Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia - Tosia ja oczywiście liczyłam się z tym że cialo się zmieni, tylko jakoś za bardzo mi to ten mój mąż zobrazowal.
A w wieku 19 / 20 lat to faktycznie może być szok. Teraz już niektóre blogerki pokazują cialo po porodzie bez ćwiczeń więc można to sobie zwizualizowac. Ale takie idealizowanie wprowadza później wszystkich w błąd. Ja wiem ze one te idealne cialo ciężka praca zdobywają ale to jednak inne warunki
-
mysla.nieskalana wrote:Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Fasolka,dziękuję,już powoli puszcza przeziębienie.
Doszły też stworzone przeze mnie zestawy maluszkowe do szpitala. Myślałam,że to będą jakieś jednorazówki,ale kurcze fajne są! Zastanawiam się czy nie zamówić więcej na takie normalne użytkowanie
Oo co to za zestawy???? Poka!! Poka!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:39
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
może masz jakiś lepszy niż ja... ja Ci powiem, że jak moi nie mają kataru tylko jakiegoś jednego gluta, to biorę patyczek ten dla dzieci i od razu wyciągam. nie da się krzywdy zrobić, a mi wygodniej niż gruszką...Natalia-tosia wrote:
Miałam nadzieję, że będzie lepsze od gruszki a mniej nachalne niż katarek do odkurzacza, bo buzią nie dawałam rady wyciągać niczego 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:40
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyMyśmy mieli być badani pod tym katem. Lekarz mówił, że te moje ciaze biochemiczne jedna po drugiej mogą być tego przyczyną i mój Małż miał być badany. Podobno faceci maja taki gen ktory odpowiada za poronienia. No ale wyszła u mnie hiperprolaktymia i po leczeniu załapało,Fasolka77 wrote:eureka!!!

-
nick nieaktualnyRozumiem doskonale bo dla mnie to też byko okropne młoda dziewczyna urodziłam dziecko i nagle jak baleron wyglądałam koleżanki laski A ja nabawilam się przez to kompleksów.... po dziś dzień nie zrzucilam wagi mimo że chodziłam na ćwiczenia i dietetyka ale mój mąż też nie raz potrafił mi przykro dogadać ale to było kiedyś i teraz już nie będę się tym przejmować
forma po ciąży to nie wyścigi i to nie jest najważniejsze na świecie
malutka_mycha, Natalia-tosia, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chce_byc_mama wrote:Ciezko Was Dziewczyny nadrobic uff… przewinelam kilka stron do tylu, no ale wiecej nie dam radyy.
Czytalam, ze pisalyscie o tym, ile ktora przytyla w ciazy no i ja bije Was wszystkie…. Przytylam juz ponad 20kg, a zostaly jeszcze 2 miesiace do porodu. Na szczescie nie mam narazie zadnych rozstepow.
Dodam, ze zawsze bylam szczupla, a przed ciaza wazylam zawsze w granicach 50kg i nosilam rozmiar XS/S, a teraz po domu zakladam dresy mojego meza bo wszystkie leginsy mnie cisna.
Przyznam jednak bez bicia, ze w ciazy pozwalam sobie na wszystko.
Mam nadzieje, ze po porodzie szybko zrzuce ten balast! Moze to troche samolubne, ale jest to tez jeden z argumentow dlaczego chce karmic piersia - wyczytalam, ze karmiac piersia spalamy dodatkowo ok 500kcal dziennie, wiec mysle, ze dietka+karmienie i spacery z dzidziusiem i juz w lipcu powinno byc ok:)
Zapachnialo wiosna jak patrze na Twoj nowy avatar
Fasolka77

-
jak pisałaś o Manchesterze to przeszło mi to przez myślchce_byc_mama wrote:Ja tez South Yorkshire
moze jestesmy sasiadkami a nie wiemy? 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:53
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:A ja takie zwykłe se zrobiłammysla.nieskalana wrote:Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Fasolka,dziękuję,już powoli puszcza przeziębienie.
Doszły też stworzone przeze mnie zestawy maluszkowe do szpitala. Myślałam,że to będą jakieś jednorazówki,ale kurcze fajne są! Zastanawiam się czy nie zamówić więcej na takie normalne użytkowanie
Oo co to za zestawy???? Poka!! Poka!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b908211d3b9.jpg
Daffi, Blue2019, DorotaAnna, Fasolka77, stresant, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

-
Mam genialne wiadomość , nie ma żadnych naczyn błądzących widocznych !!! Krwawienia które były pochodziły z naczynek w szyjce i nadżerki , mogę rodzic SN. Dziś dwóch lekarzy radziło i głowiło się nad usg i wszystko jest ok ! Jedynie dopochwowo robili aby szyjkę i okolice szyjki podejrzeć
mysla.nieskalana, DorotaAnna, Natalia-tosia, malutka_mycha, espoir, Fasolka77, Mama36, Blue2019, Daffi, Kiwona, Karmelllka90, Tunia76, stresant, Lolka30, Sansivieria, valetta94, B_002, martusiawp, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Brawo Wy!!Mistella wrote:Mam genialne wiadomość , nie ma żadnych naczyn błądzących widocznych !!! Krwawienia które były pochodziły z naczynek w szyjce i nadżerki , mogę rodzic SN. Dziś dwóch lekarzy radziło i głowiło się nad usg i wszystko jest ok ! Jedynie dopochwowo robili aby szyjkę i okolice szyjki podejrzeć

-
Ale jeżeli można coś zrobić żeby lepiej się z sobą czuć to dlaczego nieBlue2019 wrote:Rozumiem doskonale bo dla mnie to też byko okropne młoda dziewczyna urodziłam dziecko i nagle jak baleron wyglądałam koleżanki laski A ja nabawilam się przez to kompleksów.... po dziś dzień nie zrzucilam wagi mimo że chodziłam na ćwiczenia i dietetyka ale mój mąż też nie raz potrafił mi przykro dogadać ale to było kiedyś i teraz już nie będę się tym przejmować
forma po ciąży to nie wyścigi i to nie jest najważniejsze na świecie
ja jeszcze rok temu chodziłam na siłownię i teraz marzę żeby do tego wrócić. Nie ze względu na figurę ale mega kopa mi to dawało i nawet do końca sobie z tego sprawy nie zdawałam póki nie zaczęło to być zakazane
kilka miesięcy po porodzie może uda mi się raz na tydzień na jakieś zajęcia wyskoczyć
Natalia-tosia, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość