X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    No ja zrobiłam sobie pancejki z syropem klonowym i posypałam małymi marsami. AŻ boję się zerknąć na glukometr.
    Boże!!! Aż bym chciała tego zdjęcie zobaczyć!! Nawet ja nigdy nie wpadłam na takie cuda!!

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Tunia ja nawet nie wiem jak to się ma w Krakowie. Sąsiedzi dostali się do żłobka państwowego mały ma 2 lata ale ich "katorga" trwała tydzień i zrezygnowali. To co się działo rano jak go zaprowadzali to masakra była. Ale koszt żłobka z wyżywieniem 330 zł prawie pod nosem od 6-17 czynny
    Prywatne są tak drogie, że głowa boli. Są jakieś dopłaty od miasta, ale jeszcze nie sprawdzałam.
    W sumie jeszcze nie zdecydowałam co będzie za rok.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Któraś wpada, czy mam zeżreć sama ? :D

121e4445c4ee09ecmed.jpg
    Karola Twoje zdjęcie jest karalne.

Syska2202, KarmeLoVe, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    Możesz sobie myśleć co chcesz,nie jest to dla mnie istotne. Nie musisz odpisywać na moje posty jak zauważyłaś ja twoje omijam i nie wywołuje Ciebie bo dla mnie ejst to pozbawione sensu. Nikt tu nie ma po pięć lat żeby wdawać się w dziwne dyskusje.
    Powiem tak. Ja zauważyłam, że ja zaczęłam pomijać ciebie. A ty moje wypowiedzi zaczęłaś cytować w odpowiedziach innych dziewczyn.
    A żeby była jasność. Moja dociekliwość spowodowala, że musiałam zrobić śledztwo. I szczerze jest dla mnie problemem że do nas dołączyłas. Dlatego, że wycofały się fajne dziewczyny z naszego forum tylko dlatego że pojawiłas się ty. Mało tego donioslas na nasza DoCelu3 na sierpniowkach, mało tego obrażając NAS KWIETNIOWKI. I tak hormony mi tak odjebaly że się wkurwilam. Bo jakim trzeba byc typem, żeby podczytywac wątek po czym polecieć na inne forum i stwierdzić " KWIETNIOWKI takie są latają po innych wątkach obrabiają dupy i udawaj milusie" -jesli ktoś chce dokładnie przeczytać zdanie jakie koleżanka ma o nas forum sieroniowek strona 115.
    Mało tego twoja ckliwa historyjka i zagranie na naszych emocjach...
    No wyrzuciłam to z siebie. Strasznie nie lubię takich fałszywych osób, i pozwoliłam sobie na to dlatego, że dołączyłas do nas a zrobiłaś nam koło dupy
    I tak kochana wyprzesz się że to nie ty, ale zbyt dużo podobieństw. I też wierzę espoir, KarmeLove i sysce - teraz już wiem o co chodziło espoir. Tylko szkoda że dziewczyny nie napisały od razu. Bo wydaje mi się że żadna z nas nie chce żeby ktoś na nas napierdzielal a potem się w nasze progi wpierdzielal.

I tak teraz nie musisz się odnosić do mojego wpisu.

Ps. Odnosnie twojego oczerniania nas w woli ścisłości jestem tu od początku. i żadna z nas nigdy nie oczerniala i nie obgadywala nikogo z innego wątku!

KarmeLoVe, Lili90, Franka2104, espoir, Kiwona lubią tę wiadomość

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    Ja się zastanawiam w jakim sklepie dostanę takie mini Prince polo albo mini grzeski normalnie wafelki bo nie rzuciły mi się w oczy hmm widzial ktoś może gdzieś ?
    Mini Grzeski kupowałam w Delikatesach Centrum

Blue2019 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia jesteś niemożliwa!! Hihi
    A wlasnie ma któraś taka porządna gofrownice do prawdziwych gofrow.. Tzn ja mam ale wiecie ta taka co wychodza małe cienkie.. A ja bym chciała takie duże puszyste. Któras coś poleci?? :)

• Syska2202 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:

121e4445c4ee09ecmed.jpg
    Zryj sama i niech pójdzie w cycki ! :-D:-D:-D

mysla.nieskalana, Karollinax26, Fasolka77, Lolka30, espoir lubią tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:

121e4445c4ee09ecmed.jpg
    Ja chce. No i mąż musi iść do sklepu :)

zem3df9hh3tl9qot.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczerze przyznam,że odkąd wiem ,że Blue to Samari to też omijam wpisy..Podczytywałam majówki i to w jaki sposób odnosiła się do dziewczyn to wołało o pomste do nieba. Tu się chyba jeszcze hamuje,ale już coraz częściej wychodzi prawdziwe obliczne..Charakteru się nie zmieni :)

Karmelllka90, KarmeLoVe, ago91, espoir, Kiwona lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam gofrownice taka sama jak Karolcia, mało tego ona mi robi też za tostownice haha :)
    Mój mąż dzisiaj będzie robił gofry tyle że owsiane bo taka mam mąkę... Ale skończyło mi się masło orzechowe.

