach.....
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:To może być mięsień a może być dzidziuś. Mi się zdarzało wcześniej raczej. Teraz chyba nie, nie zauważyłam ostatnio
raz z jednej str mam raz z drugiej... drga 1-2 razy na dzien ale nie codziennie.. co jakis czas. a to cos zlego oznacza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 21:38
-
nick nieaktualny
-
BabyOno Biustonosz dla matek karmiących i kobiet w ciąży F 75-80 - czarny. Bierz śmiało, będzie na pewno dobry, jest super.B_002 wrote:Wiewióreczka to mamy podobny rozmiar, bo mi z 70C biust skoczył do 70E.
Jaki rozmiar tego elastycznego biustonosza do karmienia kupiłaś teraz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 21:39
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie staniki to.najdrozsza część garderoby. Bo tych słoniowatych rozmiarów nie ma tanich. Ale jednak te staniki do karmienia bezfiszbin bedziemy nosić krótko. A że po porodzie potrzebujemy przynajmniej 3 sztuki bo w staniki trzeba też spać to wydanie ok 120 za sztukę robi całkiem spora kwotę. Dlatego jak udało.mi się dopasować ten z kapala za 120 zł 2 sztuki i jeszcze kupić na promocji 3za 2 to czułam się jakbym wygrała na loterii. Ja już tylko w tych bezfiszbinowych chodzę od miesiąca i jestem zachwycona.Blue2019 wrote:Ja na codzień noszę biustonosze sprawdzonej firmy Konrad tanie nie są ale robota robią i warto w nie zainwestować, ja pod biustem mam 85
Blue2019, Lolka30, mysla.nieskalana, B_002, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
Paula to chyba Ty ostatnio pisałaś o tym dźwięku z macicy, jakby pstryknąć palcami? Całe szczęście, że temat był poruszony, bo się mocno zdziwiłam kilka dni temuPaula 90 wrote:To może być mięsień a może być dzidziuś. Mi się zdarzało wcześniej raczej. Teraz chyba nie, nie zauważyłam ostatnio
Paula 90, mysla.nieskalana, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki z przed tygodnia super. Jeszcze jutro poobserwuje. Jak będzie dalej taka to pójdę do ginka.Daffi wrote:jak mialam tgaka od razu dostalam macmiror. w moczu juz byly leukocyty i nieiczne bakterie.
nic mi tez nie dolegalo.. nieswedzialo, nie szczypalo ani nie pachnialo w zaden sposob. -
Dziewczyny bolą Was żebra? Jak to się objawia ?
boli mnie pod piersiami właśnie tak jakby żebra, tak jakby mnie coś tam cianęło.
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
mozesz zawsze siknac i zaniesc do badania. to chyba nie jest drogie badanie i miec pewnosc zaim pojdziesz do ginka.Kasionek wrote:Wyniki z przed tygodnia super. Jeszcze jutro poobserwuje. Jak będzie dalej taka to pójdę do ginka.
ja zawsze miewam przezroczysta wydzieline, zoltawa taka kremowa lub biala. jak wpada w brąz to ja u siebie wiem ze cos sie dzieje.
niekoniecznie musisz miec jak ja
i oby to nie byla zadna infekcja.
moja byla drobna. 3 globulki macmiror mialam wziac i pomogly juz wrocilo do normy. -
Stresant, Blue, dzięki za wskazówki, kupię nakładki, bo nie pomyślałam o tym

B-002, nie sugeruj się, że obwód tego stanika jest 75-80, a masz 70 (ja też mam tyle). Kupiłam 70 i wymieniałam, bo cisnął. Ten jest i będzie w sam raz.
Blue2019, B_002 lubią tę wiadomość