Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWysłałam Ci zaproszenie. Zaakceptuj i Cię dodam do grupyDaffi wrote:ale ja nie wiem jak wy sie nazywacie na fejsie;p
dodam na chwile link do swojego profilu nie cytujcie to zaraz usune
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 15:59
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiewióra ty se nawet jakiś podśmiechujek nie rób. Wieści na pewno będą dobre tym bardziej że byłas u doktorka a nawet gdyby profesorek postanowił że musicie zostać w szpitalu to te 6 tygodni do terminu zleca szybko
zobaczysz że u ciebie to CC będzie na zimno bo już ci termin minie
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Moj starszak z 35 tyg. Tak lezal byl zaintubowany bo nie oddychal wiec rura w gardle druga rura w nosie bo odzywiali go sonda do tego piana z buzi a ja 60 km dalej w innym szpitalu przez 5 dni zanim mnie wypuscili.....maz jezdzil do malego ale zdjec mi nie chcial pokazac z tego czasu....zrobil to dopiero jak wszyscy bylismy juz w domku....dzis zadnych oznak wczesniactwa nawet okularow nie nosi...ale wiecej choruje i trzeba pilnowac witamin jedzenia itp. Bo starczy ze go przewieje i juz chory.Karmelllka90 wrote:Oh to cudownie !!!!! Bo bałam się właśnie tego widoku rurek że mi ściśnie serce.
-
Karmelllka90 wrote:Karolinka M. zachowywał się jak należy? Zapłacił ci za wizytę? Czy przyszedł oglądać corcie na krzywy ryj?

Na krzywy ryj xd padłam
Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A ja zjadłam właśnie do kawy dwa cukierki: jednego Michałka i jednego kasztanka i jedna babeczkę od teściowej. No musiałam tak mi się chciało słodkiego
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A ja jestem w pracy. Mam tu taka kolezanke, ktora zawsze przynosi mi jakies dobroci z polskiego sklepu. Po prostu zostawia mi na biurku albo princesse, albo jakas chalwe i zostawia karteczke z usmiechnieta buzka

Wczoraj ja kupilam dwa wafelki Goralki i jedna Princesse - mowie, a odwdziecze sie tym samy i teraz ja zostawie jej to na biurku.
I wiecie co..? Wlasnie zjadlam wszystko sama
Fasolka77, Karmelllka90, Mama36, Tunia76, espoir, martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość

-
Natalia-tosia wrote:Wiesz zależy jak na to spojrzeć. Kosztuje 400zł więc na jednorazowy wydatek niby nie mało a do tego dobrze żeby dokupić jeszcze końcówki do mycia podłóg itd, jak się chce za jednym zamachem ogarnąć całe mieszkanie, koszt końcówek to około 100zł.
Ale do tego używasz tylko zwykłej wody, żadnych detergentów a czyści 1000 razy lepiej niż nie jeden detergent
Więc podliczając, że nie wydasz już złotówki na płyn do mycia piekarnika, do mycia podłóg itd, to wydaje mi się, że wyjdzie taniej mając to cudeńko 
poważnie? nie wlewa się tam żadnych płynów???? sama woda? i czyści parą??? wow!!!!Fasolka77

-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Karolina piękna córcia, super że takie zdjęcie piekne wyszło.
Natalia z tym zabobonem ze zgagą i włosami u dziecka coś może być, bo mi też na USG pani doktor mówiła że dużo włosów, a zgaga mnie męczy niemal codziennie.
Paula wysłałam zaproszenie na priv.Paula 90 wrote:Jej nie da się znaleźć, bo grupa jest tajna. Musiałabym mieć Cie w znajomych i zaprosić do grupy. Możesz napisać do mnie na priv (każda z Was zapraszam) i pododaje
Paula 90, Natalia-tosia lubią tę wiadomość

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Wiewióreczka wrote:Mistella, Tunia i Karola, super wieści! Ale się cieszę
żebym tylko ja nie spieprzyla dobrej passy po dzisiejszej wizycie
jadę już do Poznania.
A te włosy to po Tobie Karola
Weź gumeczki, bo w szpitalu pierwsza kitka będzie 
Super, że u Indii dobrze - czyli Kruszynki ze skończonego 33 tc już sobie radzą
Wiewióreczka nie może być inaczej!!! będzie dobrze!!! Jeszcze MamaAga dziś popołudniu miała zaplanową wizytę to czekamy na wieści!
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Paula 90 wrote:Hej Dziewczyny,
Śliczne fotki wysyłacie, gratulacje udanych wizyt
Indii Pola jak laleczka - widziałyście fote?
Ja byłam ze ślubnym mym na zakupach i kupiłam sobie trampki - drugie po szpilkach moje ulubione buty
I będę śmigać modnie teraz 
Półtorej godziny w aucie i dwie godziny chodzenia i jest super
Byliśmy w kawiarni i jak uruchomili młynek do kawy to Ignaś mało przez brzuch mi nie wyskoczył.
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty. Mamy o 9 rano. Dobrze że ak wcześniej bo bym tak siedziała jak na szpilkach cały dzień jeszcze
no właśnie czekamy na zdjęcie Poli
gratuluje zakupów
Paula kiedy się szczepisz na ten krztusiec? kurczę ja dziś z lekkim bólem gardła i drobnym katarkiem.. pewnie jutro nie dostanę zgody
ale już się zorientowałam, że mogę mieć zgodę od zewn lekarza i ze szczepionką (za 90 a nie za 200 zł
) mogę podejść do mojej przychodni na piku piku
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Fasolka77 wrote:dziewczyny co konkretnie trzeba zamówić jeśli chodzi o Katarek?
https://www.aptekagemini.pl/search/st_search/?q=katarek&hPP=24&idx=aptekagemini.pl&p=0
są tam jakieś czyściki, końcówki... sól fizjologiczna???? help...
halo halo!!! Towarzyszki pomożecie? bo ja zielona jestem w tych glutkach!Fasolka77

-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no właśnie czekamy na zdjęcie Poli

gratuluje zakupów
Paula kiedy się szczepisz na ten krztusiec? kurczę ja dziś z lekkim bólem gardła i drobnym katarkiem.. pewnie jutro nie dostanę zgody
ale już się zorientowałam, że mogę mieć zgodę od zewn lekarza i ze szczepionką (za 90 a nie za 200 zł
) mogę podejść do mojej przychodni na piku piku 
Za tydzień w czwartek podejdę do iternisty żeby mi wypisał jeszcze raz zaświadczenie, żem zdrowa i receptę na szczepionke.
Cieszę się, że się udało tą stówę zaoszczędzić
Będzie na pączki jak już spalimy glukometry
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mysle, ze lepiej poczekac az sama wrzuci zdjecie…
Troche nie na miejscu byloby, gdyby ktos skopiowal i dodal je tutaj bez jej wiedzy
Paula 90, Karmelllka90, B_002, Fasolka77, Mama36, Tunia76, mysla.nieskalana, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość