Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:A ja witam się przy kaszce mannie
mąż mi zrobił o 5 rano przed pracą
na pierwsze nie zjem takiego ale teraz już weszło
za godzinę sprawdzę jak cukier po tym
Wczoraj siedliśmy do zamówienia wózka i model, który chcemy jest dostępny UWAGA na 4 kwietnia...Fuck!!!Siedzę i szukam na innych stronach...
A co za wózek wybrałaś że taki długi czas oczekiwania ? Myślałam że teraz już tak nie ma.. 7 lat temu jak zamawialam wózka to czekałam 10 tygodnihehe teraz kupiłam od ręki bez problemu
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:A dlaczego tak się stresujesz? Masz już termin wyznaczony?
Nie terminu jeszcze nie mam ,lekarz mówił że w 34 tygodniu wystawi mi skierowanie żebym mogła się już spokojnie umówić czyli za miesiąc dopiero dostanę skierowanie. A stresuje się dlatego że panicznie boję się noży,sal operacyjnych i tej atmosfery i w ogóle wizja operacji mnie przeraża...od zawsze tak miałam..niby dwa cc mam za sobą ale i tak nie umiem do tego podejść na zasadzie jakoś to będzie...w sumie jak zdejma mnie że stołu to stres mi minieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 09:17
-
nick nieaktualny
-
Karola nie martw się na zapas. A może akurat nic ci nie wyjdzie
A jak wyjdzie to podadzą odpowiednie leki.
Ja to nawet o tym nie myślę jak idę na badania. Dopiero się martwię jak coś mi wyjedzie poza normą.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyMamaAga - spróbuj podzwonic po sklepach czy gdzieś nie mają tego modelu od ręki. Na nasz wózek też było 6-8 tygodni ROBOCZYCH.
Facet nam mówił że szanujące się firmy nie wyrabiają już kilkuset wózków żeby stały. Starają się dostosować do klienta i to byłoby marnotrawstwo.
My w końcu kupiliśmy od rękiAle u nas to dłuższą historia.
-
Kasionek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4223b2aafa3.jpg
Dziękuje już sobie zapisałam👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja też myślę,że na pewno będę mieć te wszystkie dziwne rzeczy..jak na początku ciąży robiłam toxo to oczywiście wyszło mi ,że własnie przechodzę...Poszłam powtórzyć badanie razem z awidnością,ale wtedy już wyszło,że nie przechodziłam nigdy,później powtarzałam raz jeszcze i też niby nie miałam.Ale jakieś dziwne to..
-
nick nieaktualnyKolejna ciekawostka o mojej cukrzycy.
Wczoraj zjadłam o 20:30 dwa naleśniki z nutellą, owocami i bitą śmietaną. Cukier po godzinie 121. Insulina i lulu. Wstałam o 2:30 głodna, cukier 93, zjadłam kromkę chleba z serem. Rano o 7 cukier 90.
I nie wiem jakie wnioski z tego wyciągnąćhaha
Nie czaje już tej cukrzycy -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Kolejna ciekawostka o mojej cukrzycy.
Wczoraj zjadłam o 20:30 dwa naleśniki z nutellą, owocami i bitą śmietaną. Cukier po godzinie 121. Insulina i lulu. Wstałam o 2:30 głodna, cukier 93, zjadłam kromkę chleba z serem. Rano o 7 cukier 90.
Nie czaje już tej cukrzycyMam nadzieje,że pomogłam
Paula 90, B_002, estrella, Fasolka77, espoir lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Kolejna ciekawostka o mojej cukrzycy.
Nie czaje już tej cukrzycy
ide jutro jeszcze do lekarza innego tym razem i podpytam go rzeczywiscie jaki wplyw na mnie moze miec amoksycylina i niech ratuje molje gardlo i ucho bo jestem absolutnie głucha.
jeszcze chwila moment i skonczymy mordege z cukrzyca. ja sie nie moge doczekac palenia glukometrow;pPaula 90, Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:tak? a ja dzis 116 na czczo:)
ide jutro jeszcze do lekarza innego tym razem i podpytam go rzeczywiscie jaki wplyw na mnie moze miec amoksycylina i niech ratuje molje gardlo i ucho bo jestem absolutnie głucha.
jeszcze chwila moment i skonczymy mordege z cukrzyca. ja sie nie moge doczekac palenia glukometrow;pDaffi lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:MamaAga - spróbuj podzwonic po sklepach czy gdzieś nie mają tego modelu od ręki. Na nasz wózek też było 6-8 tygodni ROBOCZYCH.
Facet nam mówił że szanujące się firmy nie wyrabiają już kilkuset wózków żeby stały. Starają się dostosować do klienta i to byłoby marnotrawstwo.
My w końcu kupiliśmy od rękiAle u nas to dłuższą historia.
Ale i tak było o 2 tyg szybciej niż zapowiadali.Paula 90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula 90 wrote:Ja już na działce chrust zbieram. Zrobię ognisko na 2m. I będę patrzeć jak płonie sukinsyn
mam nawet dolek wykopany. urodze, spale go na stosie, przetrwam polog i zaloze spirale.
Ciaza mnie umeczyla psychicznie znow na 10 lat mam dosc.Paula 90 lubi tę wiadomość