Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistella, Tunia i Karola, super wieści! Ale się cieszę
żebym tylko ja nie spieprzyla dobrej passy po dzisiejszej wizycie
jadę już do Poznania.
A te włosy to po Tobie Karola
Weź gumeczki, bo w szpitalu pierwsza kitka będzie 
Super, że u Indii dobrze - czyli Kruszynki ze skończonego 33 tc już sobie radzą
-
mozesz pojechac 80km dalej do MiędzyrzeczaWiewióreczka wrote:Mistella, Tunia i Karola, super wieści! Ale się cieszę
jadę już do Poznania.
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Śliczne fotki wysyłacie, gratulacje udanych wizyt
Indii Pola jak laleczka - widziałyście fote?
Ja byłam ze ślubnym mym na zakupach i kupiłam sobie trampki - drugie po szpilkach moje ulubione buty
I będę śmigać modnie teraz 
Półtorej godziny w aucie i dwie godziny chodzenia i jest super
Byliśmy w kawiarni i jak uruchomili młynek do kawy to Ignaś mało przez brzuch mi nie wyskoczył.
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty. Mamy o 9 rano. Dobrze że ak wcześniej bo bym tak siedziała jak na szpilkach cały dzień jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 15:40
-
nick nieaktualnyKarola!!! Mówiłam, że obstawiam około 2 kg super wieści!! Ile temu miałaś ta szyjkę mierzona na te 3,2? Kurde te zasrane szyjki...
Piekne zdjęcie!!! A włosy widziałaś ?? Jak mi pokazała ginekolożka jak pływają na wodach to tydzień chodziłam podjarana. Twoja mała będzie miała ciemne włosy więc jak dużo ich jest to już w ogóle super!! -
nick nieaktualnyCzuje ze wrócisz do domu. Tylko sobie klopsika obejrzysz.Wiewióreczka wrote:Mistella, Tunia i Karola, super wieści! Ale się cieszę
jadę już do Poznania.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Karola!!! Mówiłam, że obstawiam około 2 kg super wieści!! Ile temu miałaś ta szyjkę mierzona na te 3,2? Kurde te zasrane szyjki...
Piekne zdjęcie!!! A włosy widziałaś ?? Jak mi pokazała ginekolożka jak pływają na wodach to tydzień chodziłam podjarana. Twoja mała będzie miała ciemne włosy więc jak dużo ich jest to już w ogóle super!!
Widziałam włosy! Mega długie! Zmierzyła tak mniej więcej, to powiedziała że tak z 1,5 cm mają
Kasia, szyjkę 3 tygodnie temu miałam mierzoną na niecałe 3,2.
Pytałaś mnie jeszcze o cukry, u mnie spoko, na czczo 72-80, po posiłkach zero skoków, teraz słodkie ograniczam ze względu na zgagę ale diety nie stosuję żadnej.
-
nick nieaktualnyTaki mam dzisiaj zasysacz że mogłabym jeść non stop. Oglądam jedzenie w telefonie. Dopiero zjadłam obiad dorsza po grecku. Poprawiłam flipsami i połowa pomelo bo mnie zgaga łapała. Faktycznie ma razie tfu tfu nie odbija się i nie pali... Hmmm
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nie widzialysmy. jak znalezc ta grupe?Paula 90 wrote:Hej Dziewczyny,
Śliczne fotki wysyłacie, gratulacje udanych wizyt
Indii Pola jak laleczka - widziałyście fote?
Ja byłam ze ślubnym mym na zakupach i kupiłam sobie trampki - drugie po szpilkach moje ulubione buty
I będę śmigać modnie teraz 
Półtorej godziny w aucie i dwie godziny chodzenia i jest super
Byliśmy w kawiarni i jak uruchomili młynek do kawy to Ignaś mało przez brzuch mi nie wyskoczył.
