Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam tą koszulę. Weź rozmiar taki jak przed ciąża. Wzięłam większe, to musiałam odsyłać.MamaAga85 wrote:Takie czarne i różowe z napisem Born ...(coś tam)? właśnie je widziałam w bon prix ale kompletnie nie mam z tą firmą wiedzy jakie rozmairy zamawiać? jezeli nosiłam 44 przed ciążą to jaki brać? 46/48?jakoś centymetrowo jak chce wybrać wg ich tabeli to chyba 52 przez cycki...a Ty piszesz ze mniejsze...to juz nie wiem
Koszula bardzo fajna, rozmiary bardzo duże.
-
15 lat temu mialam 65 B teraz mam 80 F......bez komentarza, jak skoncze karmic ide na plastyke
aktualnie operaja sie a wlasciwie leza na brzuchu....nawet jak sa w staniku 
Fasolka nie mam tych drgawek.....ale cos dziewczyny pisaly o ukladzie nerwowym.....
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie przezroczysty lub mleczy, lekko żółtawy, jak przez całą ciążę. Na razie bez zmian.Kasionek wrote:Dziewczyny które są około 33 tyg jaki macie kolor wydzieliny? Bo u mnie jest taki jakby żółto brązowy? Ogólnie ciemny i w sumie nic innego się nie dzieje więc zastanawiam się czy to ok? Bo wcześniej był raczej mleczny.

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 wrote:Dziewczyny a powiedzcie jeszcze czy wy te biustonosze z H&M zamawiałyście przez internet czy kupowałyście w sklepach?
Bo jak patrzę w internecie to w sklepach są tylko te takie usztywniane, a te całkiem elastyczne o kroju bardziej sportowym dostępne tylko online. A ja jednak wolę przymierzyć, bo rozmiar S, M, L nic mi nie mówi jeśli chodzi o biustonosz.
Ja kupiłam stacjonarnie, ale właśnie nie we wszystkich sklepach one są dostępne
B_002 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
koszule z Italian Fashion polecam - już chyba z 6 czy 7 przewinęło się przez mój brzuch
tylko, że ja brałam zawsze XL, bo brzuch gigant... po ciąży luźna, ale mi w takiej wygodnie te pierwsze tygodnie...
Blue2019 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Lolka30 wrote:Ja kupowałam stacjonarnie wczoraj.To skoro mówicie, że gdzieś są to zaglądnę do sklepu.Mama36 wrote:Basia ja mierzyłam w sklepie.
W internecie niby jest napisane że nie ma, ale ostatnio tak było z body kopertowym z krótkim rękawem, niby zostały tylko online, a ja jeszcze ostatnie sztuki znalazłam stacjonarnie.
29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Ja mialam taka koszule do porodu, ze sie zawiazywalo ja sznurkiem pod biustem i byla troche jak szlafrok, choc wyglada po zawiazaniu jak koszula
do karmienia dobra bo kopertowo jedna czesc na druga zachodzi, urodzilam przez cc w szpitalnej, wiec mam ta koszule i pewnie znow ja wezme na szczescie, moze mi cesarke zrobia
A ja z malego b przeszlam do d i w poprzedniej ciazy tez tak mialam. Sutki mialam male, po pierwszej ciazy zrobily sie wieksze, po ciazy zmalaly lecz juz nigdy nie byly tak male jak niegdys
ale mi biust po karmieniu jednego dziecka z przewaga odciagania nie zrobil sie jakis obwisly, po prostu zmalal. Jak bylam na usg piersi to mi lekarz powiedzial ze mam swietna budowe tkankowa
malo tkanki tluszczowej a duzo gruczołu piersiowego, szkoda ze nie mialo to przelozenia na ilosc mleka, bo mleka mialam tak srednio, musialam walczyc by starczylo synkowi bez dokarmiania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 21:28
-
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka starcza ci piersi? Mi z C skoczyły na F
z deka wisza. Są czerwone i spękane ...
Ale dziewczyny czy wasze brodawki się bardzo zmieniły? Moja są okropne
wielkie jak denka od słoików i ten kolor zrobił się jak brudny 
Sterczą na szczęście, z 65 C wskoczyły na 70 E-F, rozstępy mam krótkie - tzn. nie idą od samego dekoltu tylko mają po 3 cm i lecą w kierunku brodawki. Jak promienie słońca...szkoda tylko, że czerwone
Brodawki bez zmian, drobne i kolor jak przed ciążą. Za to martwi mnie inna rzecz - mam drobne sutki i nie wiem cy maluch je chwyci.
Kasionek, u mnie śluz bez zmian - mętny po Luteinie i jest to kolor budyniowo-żółtawy.
Kasionek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Dziewczyny które są około 33 tyg jaki macie kolor wydzieliny? Bo u mnie jest taki jakby żółto brązowy? Ogólnie ciemny i w sumie nic innego się nie dzieje więc zastanawiam się czy to ok? Bo wcześniej był raczej mleczny.
Ja 32 tc- mleczna, przezroczysta czasem lekko żółtawa. Taką ciemniejszą miałam tylko przy plamieniach (kawa z mlekiem)
Kasionek lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja pierwszy raz rodzilam w t shirt męza, do kangurowania po prostu mi ją podwineli.Natalia-tosia wrote:Hm... kurczę to już nie mam pomysłu w czym mam rodzić
Chciałam taką typową porodową, fioletową z flizeliny. Nawet ją kupiłam, ale potem poczytałam, ze to sztuczny materiał i nie da się w tym wytrzymać, bo strasznie się człowiek poci.
A myślę, że taka rozpinana tylko na piersi, będzie znowu przeszkadzała w pierwszych minutach kangur-owania, bo jednak te rozpięcia nie sięgają aż do pasa...
Może ktoś bardziej doświadczony podpowie w czym rodzić?
Przy poprzedniej córce rodziłam w koszuli szpitalnej i była tak zniszczona, że prawie nic nie zakrywała, bo takie miała rozdarcia
-
nick nieaktualnyBez ciąży mam 75 h. W kappahal rozmiar XXL idealny i jeszcze spokojnie zmieszcze większy cyc z mlekiem. Przymierzalam też firme carrival i one też są super ale cenowo 100 zł.za.sztuke.Blue2019 wrote:Na mnie w.hm czy innych sieciowkach nie ma.rozmiarow
z moja miseczka E/F TO z czym do ludzi 
-
nick nieaktualny

[