Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku od kilku dni Filip ma czkawki kilka razy dziennie i jeszcze się przy nich wierci i kopie także brzuch mi chodzi w każdą stronę
.
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Kasiulka i dobrze Ci lekarka powiedziała. Ja ostatnio miałam gości jeden dzień, z czego to tylko jeden kolega przyszedł i pizze zamówiliśmy a i tak byłam zmęczona. A Ty sobie taki maraton fundujesz.
A z głaskanie to racja, odruch. Wiem że nie powinnam i jak się na tym łapie to sama sobie ochrzan robię ale czasami nawet świadoma tego nie jestem
Blue wczoraj czy przedwczoraj właśnie o tym gadalysmy. Dzieci na przepone nam naciskaj i w zebra się wciskają więc coraz więcej będzie nas tu mieć pewnie taka przypadłość. Ja ją już mam od dawna.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chce_byc_mama wrote:Wszystkie widze juz pierzecie i prasujecie….chyba i ja to zrobie w sobote.
Proszek dla dzidziusia kupilam jeszcze w styczniu. Kupilam tez plyn przeciwbakteryjny do pralki, zeby wszysto zdezynfekwac przed wlozeniem ubranek malenstwa.
Mam w pralce specjalny program 'Baby Care' z ikonka dziecieceo ciuszka obok. Oczywiscie nigdy go do tej pory nie uzywalam, ale w instrukcji wyczytalam, ze jest to pranie w 95 stopniach z podwojnym, 'medycznym' plukaniem. Hmmmm….no nie wiem, czy zaryzykuje. Chyba wlacze na 60 stopni + podwojne plukanie I powinno byc ok.
Nic nigdy nie pralam w 90 stopniach i boje sie, ze nic z tego nie zostanie
Też bym nie ryzykowała prania w 90 stopniach.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Ja na codzien nie uzywam innej temp i nawet corka AZS ma i nie potrzebujemy cudow.. Na 60 piore tylko ręczniki i posciele.
Dzieci nasze beda w szpitalu zyc oddychac i swojego łykna a calkiem izolowac sie nie da. W szpitalu moze zarazic sie bakteria.
W ogole czytalam dzis ksiazeczke corki i trafilam na zabieg Credego.. Nie wiedzialam co to jest a to zakrapianie oczu w obawie o rzezaczkowe zapalenie spojówek. Moja mala miala zielone wody i miala jeszcze w szpitalu zapuchniete oczka wlasnie i jak otwierać chciala to tylko plynna ropa wylatywala. Okazuje sie ze to bardzo niebezpieczne dla rogówki i grozi slepota. -
nick nieaktualnyJa te dwa prania co zrobiłam to też w klasycznych 40 st w których zawsze piore. Te rzeczy z wczoraj najpierw wypralam w jakimś delikatnym bez wirowania bo czytałam że minky się nie wiruje.. Wyszła taka kupa że puściłam drugi raz na normalne tylko zmniejszyłam wirowanie na mniejsze i wyszło cacy
Daffi lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis na pierwszy obiadek krem z brokuła, a na drugi risotto z cheddarem
Karmelka może spróbuj jakoś przekupić LeosięA. przed wczorajszym USG obiecał Wojtkowi śpichochy w czachy I zadziałało, dziecko było spokojne jak nigdy przedtem.
Kiwona, mysla.nieskalana, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Chce kalafior z bułka tarta i jajko sadzone!!!!
A będę zrec bigosboziu, co za niesprawiedliwość
Ja przyjechałam z synem do domu, zadowolony z nart jest, to się cieszęZa chwilę się zbieram do tego internisty, ale chyba jeszcze przed wyjściem wciągnę kanapkę.
Ja też nie zamierzam gotować ubranek, normalnie w 40 stopniach wypiore.mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Franka2104 wrote:U mnie dzis na pierwszy obiadek krem z brokuła, a na drugi risotto z cheddarem
Karmelka może spróbuj jakoś przekupić LeosięA. przed wczorajszym USG obiecał Wojtkowi śpichochy w czachy I zadziałało, dziecko było spokojne jak nigdy przedtem.
Muszę zapamiętać, będę obiecywała Kazik owi za 2 tygodnie
Franka2104 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja te dwa prania co zrobiłam to też w klasycznych 40 st w których zawsze piore. Te rzeczy z wczoraj najpierw wypralam w jakimś delikatnym bez wirowania bo czytałam że minky się nie wiruje.. Wyszła taka kupa że puściłam drugi raz na normalne tylko zmniejszyłam wirowanie na mniejsze i wyszło cacy
O widzisz dobrze że piszesz o.tym.wirowaniu.o minky bo ja też mam ta kołderke do wózka z tym i bym czasem dała na 1200 jak zawsze. Dzięki !na ile zmniejszalas ? Na 1000 czy 800?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFranka2104 wrote:U mnie dzis na pierwszy obiadek krem z brokuła, a na drugi risotto z cheddarem
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:O widzisz dobrze że piszesz o.tym.wirowaniu.o minky bo ja też mam ta kołderke do wózka z tym i bym czasem dała na 1200 jak zawsze. Dzięki !
na ile zmniejszalas ? Na 1000 czy 800?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 14:04
Blue2019 lubi tę wiadomość