Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW enelmedzie nawet Wit D na którą się czeka niby 4 dni jest tego samego dnia. Dziś kolejka.. Nawet jak na mój enelmed to jest dziwne.. Ale małe dzieci czekały to przecież przepuscilam a potem faceta same wołały.. Więc dalej siedzę.
Gorzej bo potem zakupy na glodniaka.. A wiecie jak to się kończy :p -
Mama36 wrote:W enelmedzie nawet Wit D na którą się czeka niby 4 dni jest tego samego dnia. Dziś kolejka.. Nawet jak na mój enelmed to jest dziwne.. Ale małe dzieci czekały to przecież przepuscilam a potem faceta same wołały.. Więc dalej siedzę.
Gorzej bo potem zakupy na glodniaka.. A wiecie jak to się kończy :pmartusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas przy przyjęciu do szpitala ,lekarz i tak zleca wszystkie badania na świeżo...w każdej ciąży tak miałam, wszystkie totalnie mi robili nawet hiv,hcv i grupe krwi mimo że miałam wyniki , też od szpitala chyba zależy
Mistella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Na tym ostatnim usg lekarz nie dał mi wydruku z tymi plwszystkini pomiarami i siatkami centylowymi- pamietam ile dzidziuś waży ale chciałabym sobie to dokładnie na siatce sprawdzić macie jakieś ? Bo w google znalazłam dwie różne tabele i nie wiem która się sugerować👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mąż mnie wczoraj rozczulił
powiedział że to niesprawiedliwe że tylko ja trzymam Leosia i że on też już chętnie by go ponosił poprzytulał poczuł.... ciekawe czy taki chętny będzie jak mały będzie się darł
estrella, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Ja mam taką z wagą dziecka. Już ja kiedyś wstawiłam.Ale tam tylko jaka wagą w danym tygodniu na na 10 50 I 90c.
A dałabyś radę wstawić jeszcze raz jeśli to nie problem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 08:56
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Mąż mnie wczoraj rozczulił
powiedział że to niesprawiedliwe że tylko ja trzymam Leosia i że on też już chętnie by go ponosił poprzytulał poczuł.... ciekawe czy taki chętny będzie jak mały będzie się darł
Jeszcze trochę i się doczeka
Mnie za to rozczula moja córka, co chwile całuje mnie po brzuchu, przytula się i pyta kiedy dzidzia wreszcie się urodzizobaczymy czy taka miła będzie dla dzidzi po porodzie...
B_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
A ja witam się przy kaszce mannie
mąż mi zrobił o 5 rano przed pracą
na pierwsze nie zjem takiego ale teraz już weszło
za godzinę sprawdzę jak cukier po tym
Wczoraj siedliśmy do zamówienia wózka i model, który chcemy jest dostępny UWAGA na 4 kwietnia...Fuck!!!Siedzę i szukam na innych stronach... -
A ja witam w 34 tyg i pierwszym dniu.Brzuch rośnie coraz bardziej.Wczoraj pierwszy raz czułam ból pachwin w nocy. Naprawdę bolesne.Wczoraj ostro posypałam z jedzeniem i dzisiaj cukier na czczo94.Nie mogę się doczekać przyszłego poniedziałku i wizyty.Ej A moja nie ma czkawek.Az mi przykro.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Ja insulinę około 22 biorę a mierze rano cukier jak wstanę. Zwykle między 6 a 8. Ale zazwyczaj w okolicach 7.
Ja rozumiem to tak, że na czczo nie powinno mi przekroczyć tych 90-95 bez względu na to jak bardzo na czczo jestem (ile godzin). W wyrównaniu cukrzycy przecież chodzi o to, żeby danych wartości nie przekraczać bez względu na okoliczności.jak zapytalam o to kiedy mi zrobia przeplywy, to dobiero stwierdzili ze moze dzisiaj.
-
Dziewczyny udanych wizyt i dobrych wyników badań dzisiaj. Widzę że w poniedziałek dużo was się zebrało na te badania.
Ja idę robić za tydzień
Wy już niektóre wracacie do domu, a ja dopiero z łóżka będę wstawać. Tak mi się dziś dobrze leży że aż mi się nie chce. No ale trzeba coś zjeść.
Wczoraj mi przyjechał mój wymarzony fotel i sofa, a dziś będą meble do sypialni. Cieszę się jak dzieckoWszystko już nabiera ostatecznego kształtu.
Miłego dnia wszystkim życzęZnów piękna pogoda dzisiaj.
mysla.nieskalana, Franka2104, martusiawp, Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN