Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Kiwona, miłego weekendu, uważaj na siebie
Dziś w pełnej krasie ukazały się trzy forumowe ChudziakiAnete, Lili, Karola - jesteście prześliczne!!!
Karmelka, taki krótki rozstęp? PhiGorzej by było jakby przez calutki brzuch szedł. Naprawdę nie wygląda to źle. Aż chyba z ciekawości policzę moje rozstępy na cyckach
Lolka, Twoje poczucie humoru...jest bardzo w moim typie
Syska, ile przytyłaś, że Cię gin ochrzania?
Ja do pracy zamierzam wrócić po roku, nie mogę sobie pozwolić na więcej, bo to duża korporacja i chcę wrócić do swojego działu, a już było kilka przymiarek na moje miejsce...praca od 7 do 15 i mam wspaniałą nianię już zaklepaną, która od dwóch lat opiekuje się synkiem siostry.
A z firmą to jest różnie, zależy jaka branża - ja mam i bardzo sobie chwalę.
Masz Extra godziny pracy wtedy też bym wróciła po roku -
Kasionek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/067e46cd662e.jpg A to moj brzuchol i Jaśminka w środku.Mam wrażenie, że przez te dwa tyg sporo urosła bo bęben coraz większy.
Kaśka, jak Ty schudłaś znowu...szok...Twoje łydki są jak patyki!Jak Ty to robisz??
Kasionek lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Daffi, wiedziałaś że Filip jest wiekszy, rozumiem twój strach bo faktycznie jego waga jest spora. Ale postaraj się bez stresu podejść zaraz masz USG III trymestru, zobaczysz jakie pomiary wyjdą u lekarza z certyfikatem i jakie będzie miał zdanie. I wtedy do diabetologa.
Ale twoje cukry cały czas są na tym poziomie ponad 100? Czy udało ci się coś zbić na czczo?
Daffi masz insulinę ?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Jakby byl przez cały brzuch to bym nie przeżyla!!! Na cyckach i tak bym cię pobiła!! Nie ma.opcji zeby ktoś miał bardziej strzaskane ...
Masz Extra godziny pracy wtedy też bym wróciła po rokuKarmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI po wizycie. Szyjka powyżej 4cm cały czas. Tętno ok.
Powiedziała mi gin że jeszcze tylko w 36 tygodniu zajrzymy do Ignasia z pomiarem. A tak to nie będzie mi robić.
Pytałam o tą moją opryszczkę, wspominała coś o przeleczeniu heviranem ale koniec końców zrezygnowaliśmy bo ja już opryszczki nie mam. Mam zadzwonić do szpitala i dowiedzieć się o to dodatkowe badanie słuchu.
Następna wizyta 07.03 i wtedy pobierzemy gbs. Do tej pory mam zrobić jeszcze toxo, hbs, morfologię i mocz ogólnyWiewióreczka, AniaKJ, Kasionek, Fasolka77, valetta94, Misiabella, mysla.nieskalana, malutka_mycha, estrella, martusiawp, Tunia76, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Filiżanka zamiast głowy mnie rozwaliła
Kaśka, jak Ty schudłaś znowu...szok...Twoje łydki są jak patyki!Jak Ty to robisz??
.Ale Wieworka mow mi tak zawsze. -
Paula, piękna szyja
Dziwi mnie tylko, że tak rzadko chce sprawdzać Ignasia, teraz większość z nas ma zalecane częstsze kontrole, żeby czuwać nad przyrostami masy. Może w międzyczasie idź gdzieś sprawdzić, bo do 36 tc daleko. No chyba że 7 marca Ci sprawdzi maluszka jak ją ładnie poprosisz
-
Fasolka77 wrote:Daffi nie panikuj, może akurat trafił na skok Maluszka... za tydzień/ dwa pomiary sie wyrównają.. miedy masz kolejnę wizytę? I jakie masz te skoki cukru? mówisz o cukrze na czczo czy ogólnie w ciągu dnia? Jesteś w 31 tc a brzuszek w 33tc a główka w 35tc? wiem, że te pomiary stresują... moje też mnie stresują ale najlepiej robić porównania do poprzednich a nie sugerować się aktualnymi.. jakie miałaś poprzednie pomiary i kiedy? Nie martw się na zapas! buźka!
-
Kasionek wrote:Ja nie schudłam.Mam swoje 12 kg na plusie i jestem ciekawa na ile się skończy.Ja ogólnie mam taką budowę,że nogi chude ,tyłek szeroki ale płaski,brzuch od zawsze jak w ciąży,wielki cyc i szerokie plecy
.Ale Wieworka mow mi tak zawsze. -
ale mnie zmotywowalascie zdjeciami tez ide pstrykanac i pokazac Wam
Kwiona milego wikendu
Ja wrocilam z miasta bylam zaliczke na urlop wplacic take juz zaklepane 29.6 wyjezdzamy
po drodze oczywiscie SH bylzplacilam 10 zl i mam 10 rzeczy bo po 1zl bylo
body pizamki bluzy i sweterek juz sie piora
lubie takie zakupy.....ale jak slyszalam w sklepie tych kaszlacych ludzi to od razu mnie cofalo...jak kaszle, to po cholere do SH idzie ...nie mowie jakby kaszlal w spozywczaku no bo jesc musi i przy chorobie....ale po co sie pcha do sklepu z ciuchami....
-
B_002 wrote:Dostałam właśnie maila z Rossmanna że mogę odebrać tą paczkę Pampers Premium Care Newborn 22szt za 1 grosz.
Wybiorę się pewnie w najbliższych dniach na uzupełnienie tego co mi brakuje jeszcze.
Zaczynam powoli czuć, że to już niedługo
ooo a co musiałaś zrobić, żeby dostać tego maila? ja też się gdzieś tam zapisałam i nic...Fasolka77
-
nick nieaktualny