Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW enelmedzie nawet Wit D na którą się czeka niby 4 dni jest tego samego dnia. Dziś kolejka.. Nawet jak na mój enelmed to jest dziwne.. Ale małe dzieci czekały to przecież przepuscilam a potem faceta same wołały.. Więc dalej siedzę.
Gorzej bo potem zakupy na glodniaka.. A wiecie jak to się kończy :p -
Powiedz im,że wcale Ci się nie spieszy,do porodu masz jeszcze czas..Mama36 wrote:W enelmedzie nawet Wit D na którą się czeka niby 4 dni jest tego samego dnia. Dziś kolejka.. Nawet jak na mój enelmed to jest dziwne.. Ale małe dzieci czekały to przecież przepuscilam a potem faceta same wołały.. Więc dalej siedzę.
Gorzej bo potem zakupy na glodniaka.. A wiecie jak to się kończy :p
martusiawp lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyU nas przy przyjęciu do szpitala ,lekarz i tak zleca wszystkie badania na świeżo...w każdej ciąży tak miałam, wszystkie totalnie mi robili nawet hiv,hcv i grupe krwi mimo że miałam wyniki , też od szpitala chyba zależy
Mistella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Na tym ostatnim usg lekarz nie dał mi wydruku z tymi plwszystkini pomiarami i siatkami centylowymi- pamietam ile dzidziuś waży ale chciałabym sobie to dokładnie na siatce sprawdzić macie jakieś ? Bo w google znalazłam dwie różne tabele i nie wiem która się sugerować👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mąż mnie wczoraj rozczulił
powiedział że to niesprawiedliwe że tylko ja trzymam Leosia i że on też już chętnie by go ponosił poprzytulał poczuł.... ciekawe czy taki chętny będzie jak mały będzie się darł
estrella, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Ja mam taką z wagą dziecka. Już ja kiedyś wstawiłam.Ale tam tylko jaka wagą w danym tygodniu na na 10 50 I 90c.
A dałabyś radę wstawić jeszcze raz jeśli to nie problem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 08:56
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Mąż mnie wczoraj rozczulił
powiedział że to niesprawiedliwe że tylko ja trzymam Leosia i że on też już chętnie by go ponosił poprzytulał poczuł.... ciekawe czy taki chętny będzie jak mały będzie się darł 
Jeszcze trochę i się doczeka
Mnie za to rozczula moja córka, co chwile całuje mnie po brzuchu, przytula się i pyta kiedy dzidzia wreszcie się urodzi
zobaczymy czy taka miła będzie dla dzidzi po porodzie...
B_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
A ja witam się przy kaszce mannie
mąż mi zrobił o 5 rano przed pracą
na pierwsze nie zjem takiego ale teraz już weszło
za godzinę sprawdzę jak cukier po tym 
Wczoraj siedliśmy do zamówienia wózka i model, który chcemy jest dostępny UWAGA na 4 kwietnia...Fuck!!!Siedzę i szukam na innych stronach... -
nick nieaktualnyA ja witam w 34 tyg i pierwszym dniu.Brzuch rośnie coraz bardziej.Wczoraj pierwszy raz czułam ból pachwin w nocy. Naprawdę bolesne.Wczoraj ostro posypałam z jedzeniem i dzisiaj cukier na czczo94.Nie mogę się doczekać przyszłego poniedziałku i wizyty.Ej A moja nie ma czkawek.Az mi przykro.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie jak widza ze wyskoczy 95, bo powyzej u nich nie mialam nigdy powyzej to mi zwiekszaja dawke. Dzis mialam 92, no to tez im sie nie podobaloPaula 90 wrote:Ja insulinę około 22 biorę a mierze rano cukier jak wstanę. Zwykle między 6 a 8. Ale zazwyczaj w okolicach 7.
Ja rozumiem to tak, że na czczo nie powinno mi przekroczyć tych 90-95 bez względu na to jak bardzo na czczo jestem (ile godzin). W wyrównaniu cukrzycy przecież chodzi o to, żeby danych wartości nie przekraczać bez względu na okoliczności.
jak zapytalam o to kiedy mi zrobia przeplywy, to dobiero stwierdzili ze moze dzisiaj.
-
Dziewczyny udanych wizyt i dobrych wyników badań dzisiaj. Widzę że w poniedziałek dużo was się zebrało na te badania.
Ja idę robić za tydzień
Wy już niektóre wracacie do domu, a ja dopiero z łóżka będę wstawać. Tak mi się dziś dobrze leży że aż mi się nie chce. No ale trzeba coś zjeść.
Wczoraj mi przyjechał mój wymarzony fotel i sofa, a dziś będą meble do sypialni. Cieszę się jak dziecko
Wszystko już nabiera ostatecznego kształtu.
Miłego dnia wszystkim życzę
Znów piękna pogoda dzisiaj.
mysla.nieskalana, Franka2104, martusiawp, Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN