Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blue2019 wrote:Ja w fazie młodzieńczej buntu porzuciła cukier i tym sposobem kawy,herbaty nie slodze od.14 lat
ja ogółem.w ciąży mam czasami chęć na słodkie ale na ogól słodyczy nie jem nie jestem ich fanem.ja tam wolę.schabowe
Mam nadzieję, że po ciąży znowu ograniczę bo teraz trudno mi się powstrzymać.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Blue2019 wrote:Dziewczyny ja wiem że idzie wiosna i lato ale ale czy zaopatrujecie się w śpiworki na zimę.dla dzieci do spacerowek?? Ja mam firmy Mayoral dostałam w gratisie do wózka ale powiem wam że jest bardzo fajny i bardzo porządny
-
Daffi wrote:u ciebie tez ksylitol kosztuje 16zl za 250g?
A kakao mam też to tradycyjne tylko lidlowe.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Ja nie mogę już na tym fb kwietniowych mam czytać pytań o wyniki po obciążeniu glukozą..Szlag mnie trafia
Rozumiem,że można nie wiedzieć,ale te pytania są 4 razy dziennie,przecież to można w sekundę znaleźć w internecie...
"A jak na czczo o 1 za dużo to może być? a jak po godzinie o 5 to umre? a jak po dwóch o 10 to jest ok???"Lolka30, Franka2104, Paula 90, KarmeLoVe, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:tak,o przewijak mi chodzi taki.na łóżeczko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37e6d165051a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 11:40
B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:u ciebie tez ksylitol kosztuje 16zl za 250g?
Ja kupuje w lidlu za 12,99 250 gDaffi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Lolka30 wrote:Wydaje mi się że w Lidlu jest tanszy, ale nie pamiętam dawno nie kupowałam. U nas nie schodzi go dużo, bo mąż tylko daje łyżeczkę do kawy, ja używam do jakiś ciast, ale rzadko piekę noi teraz do kakao daję łyżeczkę. Jak będę jutro na zakupach to zerknę na cenę jak nie zapomnę.
A kakao mam też to tradycyjne tylko lidlowe.
jutro polece zobaczyc bo przechodze prez jezdnie i w nim jestem -
India super wieści !!! Oby Maleńka zdrowo przybierała i zdrówka Wam życzę !!!
Co do tego przewijaka to pytam bo u mnie patrzą jak na kosmitke jak pytam w sklepach o przewijak nakladany na łóżeczko. W kazdym sklepie tylko te nakladane na komode a na taki nie mogę sobie pozwolić bo miejsca nie ma. -
mysla.nieskalana wrote:Ja nie mogę już na tym fb kwietniowych mam czytać pytań o wyniki po obciążeniu glukozą..Szlag mnie trafia
Rozumiem,że można nie wiedzieć,ale te pytania są 4 razy dziennie,przecież to można w sekundę znaleźć w internecie...
"A jak na czczo o 1 za dużo to może być? a jak po godzinie o 5 to umre? a jak po dwóch o 10 to jest ok???"
czasem na cos sensownego kukne albo podgladam wage maluchow w poszczegolnych tc.. szukam wsparcia w ten sposob ze nie jestem sama z olbrzymem;pmysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:ja mam przewijak na ozeczku. przy corce mialam drewniane lozeczko na poczatku i przewijak pozniej przeslzismy na turystyka i na szczescie pasowal nam ten przewijak. teraz turystyka mam od poczatku kompletnego z przewijakiem na nim. nie mam miejsca na komody z przewijakami itp a na lozeczku jest mi praktycznie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37e6d165051a.jpg -
MamaAga85 wrote:India super wieści !!! Oby Maleńka zdrowo przybierała i zdrówka Wam życzę !!!
Co do tego przewijaka to pytam bo u mnie patrzą jak na kosmitke jak pytam w sklepach o przewijak nakladany na łóżeczko. W kazdym sklepie tylko te nakladane na komode a na taki nie mogę sobie pozwolić bo miejsca nie ma. -
India super cały czas o Was myślimy!
dawaj znać co tam u Was.
Tunia nie gadaj tak! Moja mama miała 40 lat jak urodziła młodszego brata i jest między nami 13 lat różnicy a między starszym bratem a młodszym 18. I też ciagle mówiła i mówi że jakby coś jej się stało to żebyśmy go nie oddawali do domu dziecka, ale naprawdę ani nie wyglada na swoje lata ani się nie czuje także odmłodził ją młodyTunia76 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
MamaAga85 wrote:Super,ze fotka jest to od razu zapytam- będziesz miała dodatkowy materac do tego turystycznego?
na tym pseudo materacu co w zestawie sama nie chcialabym spac. -
A w ogóle to wczoraj wieczorem mąż mi mówi że ma w samochodzie łóżeczko turystyczne o którym mi mowil...Ja się na niego patrzę i zgłupiałam, bo pierwsze słyszę o łóżeczku turystycznym i nigdy tego tematu nie poruszaliśmy, moi rodzice kupili zwykle łóżeczko dla Filipa do siebie do domu a o innych podróżach jeszcze nie myslalam. i się okazuje że mąż dostał od kolegi łóżeczko i blokady do szuflad, a ja mam niespodziankę bo On chyba miał mi o tym powiedzieć jak kolega się zdeklarował że mu to da, ale zapomniał
.
mysla.nieskalana, Daffi, Tunia76, martusiawp, estrella lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi wrote:ja w ogole tam nie zagladam ostatnio;p
czasem na cos sensownego kukne albo podgladam wage maluchow w poszczegolnych tc.. szukam wsparcia w ten sposob ze nie jestem sama z olbrzymem;pBo jak Cię kopnie to zobaczysz
No mnie się wyświetlają te posty i czasem im coś skomentuje,ale coraz ciężej mi zachować kulturę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 11:44
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:Ale to chyba większość są zarówno na łóżeczko i na komodę.Przynajmniej ja takie na allegro kupowałam.Tam są w zestawie nóżki i sobie je montujesz na szerokość jaka Ci pasuje.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Nie mów tak na Fifolka!
Bo jak Cię kopnie to zobaczysz
No mnie się wyświetlają te posty i czasem im coś skomentuje,ale coraz ciężej mi zachować kulturę
i naczytalam sie ze jak teraz aktywnosc dziecka sobie zapamietam to podobnie moze byc po porodzie. wiec jednak wole nie zapamietywac bo on ruza sie caly czas.. ja nie jestem w stanie dostrzec kiedy on spi. w nocy za kazdym radzem po przebudzeniu jeszcze sie nie rusze dobrze a on tam walczy sam ze soba.
no ale wole tak niz sie martwic ze go nie czuję.mysla.nieskalana, Lolka30, B_002, Tunia76, Misiabella, estrella lubią tę wiadomość