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty. Mamy o 9 rano. Dobrze że ak wcześniej bo bym tak siedziała jak na szpilkach cały dzień jeszcze
-
nick nieaktualnyKarolina - takie bobasy z włosami są w opór słodkie. Mój brat się taki owłosiony urodził. Ja łysa jak kolano do roczku byłam. Mąż urodził się blondyn. On w ogóle miał blond kręcone loki które mu się utrzymały do 2 roku zycia. Jak aniołek. A teraz ma ciemne, prawie czarne.
Ciekawe czy u nas będzie widać jakieś włoski czy będzie lysolek
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja mam teraz cukry na czczo 81-85 po posilkowo też niskie dość ale do drugiego śniadania jem dwa batonyKarollinax26 wrote:Widziałam włosy! Mega długie! Zmierzyła tak mniej więcej, to powiedziała że tak z 1,5 cm mają

Kasia, szyjkę 3 tygodnie temu miałam mierzoną na niecałe 3,2.
Pytałaś mnie jeszcze o cukry, u mnie spoko, na czczo 72-80, po posiłkach zero skoków, teraz słodkie ograniczam ze względu na zgagę ale diety nie stosuję żadnej.
ww i drugi jakiś inny. I zgaga mnie pali po tym a na podwieczorek ostatnio kuźwa paczki
A dzisiaj mi się chce naleśników jakiś na slodko ale chyba muszę dziś powstrzymać i zjem jutro
mówię do męża nie kupuj mi słodkiego jak nie kupisz sama nie pójdę . Potem mu pisze że chce batona a ten mi robi zapas ja yebe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tymi włosami to prawda, ja uwielbiam jak mają włoski dlatego jak mi doktor powiedziała o jakie włosy i sama je zobaczyłam to serio podjarana na maksa. Haha.
Nie widziałam Indii córeczki na zdjęciu ale jak USG 3d pokazała to słodziak był niesamowity.
A zdjęcie jest w inkubatorze? Bo ja się jakoś bardzo wyruszam nad takimi zdjęciami
serce mi peka. A przecież wiem,że to normalne że okres przejściowy i dzidziuś już wtedy jest w ramionach rodziców.
-
z tym inkubatorem nie ma rady... kolezanka w 36tc urodzila i maly nie trzymal temp ciala i byl dogrzewany w inkubatorze.. bratowa rodzila synka w 35tc i mlody zero oznak wczesniactwa.. tylko oczu nie otwieral zbyt go razilo.. po miesiacu dopiero zaczal otwierac... ale teraz ma dosc spora wade wzroku +6 na oba i astygmatyzm.Karmelllka90 wrote:Z tymi włosami to prawda, ja uwielbiam jak mają włoski dlatego jak mi doktor powiedziała o jakie włosy i sama je zobaczyłam to serio podjarana na maksa. Haha.
Nie widziałam Indii córeczki na zdjęciu ale jak USG 3d pokazała to słodziak był niesamowity.
A zdjęcie jest w inkubatorze? Bo ja się jakoś bardzo wyruszam nad takimi zdjęciami
serce mi peka. A przecież wiem,że to normalne że okres przejściowy i dzidziuś już wtedy jest w ramionach rodziców. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wiem o tym, nawet te marcówka obie w 37+0 i 37+1 dzieciaczki miały dogrzewane. Tylko mnie tak serduszko boli, że nie przy rodzicach. Boje się tych inkubatorów bo to mi się kojarzy jakoś tak z tymi rurkami a ja to wrazliwiec cholerny jestemDaffi wrote:z tym inkubatorem nie ma rady... kolezanka w 36tc urodzila i maly nie trzymal temp ciala i byl dogrzewany w inkubatorze.. bratowa rodzila synka w 35tc i mlody zero oznak wczesniactwa.. tylko oczu nie otwieral zbyt go razilo.. po miesiacu dopiero zaczal otwierac... ale teraz ma dosc spora wade wzroku +6 na oba i astygmatyzm.