Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Oby nigdy nie był ci potrzebny! No ale jak do porodu to też tam. Kochana jak wchodzisz na Kopernika to skręcasz tam w lewo jest ta poczekalnia a na środku drzwi o dzwonek tam trzeba zadzwonic. Chociaż wczoraj nam otwierała ochrona i ona dzwoniła do położnej i wyszła po mnie
Cieszę sie, że u Ciebie wszystko ok i że na Kopernika też można trafić na miłą opiekę.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja już po drugim śniadanku, piję ciepłą herbatę bo muszę się rozgrzać.
Wróciłam z sesji zdjęciowej w plenerze, ciepło nie było, ale za to jakie piękne słoneczko od samego rana. Bardzo mi się podobało, teraz tylko czekać na efekty
MamaAga85 wrote:Czy ma któraś z Was w planach albo używała przy poprzednim dziecku nakładki na łóżeczko do przewijania???
Fasolka77 wrote:Dziewczyny do kiedy planujecie prowadzic samochod?
Myślę że do 38tc spokojnie będę czasem gdzieś jeździć.mysla.nieskalana, Karmelllka90, malutka_mycha, estrella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:1.03 ide.. Ale ciekawe czy leki nie maja wplywu na to teraz.. Wiem ze np musze zglsoic przy badaniach moczu i glukozy w labo ze przyjmowałam amoksycyline.
Taka uroda mojej kochanej siostry cukrzycy.
Widocznie Twoja siostra cukrzyca jest odwrotna w tym wypadkuMisiabella lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Na każdego inaczej pewnie leki działają. Ja już nie przyjmuje nic za pewnik. Ja pewnie miałabym 120 po antybiotyku
Taka uroda mojej kochanej siostry cukrzycy.
Widocznie Twoja siostra cukrzyca jest odwrotna w tym wypadku
ale zobaczymy jeszcze czy mi glukometr nie swiruje.
te nasze siostry sa paskudne mimo wszystko.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Mój syn zrobił prawko, wiec też mam zastępstwo za kółkiem.
Syn był wczoraj na studniówce jako osoba towarzyszącą. Przyniósł zdjęcia z tej foto budki. I uświadomił mi, że oni są już pełnoletni. Najlepsze lata przed nimi.
A ja się zastanawiam kiedy to zleciało. Przecież dopiero przywiozłam go maleńkiego ze szpitala.
No i moja córka będzie mieć mame o 20 lat krocej niż syn.
No tak i znowu dołek. Chyba hormony mnie odpadły.
Moja mama ma teraz 53 lata, ogarnia telefon, internet, zakupy internetowe i ogólnie świat.
Moja teściowa rownolatka nie ogarnia smsów nawet.
Moja mama pewnie by gnuśniała teraz ze swoimi koleżankami pod blokiem. A tak musi się ogarnąć bo siostrę trzeba do szkoły wyszukiwać, ogarnąć zajęcia pozalekcyjne, zrobić zakupy. Młoda też ja motywuje do wychodzenia z domu.
Zobaczysz. Twoje życie zmieni się na lepszemysla.nieskalana, Tunia76, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Jestesmy po badaniach. U nas malutki sukces. Polcia zaczęła troszke przybierać na wadze - juz ma 2090
żółtaczka odpuszcza wiec mam nadzieje, ze z dnia na dzień bedzie coraz lepiej
dalej trzymajcie za nas kciuki
Paula 90, Lolka30, Daffi, mysla.nieskalana, Mama36, B_002, Natalia-tosia, Lili90, Karmelllka90, Karollinax26, espoir, malutka_mycha, AniaKJ, MamaAga85, DorotaAnna, Wiewióreczka, Syska2202, Franka2104, Anete, estrella, Tunia76, Kasiulka90, Misiabella, martusiawp, Fasolka77, Sansivieria, Kiwona lubią tę wiadomość
-
india wrote:Jestesmy po badaniach. U nas malutki sukces. Polcia zaczęła troszke przybierać na wadze - juz ma 2090
-
nick nieaktualnyIndia - nie przestałyśmy trzymać ani przez chwilę. Ja przez trzy dni byłam na gorącej linii z moderatorka grupy FB Kwietniówki żeby każda z nas została dodana i mogła zobaczyć Pole.
Był nawet pomysł nadania mi praw do moderacji, ale koniec końców się nie zdecydowałam
Duuuuzo zdrówka :-*
Kasiulka90, Fasolka77, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Mój syn zrobił prawko, wiec też mam zastępstwo za kółkiem.
Syn był wczoraj na studniówce jako osoba towarzyszącą. Przyniósł zdjęcia z tej foto budki. I uświadomił mi, że oni są już pełnoletni. Najlepsze lata przed nimi.
A ja się zastanawiam kiedy to zleciało. Przecież dopiero przywiozłam go maleńkiego ze szpitala.
No i moja córka będzie mieć mame o 20 lat krocej niż syn.
No tak i znowu dołek. Chyba hormony mnie odpadły.mysla.nieskalana, Tunia76, Lili90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyindia wrote:Jestesmy po badaniach. U nas malutki sukces. Polcia zaczęła troszke przybierać na wadze - juz ma 2090
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny