Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak mój mąż mówi, że jakby mógł to ponosiłby za mnie. To ja go widzę w takiej roli. Mój nie z tych marudnych.
Ale fakt! Jak patrzę na kolegów czy na kuzynów albo na mojego teścia
to mnie telepie. Teściu dupę rusza tylko do WC tak to mu teściowa pod nos podkłada. Nawet mój mąż zwraca jej uwage, że przesadza
-
nick nieaktualnyTak. W Małopolsce już chyba największa fala przeszła, ale nigdy nie wiadomo gdzie to dziastwo jest ulokowane więc trzeba uważać. Ja do przychodni wchodzę z maseczka na twarzyDaffi wrote:czytam wiadomosci i widze ze swinska grypa szaleje pelna geba. we Wroclawiu zmarla kobieta z wiruem AH1N1.. strach sie bac..
Edit. Wyczytalam, że jednak nie. W samym styczniu w Koperniku 13 pacjentów leżało ze świńska grypa. A niestety do końca marca jest szczyty zachorowalności na grypęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 10:26
-
nick nieaktualnyKarmelka
No u moich teściów jest to samo teściowa jak służąca tak ja ma wychowana Tesciu że ona nawet mu jabluszka obiera bo on usiądzie i czeka A jak jest głodny to rzuci tekstem w stylu "kobito zjadł bym cos".... żenada na co kiedyś kobiety się godzily....A teraz ona chodzi i narzeka że on jej nic nie pomaga że ona nie ma.sily ale to jest efekt tego że chciała mu łyżka do tylka naklasc i ja jak to zobaczyłam to odkąd jestem z moim mężem ot skutecznie taki model.rodziny wybilam mu z glowy
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Fasolka, już się pogodziliśmy, u nas to nie trwa długo

Pisałyście o wydzielinie, u mnie biała i czasem jest jej sporo. Luteinę odstawiłam jakoś miesiąc temu.
Zjadłam śledzia, ale mało mi i chyba zaraz wciągnę coś jeszcze. Potem relax przy serialu a potem ogarnianie się.
Fasolka, a gdzie tego Kruka wyczailiście? Bo szukałam jakiś czas temu i nie mogłam znaleźć. My mamy netflixa i hbo jak coś.
U mnie było 11 na plusie, a teraz się nie ważę, po co sobie psuć humor
Kiwona ja mam na pendrive od koleżanki ale widze, że jest na playerze
polecam też RojstFasolka77

-
nick nieaktualny
-
Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Fasolka,dziękuję,już powoli puszcza przeziębienie.
Doszły też stworzone przeze mnie zestawy maluszkowe do szpitala. Myślałam,że to będą jakieś jednorazówki,ale kurcze fajne są! Zastanawiam się czy nie zamówić więcej na takie normalne użytkowanie
Przeraziłam się wielkością paczek podkładów poporodowych oraz paczki z wkładkami laktacyjnymi
Pogłupieli czy co 
Zamówiłam 2-pak smoczków Lovi i nawet nie wiedziałam,że zamawiam świecące w ciemności :-o Takie bajery
Buteleczka Tommee Tippee też jest jakaś z kosmosu...
Blue2019, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
no jak zawsze - wchodzę i 537383 stron do nadrobienia

