Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia
No co ty teraz wymyśliłaś wiesz co?? Będziesz najwspanialsza mama na świecie dla swojego dzieci A nie zależnie ile masz lat ,życie się zmieni będziesz mieć nowy cel nowa istotne którą Cię potrzebuje i będziesz właśnie miała dla kogo żyć !Tunia76 lubi tę wiadomość
-
India, super wieści! Cały czas trzymamy kciuki za Was! Bądźcie dzielne!
Karmelka, ja piję Nesquik ale nie z ekspresu, te w proszku, gotuję sobie mleko i pije raz na jakiś czas.
Basia, pochwalisz się zdjęciami jak już będą ?
Fasolka, kiedy Twoje efekty sesji ? -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jakie wy pojęcie kakao? Ja piłam nesqiuk z ekspresu ale to chyba za duży syf
Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Ja piję Cacao DecoMorreno. Nie jest słodkie, dodaję płaską łyżeczkę cukru żeby nie było gorzkie. Nesquik to mi się kojarzy z samym cukrem, chyba bym tego nie dała rady wypić bo jednak za słodkie dla mnie.
Dla mnie też jest za słodki wolę.naturalne kako, moje dzieciaki jak piją kakao od czasu do czasu to im kupuje Puchatka dla mnie ma.lepszy smak od nesquikaB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dziewczyny jakie wy pojęcie kakao? Ja piłam nesqiuk z ekspresu ale to chyba za duży syf
Mniam.
Czasem na wierzch troszkę bitej śmietankiB_002, Karmelllka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Dla mnie też jest za słodki wolę.naturalne kako, moje dzieciaki jak piją kakao od czasu do czasu to im kupuje Puchatka dla mnie ma.lepszy smak od nesquika
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Ale ten z ekspresu? Ja go piłam nawet mi cukru nie podnosił ale zaczełam się zastanawiać czy to nie sama chemia...
ja teraz ostatio ciagle na to patrze i jestem zszokowana ze kaszki dla dzieci nestle, bobovita go maja!
ja mimo to kakao nie pilam juz wieki. mysle ze tez cukrzyca mnie teraz odpycha choc nie powiem slinka cieknie..
za to w szpitalu daja pyszna kawe zbozowa! to jest najlepsze co moze mnie spotkac w szpitalu plus oczywiscie zdrowo urodzony bedacy przy mnie Fifi.
Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Ja się odzwyczaiłam słodzić i herbaty piję niesłodzone. Jedynie dodaję łyżeczkę cukru do kawy i właśnie do kakao żeby przełamać gorzki smak.
Ja w fazie młodzieńczej buntu porzuciła cukier i tym sposobem kawy,herbaty nie slodze od.14 latja ogółem.w ciąży mam czasami chęć na słodkie ale na ogól słodyczy nie jem nie jestem ich fanem.ja tam wolę.schabowe
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Daffi U Nas ksylitol też tak.. Nawet w Tesco wczoraj patrzyłam to koło 15 zł.
-
Daffi wrote:A jakie sa dla nas normy te minimalne? Nawet sie nad tym nigdy nie zastanawiałam.. Moze to ta choroba tak wpłynęła.. Moze ten moj antybiotyk.. Tylko on mial zawyzac a nie zanizac. Tak 2 pomiary mialam i pokazal 66 i 68. Jak M wstanie ukluje i jego i zobacze czy glukometr sie nie zepsul czasem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 11:23
Daffi lubi tę wiadomość
-
Tunia dzieci to zawsze skarb a Twoja córeczka będzie miala wspaniała mamę. I starszego brata do obrony
nie zadreczaj się kochana takimi myślami tylko ciesz się ta końcówka ciąży i planuj co fajnego będziecie robić jak już się urodzi. Będziesz świadoma mama, popelnisz mniej błędów niż 20-latka. Co z tego że ktoś zostaje szybko mama jak nie ma jej w domu bo imprezuje. Nie ważne ile ktoś ma lat ale jak ten czas z dziećmi wykorzystuje
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj spiknelam się z mężem i noc nie moja. Ale w sumie się spodziewałam, po ostatnim razie miałam to samo. Brzuch twardy jak kamień, skurcze i ból okresowy. Ale u mnie takie sensacje nie mają żadnych konsekwencji więc raz na jakiś czas można
podobno orgazm tak wpływa na macice
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość