Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:A na co Wy te materiałowe torby kupujecie?
Kurcze od razu czuć że te dziecko inaczej leży. Wczoraj jeszcze na bank leżała główka w dół a dzisiaj rano była spokojniutka. A teraz czuję jak nóżkami na dole przebiera a zazwyczaj rzadko coś na dole czułam bo główka tam była.
Mąż się cieszy ze cc jest prawdopodobne, świr. On się boi że po porodzie sn będę tak rozciąganie ta że nie będę odczuwać przyjemności podczas seksu. I woli blizne na brzuchu
Ja ją kupiłam na pranie dla małego👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ale to ja nie będę odczuwać tej przyjemności! Więc to jest oznaka jak bardzo on mnie kocha
A ja sama nie wiem czy wolę sn czy cc i cieszę się że nie do mnie będzie należeć decyzja -
nick nieaktualnyespoir wrote:ja nigdy wycieków nie miałam przed porodem, a mleko jak z krowy leciało
co do tego czemu mam dodatkowe USG - mam synka po udarze, więc wolą dmuchać na zimne.
a co do opieki po cc to wcale nie musi tak wyglądać, ale nic już nie piszę, bo znowu będzie, że zgrywam bohaterkęmysla.nieskalana, DorotaAnna, espoir, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:kochana jak ty nie będziesz odczuwała przyjemności to on też nie bo u to nie takie pewnie ma myślenie ha ha ha. albo jeszcze sobie wkręca że już nie będziesz chciała wtedy uprawiać seksu
Karmelllka90, Tunia76, espoir, Wiewióreczka, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:To te ubranka trzeba czy można izolować? Chodzi o to że będą mega brudne i żeby naszych rzeczy nie wybrudzily czy nie wolno tego mieszać z naszymi?
-
malutka_mycha wrote:To te ubranka trzeba czy można izolować? Chodzi o to że będą mega brudne i żeby naszych rzeczy nie wybrudzily czy nie wolno tego mieszać z naszymi?
Ja mysle, e tu chodzi glownie o nasza wygode
np. ja tez kupie oddzielny kosz na brudne rzeczy maluszka i bedzie stal gdzies kolo lozeczka. Tak po kazdym przebieraniu bedzie blisko, zeby wyrzucic i potem wszystko niesiemy do pralki. Nie trzeba potem przebierac i szukac dzieciecych ubranek w naszym koszu zeby je wyprac.malutka_mycha, DorotaAnna, estrella, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wykupilam antybiotyk. Nie bylo tego Amylanu i mam zamiennik Amoksiklav. Troche porozmawialam z farmaceuta o tym antybiotyku i przekonal mnie ze lekarze ciezarnym niechetnie przepisuja a jak juz bylam i mnie ogladnal to wiedzial co robi. Na jutro rano bede miala te oslonowke. Kupilam dla świętego spokoju ten tantum verde i juz.
Mlody dzis jest niepojety tak kopie.
Pisalyscie o kluciach.. To ja wam powiem tak..siedzac w przychodni zaczelo mnie kluc z prawej str pod zebrami nie wiem co to ale kluje caly czas.. Cos ala kolka nie wiem jak to nazwac.. -
Ja dokładnie tak jak dziewczyny wyżej xd jeżeli chodzi o to czemu maluszka pranie będzie osobno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 17:11
malutka_mycha lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
chce_byc_mama wrote:Ja mysle, e tu chodzi glownie o nasza wygode
np. ja tez kupie oddzielny kosz na brudne rzeczy maluszka i bedzie stal gdzies kolo lozeczka. Tak po kazdym przebieraniu bedzie blisko, zeby wyrzucic i potem wszystko niesiemy do pralki. Nie trzeba potem przebierac i szukac dzieciecych ubranek w naszym koszu zeby je wyprac. -
malutka_mycha wrote:To te ubranka trzeba czy można izolować? Chodzi o to że będą mega brudne i żeby naszych rzeczy nie wybrudzily czy nie wolno tego mieszać z naszymi?
ja wolę osobno bo osobny proszek będę używać i wolałabym nie brudzić kupą swoich ciuchówDorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
kupiłam za dwie dyszki rożek do szpitala
ale jest tak śliczny, że mam nadzieję, że przetrwa pranie w wysokiej temperaturze
Daffi, mysla.nieskalana, DorotaAnna, espoir, chce_byc_mama, Tunia76, Franka2104, valetta94, Wiewióreczka, estrella, B_002, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
chce_byc_mama wrote:U mnie to samo… Bardzo chcialabym karmic piersia no tak minimum przez pierwsze 3 miesiace, ale na wszelki wypadek i tak kupie mleko.
Na pewno bede walczyc, a jak sie nie uda to trudno, tak też było w przypadku Tosi, teraz wiem, że mogłam zrobić jeszcze więcej żeby powalczyć o laktację
MM kupię dopiero jak faktycznie okaże się, że nie mam pokarmu i będzie susza w piersiach:D Inaczej będę przystawiać, przystawiać, przystawiaćo ile zdrowie moje i Bianki na to pozwoli.
Paula 90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość