Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze moja tesciowa maczala w tym palcemysla.nieskalana wrote:A! Jeszcze jestem oburzona na Gemini! Nie było możliwości wybrania koloru gruszki do nosa i wysłali mi RÓŻOWĄ!!! Dla mężczyznyyy!! Serioo???

mysla.nieskalana, malutka_mycha, Natalia-tosia, Wiewióreczka, Lolka30, DorotaAnna, Blue2019, Karmelllka90, Fasolka77, Kiwona, Tunia76, martusiawp, valetta94, Lili90 lubią tę wiadomość
-
To samo pomyślałam jak to oglądałamFasolka77 wrote:eureka!!!

. Nosz kurde jak materiał genetyczny w plemnikach jest słaby to jak ma niby powstać zdrowy zarodek, który się rozwinie? Żadna nowość, a badanie nasienia to podstaw diagnostyki przyczyn problemów z płodnością.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Z tą dieta to fakt, najlepiej działa. Podobno 70% szans na sukces (schudniecie) to dieta, a reszta to ruch
Ja miałam ostatnio +9, następna wizyta w marcu. Ostatnio mąż mnie wkurzył, mówię że w 3/4 miesiące muszę być fit bo jedziemy nad polskie morze. A on do mnie z tekstem że może i zrzuce te kilogramy ale obwisla skóra mi zostanie. On ma po prostu takie poczucie humoru i cały czas sobie dogadujemy. I nigdy mi to nie przeszkadzało. Ale wyobraźcie sobie teraz hormony ciążowe i zwykła kobieca próżność. Zalała się łzami, mąż był przerażony. Długo mnie później pocieszal 
Ja też bym za granicą mieszkać nie chciała, dużo od charakteru zależy. Wiadomo że gdyby sytuacja nas zmusiła to wyjścia byśmy nie mieli. Ale ja jednak lubię wszystko co znane, źle toleruje zmiany.. 2 tygodnie wakacji w innym miejscu i już mam dość
Dziewczyny powodzenia na wizytach! Pochwal ie się później zdjęciami
-
Pod kołdrą można sprawdzićDorotaAnna wrote:Ja mam wszędzie okna i to duże bo albo balkonowe albo dachowe... i kurde nie mam jak sprawdzić czy te smoczki świecą xd
Ja przytyłam 6,5 kg i od kad jestem na cukrzycowej diecie nic już nie przytyłam nawet mi spadlo jeszcze 0,5 kg.
Byłam dzisiaj zawieść siuśki i oddać krew do badania jakieś mam takie złe przeczucie....
Ciekawe co u Indii...
-
Doskonale Cię rozumiem, ja byłam w szoku po porodzie córki. Wiecie zaszłam w ciążę w wieku 19 lat, urodziłam jak miałam 20, więc miałam super sexi ciało nastolatki... A tutaj po porodzie nagle, wszędzie coś nie tak, wszędzie zmianymalutka_mycha wrote:Z tą dieta to fakt, najlepiej działa. Podobno 70% szans na sukces (schudniecie) to dieta, a reszta to ruch
Ja miałam ostatnio +9, następna wizyta w marcu. Ostatnio mąż mnie wkurzył, mówię że w 3/4 miesiące muszę być fit bo jedziemy nad polskie morze. A on do mnie z tekstem że może i zrzuce te kilogramy ale obwisla skóra mi zostanie. On ma po prostu takie poczucie humoru i cały czas sobie dogadujemy. I nigdy mi to nie przeszkadzało. Ale wyobraźcie sobie teraz hormony ciążowe i zwykła kobieca próżność. Zalała się łzami, mąż był przerażony. Długo mnie później pocieszal 
Ja też bym za granicą mieszkać nie chciała, dużo od charakteru zależy. Wiadomo że gdyby sytuacja nas zmusiła to wyjścia byśmy nie mieli. Ale ja jednak lubię wszystko co znane, źle toleruje zmiany.. 2 tygodnie wakacji w innym miejscu i już mam dość
Dziewczyny powodzenia na wizytach! Pochwal ie się później zdjęciami
Nie mogłam tego długo zaakceptować, kilka lat zajęło mi zanim zaczęłam chodzić na basen bez spódniczki itd.
Wczoraj moja koleżanka która niedawno urodziła córkę mówi do mnie, wiesz nie spodziewałam się, że po porodzie ciało się może aż tak zmienić... dziwne, że o tym nikt wcześniej nie informuje
malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
Haha mi wysłali różowe nożyczki do paznokcimysla.nieskalana wrote:A! Jeszcze jestem oburzona na Gemini! Nie było możliwości wybrania koloru gruszki do nosa i wysłali mi RÓŻOWĄ!!! Dla mężczyznyyy!! Serioo???