ja już po porannym "joggingu" - wczoraj przyszły rowerki chłopców, więc kto by się tam ciężarną matką przejmował
dyszę do teraz
mysla.nieskalana, Natalia-tosia, malutka_mycha, Fasolka77, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Doszły też stworzone przeze mnie zestawy maluszkowe do szpitala. Myślałam,że to będą jakieś jednorazówki,ale kurcze fajne są! Zastanawiam się czy nie zamówić więcej na takie normalne użytkowanie
Przeraziłam się wielkością paczek podkładów poporodowych oraz paczki z wkładkami laktacyjnymi
Pogłupieli czy co 
Zamówiłam 2-pak smoczków Lovi i nawet nie wiedziałam,że zamawiam świecące w ciemności :-o Takie bajery
No paczki z podkładami poprodowymi to są giganty można się przestraszyć haha ja zamówiłam wczoraj gemini dziś kompletuja zamówienie więc pewno na środę będzie u mnie -
co do mieszkania za granicą - ja na odwrót - nie wyobrażam sobie powrotu do Polski. kocham UK, tutaj jest teraz mój dom, chociaż za rodziną tęsknię bardzo.
martusiawp lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyJa też te smoczki do kibla specjalnie niosłam, bo nie wierzyłam na słowo, że świecą (a toaletę mamy bez okna)mysla.nieskalana wrote:Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Pogłupieli czy co 
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Ciezko Was Dziewczyny nadrobic uff… przewinelam kilka stron do tylu, no ale wiecej nie dam radyy.
Czytalam, ze pisalyscie o tym, ile ktora przytyla w ciazy no i ja bije Was wszystkie…. Przytylam juz ponad 20kg, a zostaly jeszcze 2 miesiace do porodu. Na szczescie nie mam narazie zadnych rozstepow.
Dodam, ze zawsze bylam szczupla, a przed ciaza wazylam zawsze w granicach 50kg i nosilam rozmiar XS/S, a teraz po domu zakladam dresy mojego meza bo wszystkie leginsy mnie cisna.
Przyznam jednak bez bicia, ze w ciazy pozwalam sobie na wszystko.
Mam nadzieje, ze po porodzie szybko zrzuce ten balast! Moze to troche samolubne, ale jest to tez jeden z argumentow dlaczego chce karmic piersia - wyczytalam, ze karmiac piersia spalamy dodatkowo ok 500kcal dziennie, wiec mysle, ze dietka+karmienie i spacery z dzidziusiem i juz w lipcu powinno byc ok:)
mysla.nieskalana, Natalia-tosia, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

-
espoir wrote:co do mieszkania za granicą - ja na odwrót - nie wyobrażam sobie powrotu do Polski. kocham UK, tutaj jest teraz mój dom, chociaż za rodziną tęsknię bardzo.
Ja mieszkam w UK 9 lat i w przyszlym roku wracamy do Polski:)
Polska to zawsze bedzie moje miejsce na ziemi. Na pewno jak bede w PL to bede wtedy teskinc za UK, ale raczej ze wzgledu na przyzwyczajenie. Zycie jest tu o wiele prostsze i bezstresowe, ale to nigdy nie bedzie moj kraj.
Mamy tutaj dom, ale w miedyczasie wybudowalismy sie tez w Polsce wiec po powrocie sprzedamy dom w UK, i na to miejsce kupimy za gotowke mieszkanie pod wynajem, wiec zawsze bedzie to dodatkowy dochod co miesiac.
martusiawp lubi tę wiadomość

-
Ja już bym to chyba wolała sama zrobić. Czasami działa że tylko zaczynam się koło czegoś kręcić, niby chce zrobić sama i to jakoś motywuje chłopaMama36 wrote:Kiwona ja czekam na zrobienie ściany w kuchni już 2 lata Hahaha... A On dalej ma czas i mam się nie wtrącać bo On ma. Plan na wszystko

Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA z czego zamawialas te zestawy?mysla.nieskalana wrote:Jak zobaczyłam ile Fasolka napisała,to musiałam najpierw iść po kawę...

Pogłupieli czy co 
Buteleczka Tommee Tippee też jest jakaś z kosmosu... -
nick nieaktualnyJuż byliście na spacerku? Kochana szalona!! U was jeszcze 10 nie maespoir wrote:no jak zawsze - wchodzę i 537383 stron do nadrobienia

ja już po porannym "joggingu" - wczoraj przyszły rowerki chłopców, więc kto by się tam ciężarną matką przejmował
dyszę do teraz 
oj cio mnie czeka hahaha