Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj marcówki powitały kolejne dzieciątko z planowanej cesarki bo dziewczyna miała chlestaze.
Jak na razie tylko jeden chłopczyk powyżej 3kg ten co się pierwszy urodził. A tak same kruszynki.
Ale chyba zaraz będzie kolejny dzidziuś bo u tej dziewczyny w 38+2 stwierdzili hipotrofie i Lekarz powiedział że nie ma sensu, żeby przedłużać ciążę. W marcu u nas zaczną się suwaczki donoszone aaaaaa dziewczyny to już tak bliskoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 15:50
Wiewióreczka, DorotaAnna, Lili90, Mama36, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Czyli w ogóle nie miałaś żadnego badania? Tylko mocz? W UK nie ma krzywej tak jak u nas?
w UK krzywą robią jeśli ma się wysokie BMI lub ktoś z rodziny miał cukrzycę. w ciąży z Bartusiem nie miałam, z Maciusiem tak, bo byłam grubsza, a do tego skłamałam, że moja mama ma cukrzycę... w tej ciąży startowałam z najniższą wagą ze wszystkich ciąż, więc stwierdzili, że zrobią jeśli coś wyjdzie w moczu i wyszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 15:55
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Gdzie wyjeżdżacie na urlopik?
w miedzyczasie zahaczylismy raz o Krynice Morska zeby pozwiedzac wschodnie wybrzeze i Malbork....wakacje fajne, bo duzo zobaczylismy ale ogolnie Krynica nam sie nie podobalo za duzo gorek a to mamy na codzien w domu :)do tego osrodek syfiasty czas stanal w miejscu lata 80 ...ze tego jeszcze sanepid nie zamkna to ja nie wiem...na glowe nam kapalo slimaki wchodzily przez dziury do domku i do tego wszy zlapalismy....w dawnej stolowce z powybijanymi szybami byl skladzik lozek i poscieli....... koty tam spaly i sie mnozyly ...poznej na pewno te lozka goscia dwali do spania............ale za to mamy co wspominac, do konca zycia nie zapomnimy tego urlopu.....
valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyespoir wrote:miałam zastrzyk, bo mam ujemną grupę, mocz, ciśnienie, krew, słuchanie serduszka itp...
w UK krzywą robią jeśli ma się wysokie BMI lub ktoś z rodziny miał cukrzycę. w ciąży z Bartusiem nie miałam, z Maciusiem tak, bo byłam grubsza, a do tego skłamałam, że moja mama ma cukrzycę... w tej ciąży startowałam z najniższą wagą ze wszystkich ciąż, więc stwierdzili, że zrobią jeśli coś wyjdzie w moczu i wyszło... -
stresant wrote:4 raz do Niechorza jedziemy, przedtem bylismy 6 razy w Miedzywodziu ale pobudowali apartamentowcow i przestalo sie nam podobac
w miedzyczasie zahaczylismy raz o Krynice Morska zeby pozwiedzac wschodnie wybrzeze i Malbork....wakacje fajne, bo duzo zobaczylismy ale ogolnie Krynica nam sie nie podobalo za duzo gorek a to mamy na codzien w domu :)do tego osrodek syfiasty czas stanal w miejscu lata 80 ...ze tego jeszcze sanepid nie zamkna to ja nie wiem...na glowe nam kapalo slimaki wchodzily przez dziury do domku i do tego wszy zlapalismy....w dawnej stolowce z powybijanymi szybami byl skladzik lozek i poscieli....... koty tam spaly i sie mnozyly ...poznej na pewno te lozka goscia dwali do spania............ale za to mamy co wspominac, do konca zycia nie zapomnimy tego urlopu.....
O masakra, ale kiepsko trafiliście w Krynicy. Faktycznie lepiej do sprawdzonego miejsca jechać po takich przygodach.. Zostaliście do końca urlopu w tym ośrodku? Pamiętasz nazwe tego miejsca? Ja zawsze sprawdzam opinie o danym hotelu przed wyjazdem na bookingu i tripadvisorze -
moj brzucholek (oczywisice nie wiem jak odwrocic)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74c3b988a353.jpgmysla.nieskalana, DorotaAnna, Kasionek, Karmelllka90, Wiewióreczka, Daffi, valetta94, Lolka30, estrella, AniaKJ, Kasiulka90, martusiawp, Tunia76, B_002, Fasolka77, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
i teraz kila zdjec z calej masy rzeczy ktora kupilam tylko i wylacznie w SH i zawsze na wage badz za zloty......
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3f18e47ecae.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d92995d42075.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b566716032a7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae0d3fbfa105.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/879a2b0bdf67.jpg
kurcze widze ze "do gory nogami" no szkoda ale to i tak szczyt moich informatycznych mozliwoscimysla.nieskalana, DorotaAnna, Wiewióreczka, Karmelllka90, Daffi, valetta94, Lolka30, estrella, AniaKJ, martusiawp, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:O masakra, ale kiepsko trafiliście w Krynicy. Faktycznie lepiej do sprawdzonego miejsca jechać po takich przygodach.. Zostaliście do końca urlopu w tym ośrodku? Pamiętasz nazwe tego miejsca? Ja zawsze sprawdzam opinie o danym hotelu przed wyjazdem na bookingu i tripadvisorze
http://www.krynicamorska.pl/tecza
przy wyborze kierowalismy sie tym, ze byl polozony na wydmie i praktycznie na plazy......widze ze teraz troche poremontowali bo bylismy tam 5 lat temu....ale i tak na internet daja full zdjec 2 ladnych domkow a w calym osrodku 40 syfiastych........
pomimo tego ....milo wspominamy te wakacje i zawsze z usmiechem na twarzy .......bylismy 2 tygodnie i przez caly czas bylo 30 stopni.....w ostatni dzien zaczelo padac i wtedy zaczal przeciekac dach wiec spakowalismy sie i wyjechalismy o 1 noc wczesniej......
z tego czasu mamy tez spiwory, ktore zakupilismy w decathlonie w Trojmiescie po tym jak sie okazalo ze mamy wszy...najprawdopodobniej z tej osrodkowej poscielivaletta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stresant to survivalowa rodzinka z Was, że wcześniej nie uciekliście
Ale pogoda Wam wynagradzała, weszłam na booking i słabe bardzo opinie mają.
Jedna z nich mnie rozsmieszyła: Tragedia. Nie polecam . Chyba że ktoś chce się cofnąć w czasie i lubi PRL owskie klimaty..Znajoma powiedziała że wygląda tam jak szpitalu psychiatrycznym.
W tym roku będziecie mieć za to super odpoczynek i z jednym kompanem do zabaw więcej :*
P.S Śliczny masz brzuszek! -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Stressant ty też figurkę masz mniamnusna. Brzuszek masz faktycznie nisko.
A takie ciuszki za 1 zł no to dobry bardzo chodzby miała dwie szafy to i tak bym brała :p
A co do wakacji to uśmiałam się z tych wszow przepraszam
my sie do dzis smiejemy jak sobie przypomnimy
przyjechalismy wtedy z wycieczki z Malborka a kolezanka (ktora byla z nami na urlopie wraz z mezem i dziecmi) stala na parkingu z szamponem na wszy w rekach i podala mi go przez okno w auciemowiac przy tym " my mamy wszy.....kupilam szampon i dla Was nie musisz mi oddawac kasy"
wyskoczylam z auta jak oparzona zaczelam sprawdzac oczywiscie w glowach dzieci juz chodzilo.......a najlepsze jest to ze jak wracalismy z tego Malborka to zatrzymalismy sie w stadninie koni zeby corka sobie pojezdzila na koniku....biedne to dziecko ktore mialo kask na glowie po tym jak corka go zdjela
no ale skad moglam wiedziec ze w glowie sa wszy
z ta figura to nie przesadzajmy75 kilo zywej wagi, 10 kilo na plusie......to tylko zludzenie optyczne bo mam chude nogi i waskie biodra.......a czemu ten brzusio tak na dole jest to nie wiem ???
dlatego tez ciuszki kupuje bo zal nie brac....a zawsze sobie zrobie radoscKarmelllka90, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Przyszedł mi ochraniacz na wózek i dwa przescieradełka do wózka Extra! Z przesyłką szyte na wymiar zapłaciłam 78 zł. I jeszcze pani moje wizję spełniła haha