Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63aebb04ae3b.jpg
Proszę, pan rozstęp ;/ już widzę że po drugiej stronie się zrobi następny
ja pierdolę...Karmellka ja nie wiem skąd u Ciebie te doły!!! całkiem zgrabny brzuszek masz a nie jak twierdzisz jak słonica.. jeden rozstęp.. no tez mi afera!! Luzik!mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nie zdążyli mi zrobić USG, tyle ludzi tam dzisiaj było... przebukowali mi na następny tydzień, ale dokładnej daty jeszcze nie znam...
w środę mam glukozę, bo dzisiaj mi wyszła w moczu, szlagWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 15:17
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Daffi może się Filipek nie wysiusiał i dlatego taki duży brzuszek wyszedł. Często tak bywa, nie martw się na zapas. A jak wyszedł większy brzuszek to wiadomo, że waga też większa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 15:18
Daffi lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ooo a co musiałaś zrobić, żeby dostać tego maila? ja też się gdzieś tam zapisałam i nic...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka zawsze w piatki po 1zl jest bo w poniedzialek nowy towar przywoza
a wszystko NEXT
Ja uwielbiam ubranka z nexta zamawiałam i są super. Kupiłam też kilka na sh i jak nowestresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyespoir wrote:nie zdążyli mi zrobić USG, tyle ludzi tam dzisiaj było... przebukowali mi na następny tydzień, ale dokładnej daty jeszcze nie znam...
w środę mam glukozę, bo dzisiaj mi wyszła w moczu, szlag -
nick nieaktualnyU lekarza małego mega opóźnia do było dopiero do domu wróciłam oczywiście zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk dostał
zaś czeka mnie tydzień cyrku bo on wszelkie leki to zaraz mi zwraca nie wiem jak z nim i brzuchem dam radę go utrzymać do leków.... ehh ale najważniejsze że szybka reakcja to co nie rozłoży na łopatki przynajmniej , i uwaga od rana przed chwilą zjadł rosół i mięso na szczęście bo nic nie chciał jeść...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już rozsteoami nawet sobie nie zaprzatam głowy bo jak bym pokazała jaki mam brzuch to każdy by się wyzbyl kompleksów mam tak mało elastyczna skórę że jest cała popękane w biało fioletowe pasy coz poradzić przy 3 dziecku to i tak nie jest tak źle
-
nick nieaktualny