Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, miałam chyba z 50 stron do nadrobienia. Akurat wczoraj o północy miałam palpitacje, bo trafił mi się wątek Indii. Ryczałam pół godziny i próbowałam się uspokoić. To takie cudowne, wzruszające i piękne, że już urodziła!
Cieszę się, że dzidzia duża, zdrowa i dobrze się miewa. Mam nadzieję, że India też dochodzi do sił
Ja miałam gości cały weekend. Sprzątałam i gotowałam jak głupia, a potem siedziałam aż do 5 rano, bo nie chciałam ich zostawić. Potem kilka godzin przerwy, dalej sprzątanie, bo w niedzielę kolejni goście. Przeceniłam swoje siły. Wczorajsza wizyta u lekarki poszła tak, jak można się było spodziewać. Brzuch jak skała od rana, dostałam opierdziel za głaskanie brzucha. Szyjka też się skraca. Mam nie dźwigać, oszczędzać się, nie macać brzucha, więcej leżeć, żreć więcej magnezu, dostałam nawet luteinę i aplikuję 2 razy dziennie. Lekarka mnie nastraszyła, że sama sobie chcę wywołać poród wcześniej. A potem czytałam o Indii i już na maksa się przeraziłam, bo my mamy tylko kilka ubranek... Czekam na przelew od męża i kupuję resztę (czyli wszystko). Do końca lutego nie przyjmuję już żadnych gości!!! Strasznie dużo z nimi zamieszania xD Włączam tryb leniwej królowej, o którym tyle tu czytałammysla.nieskalana, valetta94, Wiewióreczka, Fasolka77, Lili90, Tunia76, martusiawp, DorotaAnna, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
Franka2104 wrote:Cześć Dziewczyny! Melduję się po dłuższej nieobecności
spontaniczny remont mieszkania na ostatnia chwilę skutecznie mnie zaabsorbował przez ostatnie tygodnie, starałam się w miarę Was tu nadrabiać, ale narzuciłyście takie tempo pisania, że aż miło
Wczoraj byliśmy na USG 3 trym I wreszcie udało się coś tam dojrzeć na 3d. Wojtek pozdrawia forumowe ciocie:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e808a2a6802b.jpg
wygląda jakby miał otwarte oczko i zerkał kątem na ciocieFranka2104 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Jak ją przyrządzasz? Ja ostatnio nie mam weny do gotowania nic mi nie wychodzi
Dziś zamówiłam obiad.. Jutro muszę coś zrobić
valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Mieli być dzisiaj,ale jest kiepska pogoda i dopiero jutro dopłyną do Los Angeles
Także od kilku dni bez kontaktu. Będą jutro rano w porcie a wieczorem samolot do domku, w Gdańsku w czwartek o 2145
Ja już zmieniłam pościel i muszę ogarnąć w miarę łazienkę i kibelek, do sklepu nie mam siły wychodzić i zamówię sobie jakiś obiad do domu.. Ale się namęczyłam z tą pościelą wiecie 200x220 kołdra i męcz się z tym babo
A jutro mam dzień spa, haha trzeba się doprowadzić do porządku. Maseczki, malowanie paznokci
no to plan masz super!! szybko zlecia w czwartek... hmmmmm
valetta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka ja też od mojego dostałam ochrzan za głaskanie chodź On rozumie że to odruch. I dobrze ze Ci nagadala... Ja też dużo już odpoluscilam.. Chodź mam takie loty że lecę całe mieszkanie ze szmatką. Ja już przeżyłam urodzenie dziecka gdzie na oczy go nie widziałam.. Po Msc na ręce mogliśmy wziąć.. Już nie chce. Chcę cu normalny porod i ze zdrową dzidzia do domu, więc jak muszę poświęcić gości czy odwiedzimy to tak zrobilam. Koleżanki poczekaja. Trudno.
Damy radę to naprawdę parę tyg.. Markus ja pamiętam jak test robiłam!Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syska2202 wrote:Co dziś dobrego na obiad robicie ?
Ja mam w piekarniku ryż z jabłkami cynamonem i budyniem
:-D to ja poniedziałek otwieram kolejny tydzień wizyt
ja upiekłam pity pełnoziarniste, do tego kurak gyros i surówka z czerwonej kapusty+ pekińska, pomidor, cebula, ogórek i sos czosnkowyLolka30, mysla.nieskalana, martusiawp, DorotaAnna lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Akurat Ty możesz bez problemuStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Przyszła torba do wózka. Jest super więc dzisiaj spakujemy małą...
moja Makaszka też własnie dziś przyszłajest super! muszę tylko przymierzyć czy nie będzie dyndała za bardzo ale jest duuuuża i pojemna!
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Polecam w torbie do wózka nosic 1 komplet zapasowego ubranka
jak sie musztardy z pampersa zaczna plecami wydostawac to ten zapas jest zbawienny
Karollinax26, Karmelllka90, Tunia76, martusiawp, valetta94, DorotaAnna lubią tę wiadomość