Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:400 g w 2 tyg u mojego Gałgana to chyba ok przyrościk?
Na pewnospokojnie
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyA mi bol glowy nie odpuszcza.... kurde moze gdzies mnie przewialo czy jaka cholera
bo boli mnie całe czoło skronie.i zatoki na zmianę z czubkiem głowy
paracetamol nie wiele pomogl A może.to dlatego że twardo spałam i że snu wyrwał mnie płacz.syna już sama.nie wiem. Heeelll]pppp
-
Blue2019 wrote:Dafi
A wiesz.ze ja o tej aferze z syropami nie słyszałamdopiero teraz jak.napisalas...
tutaj wszystko jest:
https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/leki-wstrzymane-przez-gif-pulneo-fosidal-fenspogal-eurespal-eurefin-elofen,908812.html?fbclid=IwAR0myWwRiRuvLmjEWbIOQKtzjfdnrb5E3nCcyn1KwM6Nzb7rW6u2rK0sxHc -
nick nieaktualnyDaffi wrote:o widzisz
tutaj wszystko jest:
https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/leki-wstrzymane-przez-gif-pulneo-fosidal-fenspogal-eurespal-eurefin-elofen,908812.html?fbclid=IwAR0myWwRiRuvLmjEWbIOQKtzjfdnrb5E3nCcyn1KwM6Nzb7rW6u2rK0sxHc
Masakra... Co chwile coś wycofują, nie rozumiem jak to mogło być dopuszczone do sprzedaży. Jak dobrze że moja młoda nie chciała pić pulneo i dostała kiedyś tylko 3 łyżeczki. Wkurzalam się wtedy ze nie chce dać sobie pomóc a teraz się cieszę że tak wyszło. -
estrella wrote:Masakra... Co chwile coś wycofują, nie rozumiem jak to mogło być dopuszczone do sprzedaży. Jak dobrze że moja młoda nie chciała pić pulneo i dostała kiedyś tylko 3 łyżeczki. Wkurzalam się wtedy ze nie chce dać sobie pomóc a teraz się cieszę że tak wyszło.
ale zamiennikiem tego jest wlasnie fosidal...
ja jestem ciekawa czy mojej mlodej nic nie b ylo po tych syropach.. ona je calkiem neidawno dostala!
zabilabym chyba jakby cos jej sie stalo przez te leki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:pulneo jest specyficzne.. choc moja mloda tolerowala...
ale zamiennikiem tego jest wlasnie fosidal...
ja jestem ciekawa czy mojej mlodej nic nie b ylo po tych syropach.. ona je calkiem neidawno dostala!
zabilabym chyba jakby cos jej sie stalo przez te leki.
Jeśli nic się nie działo to chyba wszystko było w porządku... Nie martw się. Może tylko przekroczenie pewnej dawki powoduje problemy... Teraz jak się zaglebilam w temat to okazuje się że od dawna było wiadomo, że te leki maja sporo skutków ubocznych... Więc jakim cudem były na rynku i przepisywano je dzieciom... To się w głowie nie mieści. Najlepiej byłoby zrezygnować z tych wszystkich leków i leczyć się naturalnymi sposobami... Szkoda tylko, że nie zawsze się da. -
Blue2019 wrote:Dafi
Napewno wszystko jest dobrze nie denerwuj się w ciąży, jeśli by coś się działo to byś zauważyła i dziecko napewno by się skarzylo na jakieś dolegliwości -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no patrzę na Wasze Klopsiki... diablo mnie opierdala że mało przytyłam.. to się zastanawiam
Nie martw się, moja mała od ostatniej wizyty, którą miałam 4,5 tygodnia temu przybrała około 800 g czyli przybiera niecałe 200 g tygodniowo i ginka mówi że wszystko w normie. Tak więc twój mały rosnie prawidłowoFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:A mi bol glowy nie odpuszcza.... kurde moze gdzies mnie przewialo czy jaka cholera
bo boli mnie całe czoło skronie.i zatoki na zmianę z czubkiem głowy
paracetamol nie wiele pomogl A może.to dlatego że twardo spałam i że snu wyrwał mnie płacz.syna już sama.nie wiem. Heeelll]pppp
Blue może jakaś inhalacja?Blue2019 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:a w ogole myslicie ze moge dac sobie krople do nosa? ja nie przespie nocy juz w ogole.. mam zwykly xylometazolin ten dla corki on jest slabszy... czy mocno moge tym zaszkodzic?
nie chcę Cię Daffi wprowadzić w błąd ale kiedyś mi lekarz powiedział,że można w ciąży stosować leki dla dzieci...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:widzisz tu w gre wchodza zaburzenia rytmu serca.. nie wiem czy ona wiedzialaby ze cos sie dzieje.. mam nadzieje ze nie... ale jak pomysle to...
Kochana wierzę że wszystko jest dobrze i nie miało to wpływu na córeczkę nie denerwuj się proszę Cię masz jeszcze dzieciątko pod sercem,napewno.jest wszystko w porządku -
Fasolka77 wrote:MamaAga nie tylko Ty, ja tez nie mam
Gałgan nie chce współpracować, następna szansa 20.02.
A dlaczego chcecie sie przeprowadzać? ze względu na III p?
A potem szereg innych-za malo miejsca dla 4 osób plus zaczynamy mieć problem z zalewaniem przez dach i tym samym wilgocią...