Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:żadna promka ale informuję
♥KONKURS WALENTYNKOWY♥
Szumisie mają coś z troskliwych misiIch domeną jest dawanie: spokojnego snu, ukojenia Maluszkom, chwili wytchnienia zatroskanym rodzicom. Pokaż na zdjęciu najczulsze momenty Waszego Maluszka z naszym Szumisiem i otrzymaj całkowity zwrot kosztów za jego zakup. Podwójna dawka miłości
-
Paula 90 wrote:A co Cię inni obchodzą? Niech sobie mają po 300. My mamy się pilnować. A jeśli raz na jakiś czas mamy 175 bo zjadłyśmy wiaderko lodów? No trudno, zdarza się.
Ja dzisiaj zjadłam na obiad kluski leniwe i cukier 140 po godzinie. I nie mam wyrzutówByły dobre, z dobrym serem
nie to,że mnie interesują tylko nie lubię niesprawiedliwości społecznej
ja też nie mam wyrzutów po tej bułeczce.. bo zjadłam ją z meeeeeeeeeega smakiem... warto byłoi szykuję sie niebawem na lody... słony karmel.. jeszcze w lutym je zjem! a może właściwie jutro na kolację o! z okazji walentynek sobie zażyczę
Paula 90, Karmelllka90, DorotaAnna, estrella, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
A na co Wy te materiałowe torby kupujecie?
Kurcze od razu czuć że te dziecko inaczej leży. Wczoraj jeszcze na bank leżała główka w dół a dzisiaj rano była spokojniutka. A teraz czuję jak nóżkami na dole przebiera a zazwyczaj rzadko coś na dole czułam bo główka tam była.
Mąż się cieszy ze cc jest prawdopodobne, świr. On się boi że po porodzie sn będę tak rozciąganie ta że nie będę odczuwać przyjemności podczas seksu. I woli blizne na brzuchuKarmelllka90, Kiwona, Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:A co Cię inni obchodzą? Niech sobie mają po 300. My mamy się pilnować. A jeśli raz na jakiś czas mamy 175 bo zjadłyśmy wiaderko lodów? No trudno, zdarza się.
Ja dzisiaj zjadłam na obiad kluski leniwe i cukier 140 po godzinie. I nie mam wyrzutówByły dobre, z dobrym serem
szkoda, że wcześniej nie napisałaś... naszła mnie ochota na makaron z seremjutro zrobię na obiad
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Nie ma co się nakręcać.Czytamy takie historie opowiadane "na sucho",a nam w trakcie porodu,czy to sn czy cc będą towarzyszyły takie emocje ,że nie wiadomo co będziemy czuły,co pamiętały. Nie ma co czytać o czyichś porodach i się nakręcać.Może ktoś mieć ogólnie złe nastawienie do rodzenia dzieci i przedstawiać to w taki makabryczny sposób a my sobie bierzemy do głowy. Damy rade! Weszło to musi wyjść
Paula 90, Karmelllka90, Fasolka77, estrella, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:A na co Wy te materiałowe torby kupujecie?
Kurcze od razu czuć że te dziecko inaczej leży. Wczoraj jeszcze na bank leżała główka w dół a dzisiaj rano była spokojniutka. A teraz czuję jak nóżkami na dole przebiera a zazwyczaj rzadko coś na dole czułam bo główka tam była.
Mąż się cieszy ze cc jest prawdopodobne, świr. On się boi że po porodzie sn będę tak rozciąganie ta że nie będę odczuwać przyjemności podczas seksu. I woli blizne na brzuchumalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Widziałam to ale nie biorę w tym udziału i ja chcę nie tego szumisia. Ja chcę tego whisbear nie jest duży da się go tak jakby nałożyć na przykład na wózek czy na łóżeczko
Ja tez kupuje wlasnie whisbear. U nas on kosztuje £50, czyli ok 240zl.
Nigdzie nie widzialam promocji, wszedzie cena taka sama, no ale go i tak wezme
-
malutka_mycha wrote:A na co Wy te materiałowe torby kupujecie?
Mąż się cieszy ze cc jest prawdopodobne, świr. On się boi że po porodzie sn będę tak rozciąganie ta że nie będę odczuwać przyjemności podczas seksu. I woli blizne na brzuchu
no co za egoista!Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:A na co Wy te materiałowe torby kupujecie?
Mąż się cieszy ze cc jest prawdopodobne, świr. On się boi że po porodzie sn będę tak rozciąganie ta że nie będę odczuwać przyjemności podczas seksu. I woli blizne na brzuchu
Moj z kolei twierdzil, ze po porodzie zawsze, ale to ZAWSZE kobiety sa zszywane. Byl w szoku, gdy mu powiedzialam, ze zszywa sie tylko po nacieciu, albo peknieciu.
On nie wierzy, ze to moze sie spowrotem skurczyc do rozmiaru przed. Dalej mi nie wierzy …mysla.nieskalana, malutka_mycha, Franka2104, Karmelllka90, Kiwona, Fasolka77, estrella, B_002, Lolka30, martusiawp, Aga2606 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:no co za egoista!
A ja sama nie wiem czy wolę sn czy cc i cieszę się że nie do mnie będzie należeć decyzjaWiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Moj z kolei twierdzil, ze po porodzie zawsze, ale to ZAWSZE kobiety sa zszywane. Byl w szoku, gdy mu powiedzialam, ze zszywa sie tylko po nacieciu, albo peknieciu.
On nie wierzy, ze to moze sie spowrotem skurczyc do rozmiaru przed. Dalej mi nie wierzy … -
ja nigdy wycieków nie miałam przed porodem, a mleko jak z krowy leciało
co do tego czemu mam dodatkowe USG - mam synka po udarze, więc wolą dmuchać na zimne.
a co do opieki po cc to wcale nie musi tak wyglądać, ale nic już nie piszę, bo znowu będzie, że zgrywam bohaterkęmysla.nieskalana, Karmelllka90, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