Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Tunia ja nawet nie wiem jak to się ma w Krakowie. Sąsiedzi dostali się do żłobka państwowego mały ma 2 lata ale ich "katorga" trwała tydzień i zrezygnowali. To co się działo rano jak go zaprowadzali to masakra była. Ale koszt żłobka z wyżywieniem 330 zł prawie pod nosem od 6-17 czynny
W sumie jeszcze nie zdecydowałam co będzie za rok. -
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Możesz sobie myśleć co chcesz,nie jest to dla mnie istotne. Nie musisz odpisywać na moje posty jak zauważyłaś ja twoje omijam i nie wywołuje Ciebie bo dla mnie ejst to pozbawione sensu. Nikt tu nie ma po pięć lat żeby wdawać się w dziwne dyskusje.
A żeby była jasność. Moja dociekliwość spowodowala, że musiałam zrobić śledztwo. I szczerze jest dla mnie problemem że do nas dołączyłas. Dlatego, że wycofały się fajne dziewczyny z naszego forum tylko dlatego że pojawiłas się ty. Mało tego donioslas na nasza DoCelu3 na sierpniowkach, mało tego obrażając NAS KWIETNIOWKI. I tak hormony mi tak odjebaly że się wkurwilam. Bo jakim trzeba byc typem, żeby podczytywac wątek po czym polecieć na inne forum i stwierdzić " KWIETNIOWKI takie są latają po innych wątkach obrabiają dupy i udawaj milusie" -jesli ktoś chce dokładnie przeczytać zdanie jakie koleżanka ma o nas forum sieroniowek strona 115.
Mało tego twoja ckliwa historyjka i zagranie na naszych emocjach...
No wyrzuciłam to z siebie. Strasznie nie lubię takich fałszywych osób, i pozwoliłam sobie na to dlatego, że dołączyłas do nas a zrobiłaś nam koło dupy
I tak kochana wyprzesz się że to nie ty, ale zbyt dużo podobieństw. I też wierzę espoir, KarmeLove i sysce - teraz już wiem o co chodziło espoir. Tylko szkoda że dziewczyny nie napisały od razu. Bo wydaje mi się że żadna z nas nie chce żeby ktoś na nas napierdzielal a potem się w nasze progi wpierdzielal.
I tak teraz nie musisz się odnosić do mojego wpisu.
Ps. Odnosnie twojego oczerniania nas w woli ścisłości jestem tu od początku. i żadna z nas nigdy nie oczerniala i nie obgadywala nikogo z innego wątku!KarmeLoVe, Lili90, Franka2104, espoir, Kiwona lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Ja się zastanawiam w jakim sklepie dostanę takie mini Prince polo albo mini grzeski normalnie wafelki bo nie rzuciły mi się w oczy hmm widzial ktoś może gdzieś ?
Blue2019 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja szczerze przyznam,że odkąd wiem ,że Blue to Samari to też omijam wpisy..Podczytywałam majówki i to w jaki sposób odnosiła się do dziewczyn to wołało o pomste do nieba. Tu się chyba jeszcze hamuje,ale już coraz częściej wychodzi prawdziwe obliczne..Charakteru się nie zmieni
Karmelllka90, KarmeLoVe, ago91, espoir, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Karolcia jesteś niemożliwa!! Hihi
A wlasnie ma któraś taka porządna gofrownice do prawdziwych gofrow.. Tzn ja mam ale wiecie ta taka co wychodza małe cienkie.. A ja bym chciała takie duże puszyste. Któras coś poleci??Karmelllka90, Fasolka77, estrella, B_002, espoir lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Ktoś pytał o koszule z Bonprix.
Mam 3 rodzaje rozmiar 48/50.
Pod pachami mają ok. 125- 130cm.
Ale są miękkie i się ciągną.
W brzuchu mają bardzo dużo.
Mam czarną Born to...; fioletowo- różowe paski; popielatą.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Ja szczerze przyznam,że odkąd wiem ,że Blue to Samari to też omijam wpisy..Podczytywałam majówki i to w jaki sposób odnosiła się do dziewczyn to wołało o pomste do nieba. Tu się chyba jeszcze hamuje,ale już coraz częściej wychodzi prawdziwe obliczne..Charakteru się nie zmieni
Serio ja się z dziewczynami tutaj bardzo zżyłam, i nie raz się zdarzyło że mamy inna opinie czasem dłuższą dyskusja czasem nie potrzebna ale żadna z nas sobie nie ubliża. I szanujemy zarówno swoje zdanie jak i innych. I z takimi ludźmi chce mieć kontakt.KarmeLoVe, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a te pieluchy z rossmana to dzięki apce rossne? Czy gdzie się trzeba zapisac?
bo ja mam rossne, mam rabat 10% i córkę wskazana ale kolejne mogę dodać już urodzone dziecko... A taka paczka darmowych pieluch bym nie pogardzila
O ja też się chętnie dowiem jaka gofrownice polecacie bo uwielbiam gofry
Daffi ja mam glukometr accu-chek performa nano i kiedyś robiłam pomiary z dużych palców żeby porównać wyniki czy 2 pomiary z tej samej kropli i zawsze były bardzo porównywalne. Nawet jak robię na czczo badanie glukozy to z palca mam prawie te sama wartość więc moim zdaniem jest wart polecenia.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Pluje sobie w twarz, bo ja tego nie wiedziałam nie wiedziałam. I jeszcze jej broniłam. Ale jej chamski styl wypowiedzi i podważanie naszych opini jako naszych własnych " bo ona szanuje swoje zdanie" przestało mi się podobać i zaczęłam szukać. I niestety bardzo ale to bardzo się zdenerwowałam. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby w taki sposób traktować ludzi tak się do nich odnosić. A jak zobaczyłam to na sierpniowkach jak donosiła na DoCelu i napisała o nas...
Serio ja się z dziewczynami tutaj bardzo zżyłam, i nie raz się zdarzyło że mamy inna opinie czasem dłuższą dyskusja czasem nie potrzebna ale żadna z nas sobie nie ubliża. I szanujemy zarówno swoje zdanie jak i innych. I z takimi ludźmi chce mieć kontakt.KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Karolina, ja myślę, że masz za mały pokój żeby nas zmieścić
Dupa mi rośnie niesamowicie, a przez Twoje cotygodniowe pomysły na coś nowego, napewno na tych dotychczasowych 14 kg się nie skończy
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku