Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety nie. Na razie chce go odczulic go biorezonansem, nie wierze w to do konca ale przekonuja mnie osoby ktorym ufam i ze im dzieciom pomoglo, wiec sprobuje, choc to takie czary mary. Medycyna konwencjonalna nie ma za bardzo mi nic do zaoferowania w tej kwestii. Tylko nie jesc. Ja tez mam nietolerancje pszenicy, kiedys bylam jako dziecko na kilkuletniej diecie bez, a potem moglam jesc, a potem znow nie moglam, bo ze skora mi sie dzialy rozne rzeczy, rok temu tez bylam na diecie bez pszenicy a w ciazy zaczelam jesc te slodkie buly i ciasto swiateczne...Moj syn jak zje cos takiego to robi mu sie taki wyprysk kontaktowy wokol ust i moze bolec go brzuszek. Choc nie zawsze.Blue2019 wrote:Misiabela
A jeśli dziecko ma.taka nietolerancja i zje coś co zawiera alergen to podajesz mu jakiś odczulacz ?? -
nick nieaktualnyKasionka
Masz absolutna rację dokładnie tak jest przy giga piersiach dobry biustonosz to podstawa dlatego właśnie od wieku lat kupuje konrada i faktycznie płacę.od 120 wzwyż za staniki,muszę też obczaić może na jakiejś promocji upoluje jakieś porządne.
A te z kapahl są może na stronie w necie czy nie mają e sklepu bo u mnie nie ma stacjonarnego ? -
nick nieaktualnyJak o tym pisalysmy wcześniej to doszliśmy do wniosku że nie. Układ nerwowy jest jeszcze niedojrzały u takiego malucha i czasem impulsy nerwowe bywają za silne. Wtedy pojawiają się takie drgawki.Daffi wrote:raz z jednej str mam raz z drugiej... drga 1-2 razy na dzien ale nie codziennie.. co jakis czas. a to cos zlego oznacza?
Ale może to być tez czkawka
-
Mnie zebra już nie bolą, mnie one napier*alajaDorotaAnna wrote:Dziewczyny bolą Was żebra? Jak to się objawia ?
boli mnie pod piersiami właśnie tak jakby żebra, tak jakby mnie coś tam cianęło.
inaczej tego ująć się nie da.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz już w zaawansowanej ciąży mam jednak większy obwód pod biustem. Stare staniki już nie biorąc pod uwagę miseczek cisnely mnie pod biustem więc tutaj też się rozroslamWiewióreczka wrote:Stresant, Blue, dzięki za wskazówki, kupię nakładki, bo nie pomyślałam o tym

B-002, nie sugeruj się, że obwód tego stanika jest 75-80, a masz 70 (ja też mam tyle). Kupiłam 70 i wymieniałam, bo cisnął. Ten jest i będzie w sam raz.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, ja. U nas też się pojawia. Nawet dzisiaj slyszalamWiewióreczka wrote:Paula to chyba Ty ostatnio pisałaś o tym dźwięku z macicy, jakby pstryknąć palcami? Całe szczęście, że temat był poruszony, bo się mocno zdziwiłam kilka dni temu

Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Właśnie nam położna mówiła że nie musimy mieć typowo do karmienia koszuli bo najłatwiej jest podwinac do góry więc ma być tylko szeroka.
Ja sie napalilam na te koszula do karmienia, zamowilam przez internet z italian fashion, przyszedl ogromny namiot, gatunkowo dobry ale okropnie wielki i dlugiiii...wkurzylam sie bo podwojnie za przesylke placic - odeslalam.....
Kupilam w pepco 4 koszule i jedna w tesco, zwykle takie ala T-shirt, przed kolana, podwine do gory gdy bede karmic i korona z glowy nie spadnie...a jakby sie w szpitalu nie podobaly, to niech mi daja szpitalnego "aniolka"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie co szpital to inne zwyczaje, u nas wręcz takie są zalecanestresant wrote:Ja sie napalilam na te koszula do karmienia, zamowilam przez internet z italian fashion, przyszedl ogromny namiot, gatunkowo dobry ale okropnie wielki i dlugiiii...wkurzylam sie bo podwojnie za przesylke placic - odeslalam.....
Kupilam w pepco 4 koszule i jedna w tesco, zwykle takie ala T-shirt, przed kolana, podwine do gory gdy bede karmic i korona z glowy nie spadnie...a jakby sie w szpitalu nie podobaly, to niech mi daja szpitalnego "aniolka"
wydaje mi się że to w czym będziemy rodzic czy karmić to na prawdę jest najmniejszy nasz problem
-
nick nieaktualnyhttps://www.kappahl.com/pl-PL/ona/Bielizna/Staniki/amningsbh/stanik-do-karmienia-2-pak/786269 ja mam te wzięłam XL i XXL ale nie ma dużej różnicy.Blue2019 wrote:Kasionka
Masz absolutna rację dokładnie tak jest przy giga piersiach dobry biustonosz to podstawa dlatego właśnie od wieku lat kupuje konrada i faktycznie płacę.od 120 wzwyż za staniki,muszę też obczaić może na jakiejś promocji upoluje jakieś porządne.
A te z kapahl są może na stronie w necie czy nie mają e sklepu bo u mnie nie ma stacjonarnego ?
Blue2019 lubi tę wiadomość
-
Mnie najbardziej śmieszy jak mi Panie na mój wielki i obwisły biust proponują biustonosze całkiem miękkie,bo tylko z takich są takie rozmiary w "zwykłych" sklepach. No dziękuję bardzo,postoję

Też muszę wydać dużo na porządny biustonosz,który będzie trzymał mój biust w ryzach.
Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość

-
za krotkie na czkawke. odczuwam to doslownie jakby nerw mi skakal. jestto naprawde chwilowe z 3sek i spokoj.. czkawke czuje inaczej. ale Fifi ma duzo mniej czkawek niz Jula.. moze po urodzeniu tez bedzie mniej czkal..Paula 90 wrote:Jak o tym pisalysmy wcześniej to doszliśmy do wniosku że nie. Układ nerwowy jest jeszcze niedojrzały u takiego malucha i czasem impulsy nerwowe bywają za silne. Wtedy pojawiają się takie drgawki.
Ale może to być tez czkawka
mloda jak tylko dlonie chlodne miala to czkawka.. jak sie slinila i body zmoczyla pod szyja od razu czkawka.. narobila w mapmersa.. czkawka i tak w kolko.
Paula 90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi położne na obchodzie mówiły że im jest rybka jakie my koszule będziemy mieć. Mamy się w nich komfortowo czuć. I tyle

A właśnie - jadę w sobotę do Latawca jeszcze zwiedzić oddział. Tak sobie przemyślałam co pisalyscie o tych szpitalach II st.referencyjnosci i podjadę się z nim zapoznać. Może mi się spodoba. A druga sprawa że jak będę miała jechać 30minut z bólami to nie wiem czy będę taka bohaterka
malutka_mycha, mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
-
znam to. dlatego ja nosze te polusztywniane.. od gory miekkie ale od dolu musi je cos trzymac bo inaczej by mi wisialy... duzy biust samw sobie opada a nie zamierzam sobie tego stanikiem poglebiac. z tym ze ja znalazlam sobie z serii Gaia... koszt ok 100zl i jestem zadowolona. bardzo wytrzymale i dobrze trzymaja.mysla.nieskalana wrote:Mnie najbardziej śmieszy jak mi Panie na mój wielki i obwisły biust proponują biustonosze całkiem miękkie,bo tylko z takich są takie rozmiary w "zwykłych" sklepach. No dziękuję bardzo,postoję

Też muszę wydać dużo na porządny biustonosz,który będzie trzymał mój biust w ryzach.
cos takiego
https://allegro.pl/oferta/gaia-594-sandy-65i-polusztywniany-biustonosz-7548191059?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MWMyMDY4NDctNjY2ZS00YWViLThmOTEtZWZjZWE3MjZiMzkwAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=f2423ec1-d38d-4997-baaa-45676cce165a
https://allegro.pl/oferta/stanik-delfina-polusztywniany-gaia-bs502-czern-75i-7509772532 -
Ja już w łóżku, troszkę mimo wszystko mam stres przed wizytą, rano pobudka, może coś dziś pośpię

Mnie żebra bolą, szczególnie prawe, bo praktycznie tylko po nim dostaje, jednak wolę po żebrach niż tam nisko po szyjce i pęcherzu.
Wiewióra chyba dziś gości nie miała, cały dzień na forum
Wiewióreczka, Natalia-tosia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMoja teściowa by mi ewentualnie łóżko fakira wyjęłamalutka_mycha wrote:Uwielbiam swoją teściowa. Usłyszała że plecy mnie bardzo bolą i wyciągnęła jakiś sprzęt do masowania. Siedzę sobie teraz i czuję ogromną ulgę. Może jednak wytrwam do końca

i naostrzyla
malutka_mycha, Tunia76, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Natalia-tosia, martusiawp, Fasolka77, valetta94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny