X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2019, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal najgorzej mam z zasilaniem brzuch niby nie jakoś gigant ale mały nie jest i przekładam się z miejsca w.miejsce :/

A co.do oddychania mi się ciężko oddycha a chwilami to aż w płucach mnie piecze

• Misiabella Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2019, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry Karmelka nie chcialam polubic tej wiadomosci o powracajacych przypadlosciach, nawet nie wiem jak to polubilam, nioslam telefon.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2019, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam klopot z zasypianiem... Zasne za 2 godz na nogach a to siku a to plecy bola czy spojenie jak przekrecic sie probuje.. Co 2 godzinki jestem na czuwaniu.
    Ale przywyklam juz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 23:55

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2019, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Wiewióra chyba dziś gości nie miała, cały dzień na forum :P
    Haha, miałam, ale tylko 2 godziny :P
    Już ostatnio byłam tak wkurzona odwiedzinami, że powiedziałam siostrze, że wyprowadzam się nad morze, bo mam ich dość ;) Przylazła jeszcze tego samego dnia ;)

Kiwona, na czym byłaś w teatrze? Uwielbiam opery i operetki :)

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 03:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuwam :)

Kiwona, Fasolka77 lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 4.30 obudził mnie śpiew ptaków.
    Czyżby już wiosna. :)
    Życzę Wam dziewczynki dobrego dnia.

mysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Kogut w rosole, Wiewióreczko :) Naogladalam się golych pup :P Ale tylko jedna była atrakcyjna, niestety ;)
    Dzisiaj w końcu my zaczynamy ferie, nareszcie :) Syn się szykuje na narty, muszę go po 13 odebrać, będę jechała przez pół miasta. Wkurzam się tylko, bo to jego tata wymyślił te narty, nigdy jeszcze nic nie wymyślił synowi na ferie... No to wynalazł kurs w tym roku, ale zapłacił tylko połowę i jeszcze stwierdził że on nie ma czasu wozić i odbierać syna. Organizator/ojciec roku heh. Dodam, że w tym roku minie 7 lat jak nas zostawil, z czego 2 razy wziął młodego na wakacje (2 tygodnie) i ani razu na ferie. To w tym roku wymyślił... Tylko doplac i zawiez, ale się będzie nazywało, że on zorganizował ;)
    Ciekawe, jak tam nasze indiowe dziewczyny :)
    Tunia, no wiosna nieśmiało przegania zimę, myślę sobie. U nas już zdecydowanie na plusie od kilku dni, tylko halny nie odpuszcza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 06:31

mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się z rana! Noc nie należała do najlepszych, musiałam wziąć dwie tabletki na zgagę!

Jem śniadanie właśnie, umyłam się już i zaraz będę się ogarniać powoli.

mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z kolei po feriach ... w końcu ! Zaraz budzę córkę do przedszkola :)

martusiawp lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniedziałku szybko mijaj jutro USG III trymestru. Najgorsze że robię sobie nadzieję, że uda się zrobić jej zdjęcie że pokaże buźkę. A wiem jak bardzo było mi przykro po USG II trymestru jak jej nie pokazała nawet kawałka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 06:38

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistella, o której wizyta ?

Karmelka, u mnie też jedna wielka niewiadoma, czy się pokaże czy nie :)

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o 11 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Mi się śniło że byłam w cukierni i było tyyyyyle pyszności :-)

Powodzenia na wizytach, cierpliwych modeli i pięknych fotek :-)

Karollinax26, B_002, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój cukier 81 przedwczoraj to był pojedynczy wybryk. Wczoraj i dzisiaj znowu koło setki. Gówno

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    A mój cukier 81 przedwczoraj to był pojedynczy wybryk. Wczoraj i dzisiaj znowu koło setki. Gówno
    Na mnie nie działa kompletnie zwiększanie jednostek na noc...:( mam już 14j od kilku dni a cukier jak był tak jest na czczo w granicach 120... :( kur***

Ja dziś spać też nie mogłam...wieczorem rozbolał mnie brzuch,potem jakieś rewolucje miałam a później to już co się położyłam to ciagle jak nie siku to mmie ćmiło w brzuchu...później zaczęłam myśleć i myśleć i była 3 a ja oka nie zmróżyłam...
    potem znowu siku a chwilę później budzik męża...a teraz z córką kończę śniadanko :)
    Może to stres związany też z dzisiejszą wizytą...Nie wiem

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka nie wiem czy Ci pomoże ta informacja,ale mój był ruchliwy jak gagateki do tej pory nie mieliśmy zdjęcia buzi pełnego, a w dniu usg tylko po śniadaniu skubnelam coś słodkiego i do usg (16:30) nic słodkiego nic a nic i się udało. Mały spokojnie leżał jak na plaży :p

Lolka30, Karmelllka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistella trzymamy kciuki :)

• stresant Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India nic nie pisze mam nadzieje ze wszystko ok u nich.....

ja juz tez obudzona i wkurwiona :)
    hormony ciazowe szaleja, pogryzlam sie rano z mezem a teraz uznalam ze wlasciwie po co? jak i tak to nic nie dalo :) ani sytuacji nie rozwiazalo :) a cisnienie mi podnioslo i brzuch mnie rozbolal...

ale te jego 5 groszy za duzo mnie zawsze do szalu doprowadzi.....a na koniec wymowka ze on jest informatykiem i nie potrafi komunikowac z ludzmi, wiec sie nie mam za co obrazac bo, wiedzialam ze kogo wychodze ........ no i jak tu nie kochac takiego czlowieka :) .......a zlew i tak bedzie musial rozkrecic, wiec w sumie niepotrzebne nerwy......

Kiwona, espoir lubią tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywisice trzymamy kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj....odrazu to zdawac relacje prosze :)

• stresant Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    Dzień dobry :)
    Kogut w rosole, Wiewióreczko :) Naogladalam się golych pup :P Ale tylko jedna była atrakcyjna, niestety ;)
    Dzisiaj w końcu my zaczynamy ferie, nareszcie :) Syn się szykuje na narty, muszę go po 13 odebrać, będę jechała przez pół miasta. Wkurzam się tylko, bo to jego tata wymyślił te narty, nigdy jeszcze nic nie wymyślił synowi na ferie... No to wynalazł kurs w tym roku, ale zapłacił tylko połowę i jeszcze stwierdził że on nie ma czasu wozić i odbierać syna. Organizator/ojciec roku heh. Dodam, że w tym roku minie 7 lat jak nas zostawil, z czego 2 razy wziął młodego na wakacje (2 tygodnie) i ani razu na ferie. To w tym roku wymyślił... Tylko doplac i zawiez, ale się będzie nazywało, że on zorganizował ;)
    Ciekawe, jak tam nasze indiowe dziewczyny :)
    Tunia, no wiosna nieśmiało przegania zimę, myślę sobie. U nas już zdecydowanie na plusie od kilku dni, tylko halny nie odpuszcza.

Kiwona podziwiam Cie za sile, basen, teatr i inne atrakcje :) skad Ty masz tyle energii :)

a o halnym ani nie mow, wczoraj tak wialo ze nam roleta z okna spadla i cala sie polamala....na polu sie nie oddychac, wogole powietrza sie nie da wciagnac do pluc przez wiatr......ale przynajmniej smogu nie ma :)

Kiwona, B_002 lubią tę wiadomość

‹‹ 1606 1607 1608 1609 1610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