Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDostałam mail w sobotę. Jak zaczyna się niby 34 tydz (33+0) to przysyłja mail i idzie się do ROSSMAN z aplikacją i za 1 gr jest paczka 22 pampersy. Mily gest
Paula ja w necie czytałam że podczas cc też a jak jest w moim szpitalu nawet nie wiem.Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:A o co chodzi z tymi gratisowymi pampersamo bo ja nie w temacie ?
Blue2019 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny80% ciężarnych ma gbs najczęściej w odbycie. Nie ma się czym stresować. Nie raz kobieta po prostu zaczyna rodzić i a jeszcze nie miała badań ano podanego antybiotyku, wtedy robią dziecku podają antybiotyk. Antybiotyk podaje się co 4 godziny mamie od zaczęcia porodu jesli ma pozytywny GBS. Ja na początku ciąży miałam pobierany w pochwy mam ujemny ale teraz będę miała pobierany i z pochwy i z odbytu. Ciekawe czy ten patyczek się tam wkłada ...fujka
-
nick nieaktualnyZapomniałam Wam napisać. Dzisiaj rano z łóżka za szybko chyba wstać chciałam i tak jakoś zarzuciłam prawa nogą. Jak mnie w prawym boku zabolało to myślałam że zerwałam wszystkie ścięgna. Matko, co za ból.
Potem chciałam wysmarkać nos i to samo, ale po obu stronach.
Od rana chodzę taka wygięta bo się boję żeby znowu nie zaczęło.
I obstawiam że winna temu jestem sama bo przedwczoraj zapomniałam o magnezie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Ha! Wzrost brzuszka + 3,5 cm! Rośnie moja dziecinka. Dzisiaj Pani doktor powiedziała, no to jesteśmy przed największym wzrostem ... Bo zamarudzilam na więzadła jak wstawałam z tej leżanki.
Bo właśnie zaczynam narzekać że już chyba dość a Ty mi teraz mówisz że to dopiero początek...
mysla.nieskalana, B_002, espoir lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Daffi współczuję.. Już niedługo zgagi mina! Zobaczycie :*
Ja mam stresa... Leżę w łóżku i mam wrażenie że nie chce mi się siusiu a potrzebuje do kubeczka... Hahaha... Przez to nie mogę jeszcze zasnąć a o 7 się budzi my do szkoły. Jakieś głupoty znów się przyczepiły.
Dziś u Nas 13 st jeszcze, jutro też.. Okno w nocy otwarte... Super się śpi tak. Kocham!
Fasolka powodzenia w labo!! Ja też enelmed
gdzie tak ciepło Mama36?w jakim mieście robisz badania? ja właśnie wróciłam
czekam na wyniki
Fasolka77
-
mi tez lekarz mowil ze jestem przed najwiekszym wzrostem.. takze wole jednak o tym nie myslec.
i mam cos takiego ze mi jakas kosc przeskakuje tam na dole.. nie wiem czy to w biodrze.. ale jak z lezenia siadam czuje dlugo taki ucisk i bol i po chwili strzał i od razu siedzi sie lepiej.
Fasolka ja wczoraj na sloncu widzialam 30 stopni;p w cieniu 17.
pierwszy raz nie palilismy w piecu na noc i dzis juz jest 25 stopni w pokoju.
zawsze to jakas ulga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 10:22
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja już jak mam być szczera tak w 100% też mam dość. Już skończył się zachwyt nad słodkimi kopniakami i uroczym zmęczeniem. Teraz jestem po prostu zmęczona. Mam zadyszkę jak mówię ostatnio, brzuch się podniósł.
Uda od insuliny mam całe w siniakach i bolą. Palce mają setki kropeczek/blizn.
Itd itd itd
Ja się wam zupełnie nie dziwię że macie już dość. Sama czasem mam dość tego że nie wolno się schylić, że po schodach łapię zadyszkę i ogólnie czuć że się nosi więcej kilogramów. Na szczęście ja bez leków, a i tak już zaczynam być tą ciążą zmęczona.
Także podziwiam was, bo musicie więcej znieść i dajecie radę. Głowa do góry, to już prawie koniecPaula 90, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja siedzę i czekam na usg trym, potem jeszcze do endokrynologa jadę, zakupy, SR.
Mi póki co tylko kg znów ruszyły A obwód brzucha stoi od początku stycznia.Daffi, martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi wrote:Ojej suwaczek pokazuje mi juz 8 miesiac??
Ja mam ostatnio problem rano z siusiu.. Czuje ze bardzo chce ale cos mi go hamuje i wyduszam po pare kropli az sie uda calosci pozbyć.
Dzis gardlo jakby lepiej ale zatkalo mi ucho i nic nie słyszę na prawe. Zastanawiam sie czy odwiedzic jeszcze raz lekarza..
miałam pytać Daffi jak zdrówko! lepiej się wybierz do lekarza z tym uchem... cholera ja niezmiennie od stycznia cały czas jestem przeziębionaFasolka77
-
Mistella wrote:Ja już po misji
jem bułkę w nagrodę w domu i czeka paczek w kolejce
mnie sie jest wstyd pochwalić czym sie nagrodziłam po mojej misjimusialam wstać o 5:50, jechać godzinę w jedną stronę, na głodniaka... przed chwilą wróciłam i jem.... lody słony karmel ....
Mama36, Daffi, B_002, DorotaAnna, Franka2104, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyJezu dobijaciw mnie z tym wzrostem.. Chodź dobrze kojarzę że ze średnim miałam brzuch 120cm... Teraz mam 114.. Pewnie dobiije.
Karmelka mi Lekarz gbs robił i ja nic nie czułam. Mam wrażenie że muskał patuczkiem o ile można tak napisać o odbycie hahha
Fasolka Wrocławzawsze mamy najcieplej. LEZYMY w depresji. No i wyniki zawsze tego samego Dnia ;p
Lolka!! Czekamy na super wieści!!! :*
Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:
Ja ze slonym karmelem mam problem.. Na początku ciazy.. Jadłam tonami a teraz patrzeć na słony karmel nie mogę. Nie ogarniam tego...Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:W enelmedzie nawet Wit D na którą się czeka niby 4 dni jest tego samego dnia. Dziś kolejka.. Nawet jak na mój enelmed to jest dziwne.. Ale małe dzieci czekały to przecież przepuscilam a potem faceta same wołały.. Więc dalej siedzę.
Gorzej bo potem zakupy na glodniaka.. A wiecie jak to się kończy :p
ja jeszcze nigdy nie czekałam... wchodzę, rejestruję się i od razu pobierają krew... ja wzięłam kanapkęi zjadłam po pobraniu
Fasolka77
-
nick nieaktualnyPaula daj spokój, ja jak słyszę że największy wzrost przed nami też jestem przerażona. Tym bardziej, że dziudziutki nasze cukrzycowe mogą mieć teraz na prawdę duże skoki. Ale 33 tygodnie zlecimy to i te ostatnie tygodnie szybko zleca. Ale nie ukrywam już bym chciała przynajmniej połowę marca.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:miałam pytać Daffi jak zdrówko! lepiej się wybierz do lekarza z tym uchem... cholera ja niezmiennie od stycznia cały czas jestem przeziębiona
Fasolka77 lubi tę wiadomość