Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Rewelacja!!Mistella wrote:Mam genialne wiadomość , nie ma żadnych naczyn błądzących widocznych !!! Krwawienia które były pochodziły z naczynek w szyjce i nadżerki , mogę rodzic SN. Dziś dwóch lekarzy radziło i głowiło się nad usg i wszystko jest ok ! Jedynie dopochwowo robili aby szyjkę i okolice szyjki podejrzeć
-
Mistella to super wiadomość !
Fasolka jak piszesz z telefonu to nie używaj gotowych emotikonek to nie będzie urywało
malutka_mycha, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Co to są bladzace naczynia?Mistella wrote:Mam genialne wiadomość , nie ma żadnych naczyn błądzących widocznych !!! Krwawienia które były pochodziły z naczynek w szyjce i nadżerki , mogę rodzic SN. Dziś dwóch lekarzy radziło i głowiło się nad usg i wszystko jest ok ! Jedynie dopochwowo robili aby szyjkę i okolice szyjki podejrzeć
-
Część! Powodzenia na wizytach

U mnie +7kg, obwód brzucha 88cm. Ja to bym chciała żeby mi te kg zostały po ciąży, ale najpewniej to będę ważyła jeszcze mniej niż przed
Streasant z tym językiem to najprawdopodobniej skutki uboczne znieczulenia. Jakby trafiła w nerw to byś nie czuła ani języka ani wargi. Jak szczypie to dobrze, wróci czucie na pewno
mysla.nieskalana, stresant lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ale jeżeli można coś zrobić żeby lepiej się z sobą czuć to dlaczego nie
ja jeszcze rok temu chodziłam na siłownię i teraz marzę żeby do tego wrócić. Nie ze względu na figurę ale mega kopa mi to dawało i nawet do końca sobie z tego sprawy nie zdawałam póki nie zaczęło to być zakazane
kilka miesięcy po porodzie może uda mi się raz na tydzień na jakieś zajęcia wyskoczyć 
A no to pewnie że tak też jestem tego zdania natomiast za chwilę rodzić 3 dziecko już mam inne podejście do tego w sensie że bardziej na luzie nie będę się spinac i udowadniać że 50.kg będę ważyć w 2 miesiące ,daje sobie czas i luz przede wszystkim psychiczny bo nasza głowa potrafi wiele złego zrobić nam samym
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super wieściMistella wrote:Mam genialne wiadomość , nie ma żadnych naczyn błądzących widocznych !!! Krwawienia które były pochodziły z naczynek w szyjce i nadżerki , mogę rodzic SN. Dziś dwóch lekarzy radziło i głowiło się nad usg i wszystko jest ok ! Jedynie dopochwowo robili aby szyjkę i okolice szyjki podejrzeć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki India napisała posta w gupie na fb! Wrzuciła fotkę córeczki, jest przecudowna

Napisała: Dziewczyny tu szybko napisze, bo póki co żyje w innym wymiarze.
Na razie czujemy sie dobrze, Pola to dzielna dziewczynka i ładnie się spisuje. Trzymajcie kciuki za dalsze postępy
Pozdrawiamy e-ciocieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 12:26
Kiwona, malutka_mycha, Daffi, DorotaAnna, Karmelllka90, mysla.nieskalana, espoir, Anete, MamaAga85, Lolka30, Natalia-tosia, B_002, Mama36, martusiawp, Kasionek, Fasolka77, Lili90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

-
chyba nie jestesmy na tych samych grupach albo przeoczylam. ale cale szczescie ze wszystko u nich dobrze.valetta94 wrote:Dziewczynki India napisała posta w gupie na fb! Wrzuciła fotkę córeczki, jest przecudowna

Napisała: Dziewczyny tu szybko napisze, bo póki co żyje w innym wymiarze.
Na razie czujemy sie dobrze, Pola to dzielna dziewczynka i ładnie się spisuje. Trzymajcie kciuki za dalsze postępy
Pozdrawiamy e-ciocie

A jak u was to wygląda ? Powiem wam że po ciucjj liczę że nie przypakuje nie wiadomo ile bo mój kręgosłup będzie do wymiany