Na zdjeciu były niebieskie i nie zauważyłam, że trzeba było kolor wybrać w komentarzu do zamówienia.
Natalia-tosia, mysla.nieskalana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Ale co się dzieje?? Może troszkę ten wczesny poród Indii tak zadzialal. U mnie troszkę obaw poruszył. Ale staram się myśleć pozytywnie, to się zdarza najważniejsze że dziewczyny są pod opieką lekarzy i na pewno wszystko jest dobrze. To ich czas a India pewnie też nie myśli teraz o forum.
Nic właściwie
kontrolne badania przed wizyta robię jak zawsze xd Ala faktycznie może ten poród Indii zasiał we mnie jakieś ziarenko niepewności...
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelka,
..Ja mysle jednak pozytywnie i wierze, ze szybko zrzuce nadprogramowe kg. Przed zajsciem w ciaze duzo cwiczylam - mialam cwiczenia i diete rozpisana przez Akopa Szostaka (nie wiem, czy go kojarzycie?) i wiem jak reaguje moje cialo. Wystarczy trzymac odpowiednia dietke + ruch i efekty widac. Mialam wtedy taka faze na umiesnone cialo i cisnelam ile sie dalo hehe
Co do powrotu do PL, to oboje jestesmy z woj. Lubelskiego i tutaj tez wybudowalismy dom. Mamy tu rodzine i chcemy byc jak najlizej niej. Po cichu mam nadzieje, ze uda mi sie zachowac moja obecna prace i pracowac z domu, gdy wrocimy juz do Pl, ale zobaczymy jak sie uda.
Zgodnie mowimy z mezem, ze najwyzej bedziemy zyc skromniej, ale szczesliwiej bo u siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:24
Fasolka77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziewczyny jakbyście chciały do szpitala takie tańsze rożki czy w ogóle nawet na codzienne to ja polecam na allegro.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5499d32625b.png
Szybka dostawa i na prawdę za te ceny to produkty są bardzo spoko.
Ładne??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66fc013e3cbb.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ebbc30ecb1.png
Maż wybierał
mysla.nieskalana, Blue2019, Natalia-tosia, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:A to tantum rosa w butelkach to mi całą torbę zajmie..Kuźwa,człowiek to durny jest.Zamiast kupić zwykłe saszetki..

Ja wezmę tylko 2 butelki a najwyżej mąż mi dowiezie. Myśle ze jedna na cały dzień wystarczy
bo faktycznie są spore
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nie działa... łatwiej mi wyjąć glutka patyczkiem do nosa dla dzieci niż tym...Natalia-tosia wrote:Dziewczyny a co sądzicie o automatycznym aspiratorze? Kupiłam taki za 100zł, zamiast gruszki i jestem ciekawa jak się będzie sprawdzał, testowała któraś z Was kiedyś?💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Fasolka,dziękuję,już powoli puszcza przeziębienie.
Doszły też stworzone przeze mnie zestawy maluszkowe do szpitala. Myślałam,że to będą jakieś jednorazówki,ale kurcze fajne są! Zastanawiam się czy nie zamówić więcej na takie normalne użytkowanie
Przeraziłam się wielkością paczek podkładów poporodowych oraz paczki z wkładkami laktacyjnymi
Pogłupieli czy co 
Zamówiłam 2-pak smoczków Lovi i nawet nie wiedziałam,że zamawiam świecące w ciemności :-o Takie bajery
Buteleczka Tommee Tippee też jest jakaś z kosmosu...
Ja pije kawe u fryzjeraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:36
mysla.nieskalana, Kiwona, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualny