Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:musze szukac diablo innego na juz. do swojego sie nie dostane szybciej ze wzgledu na nie pasujace dojazdy.
cukier po sniadaniu 219.
o cholera.. sporo.. co zjadłaś? to samo co zwykle? szukaj Daffi.. żebyś miała pod noskiem dostęp do specjalisty!Fasolka77
-
Daffi wrote:Ojej suwaczek pokazuje mi juz 8 miesiac??
Ja mam ostatnio problem rano z siusiu.. Czuje ze bardzo chce ale cos mi go hamuje i wyduszam po pare kropli az sie uda calosci pozbyć.
Dzis gardlo jakby lepiej ale zatkalo mi ucho i nic nie słyszę na prawe. Zastanawiam sie czy odwiedzic jeszcze raz lekarza..angella908 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MamaAga ja kupiłam 2 ochraniacze do łóżeczka i 2 do kołyski. Do wózka nie brałam.
Na usg wszystko ok. Filip waży 1750g. Usg jak to e luxmedzie bez szału, dobrze że bylam wcześniej prywatnie. Mam więcej pić bo AFI 8.Karmelllka90, MamaAga85, AniaKJ, mysla.nieskalana, Fasolka77, Blue2019, malutka_mycha, DorotaAnna, Mama36, Kasiulka90, Wiewióreczka, Tunia76, estrella, Franka2104, martusiawp, Salamandra1, espoir lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
MamaAga85 wrote:Wy już kończycie Kochane zakupy dla maluszków a ja tak naprawdę dopiero zaczynam...
I będę Was zasypywać pytaniami
Ile podkładów na materacyk do łóżeczka kupiłyście? i w jakich rozmiarach?
Do wózka też się to przyda?
Kupiłam jeden na nasze duże łożko na wszelki wypadek.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi wrote:nie wiem czuje sie dzis znacznie gorzej.. poczulam jałowo w buzi i zaraz picie bez konca. ide sobie zrobic wody z cytryna... ale ja juz nie wiem co robic jak sie dostac do kogos u mnie w miescie nie ma diabetologa.
a jakieś konsultacje on- line? nie wiem czy jest taka możliwość... w enel-medzie jest.. masz jakies dodatkowe ubezpieczenie Daffi?Fasolka77
-
mam w luxmed ale tu gdzie mam w gorzowie najblizej nie ma diabetologa.
a co on mi powie online jak mnie nie bedzie w stanie zobaczyc bo najblizej w Poznaniu jest diablo z luxmedu.
czy ja moge jakos gratis dostac inny glukometr do zakupu np paskow?
ten moj jest mi podejrzany. 3 pomiary .. 219, 154 i 114 ktory prawdziwy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 11:27
-
Blue2019 wrote:Ja jakoś z miesiąc temu się skusiłam na mcflury z lionem w maku ale był dobry haha
Edit. Ejjj Mój bank jest akurat koło maka A dziś tam muszę iść,przypadek? Nie sądzę ! Haha
maca tez już nie miałam w ustach jakieś pół roku na pewno....Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny, zaraz bede Was nadrabiac, ale w miedzyczasie sie przywitam
Probowalam napisac w weekend, ale za kazdym razem ,gdy sie rozpisalam to ucinalo mi post w polowie pierwszego zdania i musialam go usuwac bo byl bez sensu.
Zrobilam wczoraj zamowienie na Gemini - poza rzeczami wyprawkowymi kupilam tez kilka z kategorii 'Dla Mamy i Kobiety w Ciazy'. Dorzucilam kilka balsamow na rozstepy, kuracje ujedrniajace po porodzie, herbatki na laktacje itp itd.
W piatek kupilismy tez w monitor oddechu i zamontowalismy go juz na lozeczku - dziala spoko wiec mam nadzieje, ze bede moga zasnac bez stresu, ze Maluch przestanie mi w nocy oddychac, a ja w pore nie zareaguje.
Poza tym bylismy wczoraj na Szkole Rodzenia - w sumie bylo nawet ok, ale zszokowalo mnie to, ze gdy kazano nam zmienic pampersa lalce to tam w srodku bylo cos, co wygladalo i smierdzialo jak prawdziwa kupa. Cala pupa byla umazana, ubranko tez sie ufajdalo fujj - bylo bardzo realistyczne
Do umycia mielismy tylko waciki i ciepla wode bo nie zalecaja uzywania mokych husteczek u noworodkow. Wszystko sie mazalo, waciki sie nam skonczyly, a pupa dalej brudna..
Latwo nie bedzie heheFasolka77, mysla.nieskalana, Kasiulka90, AniaKJ, estrella, Franka2104, martusiawp lubią tę wiadomość