Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Jezu dobijaciw mnie z tym wzrostem.. Chodź dobrze kojarzę że ze średnim miałam brzuch 120cm... Teraz mam 114.. Pewnie dobiije.
Karmelka mi Lekarz gbs robił i ja nic nie czułam. Mam wrażenie że muskał patuczkiem o ile można tak napisać o odbycie hahha
Fasolka Wrocławzawsze mamy najcieplej. LEZYMY w depresji. No i wyniki zawsze tego samego Dnia ;p
Lolka!! Czekamy na super wieści!!! :* -
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:
Słońce świeci to zrobię sobie spacer.
Słony karmel to moje ulubione (a dziewczyny z Krakowa pewnie znają te z Good Lood, najlepsze).
Skończcie już dziewczyny dzisiaj o słodyczach, bo już jestem po dwóch kromkach z nutelląFasolka77, Lolka30, Paula 90 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
MamaAga85 wrote:A ja witam się przy kaszce mannie
mąż mi zrobił o 5 rano przed pracą
na pierwsze nie zjem takiego ale teraz już weszło
za godzinę sprawdzę jak cukier po tym
Wczoraj siedliśmy do zamówienia wózka i model, który chcemy jest dostępny UWAGA na 4 kwietnia...Fuck!!!Siedzę i szukam na innych stronach...
oj pewnie będzie kiepsko... drobne kasze nie są wskazane w cukrzycy- daj znać jaki wynikFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:A ja witam w 34 tyg i pierwszym dniu.Brzuch rośnie coraz bardziej.Wczoraj pierwszy raz czułam ból pachwin w nocy. Naprawdę bolesne.Wczoraj ostro posypałam z jedzeniem i dzisiaj cukier na czczo94.Nie mogę się doczekać przyszłego poniedziałku i wizyty.Ej A moja nie ma czkawek.Az mi przykro.
Kasionek na suwaczku masz 30tccoś się zacięło
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Karmelka Kraków taki piękny a kurcze taki smog... O co chodzi z Waszym miastem?? Czemu tam takie przekroczenia
-
Karmelllka90 wrote:Tak Wrocław ma super zawsze tam najcieplej. Za to w Krakowie dzisiaj pogoda piękna ale w radiu mówili żeby nie wychodzić bo I stopień zanieczyszczenia powietrza
normy przekroczone 500%
Będę sprawdzać stan powietrza, ale w moim rejonie rzeczywiście teraz 350% normy. Jednak zostanę w domu.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula 90 wrote:Kolejna ciekawostka o mojej cukrzycy.
Wczoraj zjadłam o 20:30 dwa naleśniki z nutellą, owocami i bitą śmietaną. Cukier po godzinie 121. Insulina i lulu. Wstałam o 2:30 głodna, cukier 93, zjadłam kromkę chleba z serem. Rano o 7 cukier 90.
I nie wiem jakie wnioski z tego wyciągnąćhaha
Nie czaje już tej cukrzycy
haha Paula.. ja w sobotę kolacja o 20 a o 23 insulina i rano po 8 h po podaniu insuliny o 7:10 78, wczoraj kolacja o 20 o 22:30 insulina i rano dziś o 6:20 92... o 6:40 po prysznicu etc czyli ruchu 105!!! a przed pobraniem krwi na czczo o 8 87.... też nie czaję ...jakbym wstawała zawsze na ten szczyt pomiarowy to miałabym pewnie 40j insuliny. ROSYJSKA RULETKA i tyle...
Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Nie wiem, dzisiaj rozmawiałam o tym z dwoma taxówkarzami. Zawsze jak piękna pogoda największy smog następnego dnia. W nocy było zimno więc rozpalili jakiś syf po dwóch ciepłych dniach i efekt jest w powietrzu. A drugi powód jest taki, ze Kraków jest "w dołku" i smog wisi nad miastem bo nie ma jak wywiać tego syfu.
Ostatbuo byłam w Krakowie na Metallice. Pięknie tam macie -
nick nieaktualny
-
Wy już kończycie Kochane zakupy dla maluszków a ja tak naprawdę dopiero zaczynam...
I będę Was zasypywać pytaniami
Ile podkładów na materacyk do łóżeczka kupiłyście? i w jakich rozmiarach?
Do wózka też się to przyda?
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:O nie! Karmelka, to mnie zmartwiłaś. A już sobie wyobrażałam dzisiaj ten spacer i lody
Będę sprawdzać stan powietrza, ale w moim rejonie rzeczywiście teraz 350% normy. Jednak zostanę w domu.
u mnie jest 404% słońce zachęca ale ja już siedzę w domu. Wieczorkiem skocze z mężem do Tesco :p
-
Karmelllka90 wrote:Ja już w domku. Podobno straszyłam maska w szpitalu
w dupie to mam
Oczywiście ciężarne z obstawa, kichaja parskają tatusiowie kinole czerwone. Ale to ja straszyłam
U nas wszystko prawidlowo, nawet nie było potrzeby ktg więc po USG następna wizyta za 3 tygodnie.
A wiecie co jest najśmieszniejsze ich pomiary! W sobotę no powiedzmy w nocy na IP Leonka miała około 2160g a dzisiaj około 2500g hahaale dzisiaj pomiar robiła jakaś siksa stażystka chyba, albo jak oni tam nazywają tych starszych studentów. A jeszcze dwóch studentów się przyglądało i rozpatrywało mój przypadek bo jest ciekawy
w sensie to CRP, i moim zdaniem nic z tych studentów nie będzie :p
no to im zorganizowałas niezły egzaminja jak byłam w X.2018 w szpitalu i mówiłam przy usg, że robiłam testy prenatalne to lekarka zaczęła studentów przesłuchiwać z chorób genetycznych jakie te testy obejmują.. smiech na sali... wymienili tylko zespól Downa
Fasolka77
-
nick nieaktualnyJa za to mam dziś kilka spraw do załatwienia,dałam do krawcowej zamek u młodej w kurtce do wymiany miałam odebrać w piątek i zapomniałam haha A moja córka się dziś pyta mamo A gdzie moja kurtka ? Yyyyy.... No pamięć mnie nie zawodzi nie ma co
muszę ogarnąć bank i zakupy ale czekam na męża aż wróci z pracy bo młody antybiotyk ma to napewno nigdzie z nim nie wyjdę z domu. A mimo zaawansowanej ciąży ja wolę na zakupy iść sama wszystko pomacac i kupić co potrzebuje bo mój mąż to oprócz tego co mu napiszę to nie kupi nic więcej
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Wy już kończycie Kochane zakupy dla maluszków a ja tak naprawdę dopiero zaczynam...
I będę Was zasypywać pytaniami
Ile podkładów na materacyk do łóżeczka kupiłyście? i w jakich rozmiarach?
Do wózka też się to przyda?