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu... przez dwie ostatnie kiepskie noce i dzisiejsze poranne wstawanie jestem nie do życia.. zasnęłam ok 12 i właśnie wstałam... czuję się jakby mi ktoś dał w łeb.. nie lubię spać w dzień... miałam iść na spacer ale nie mam siły... dzisiejszy dzień spisuję na straty :( niewiem.gif

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Karolcia jesteś niemożliwa!! Hihi
    A wlasnie ma któraś taka porządna gofrownice do prawdziwych gofrow.. Tzn ja mam ale wiecie ta taka co wychodza małe cienkie.. A ja bym chciała takie duże puszyste. Któras coś poleci?? :)
    Ja gofry robię na grillu elektrycznym no niestety nie mam miejsca na tyle gratow . A to mój zestaw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d55de067383d.jpg

Karmelllka90, Fasolka77, estrella, B_002, espoir lubią tę wiadomość

• Syska2202 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaaaaa czekam na wizytę i potem idę z mężem do kawiarni na deser jakiś i też tu wstawię :-D to zobaczycie za te gofry !!! :-D

Karmelllka90, Tunia76, Fasolka77, Daffi, estrella, Kasiulka90, martusiawp, Lolka30, espoir lubią tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Ktoś pytał o koszule z Bonprix.
    Mam 3 rodzaje rozmiar 48/50.
    Pod pachami mają ok. 125- 130cm.
    Ale są miękkie i się ciągną.
    W brzuchu mają bardzo dużo.
    Mam czarną Born to...; fioletowo- różowe paski; popielatą.
    Dziekuje Ci Kochana :)spadłas mi z nieba z tymi wymiarami :)

Tunia76 lubi tę wiadomość

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • malutka_mycha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:

121e4445c4ee09ecmed.jpg
    Oo jakie piękne :) ja sobie ostatnio takie gotowe chciałam kupić i udekorować owocami i bita smietana ale nie dostałam :(

espoir lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Ja szczerze przyznam,że odkąd wiem ,że Blue to Samari to też omijam wpisy..Podczytywałam majówki i to w jaki sposób odnosiła się do dziewczyn to wołało o pomste do nieba. Tu się chyba jeszcze hamuje,ale już coraz częściej wychodzi prawdziwe obliczne..Charakteru się nie zmieni :)
    Pluje sobie w twarz, bo ja tego nie wiedziałam nie wiedziałam. I jeszcze jej broniłam. Ale jej chamski styl wypowiedzi i podważanie naszych opini jako naszych własnych " bo ona szanuje swoje zdanie" przestało mi się podobać i zaczęłam szukać. I niestety bardzo ale to bardzo się zdenerwowałam. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby w taki sposób traktować ludzi tak się do nich odnosić. A jak zobaczyłam to na sierpniowkach jak donosiła na DoCelu i napisała o nas...
    Serio ja się z dziewczynami tutaj bardzo zżyłam, i nie raz się zdarzyło że mamy inna opinie czasem dłuższą dyskusja czasem nie potrzebna ale żadna z nas sobie nie ubliża. I szanujemy zarówno swoje zdanie jak i innych. I z takimi ludźmi chce mieć kontakt.

KarmeLoVe, espoir lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a te pieluchy z rossmana to dzięki apce rossne? Czy gdzie się trzeba zapisac? :) bo ja mam rossne, mam rabat 10% i córkę wskazana ale kolejne mogę dodać już urodzone dziecko... A taka paczka darmowych pieluch bym nie pogardzila :)

O ja też się chętnie dowiem jaka gofrownice polecacie bo uwielbiam gofry :)

Daffi ja mam glukometr accu-chek performa nano i kiedyś robiłam pomiary z dużych palców żeby porównać wyniki czy 2 pomiary z tej samej kropli i zawsze były bardzo porównywalne. Nawet jak robię na czczo badanie glukozy to z palca mam prawie te sama wartość więc moim zdaniem jest wart polecenia.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Pluje sobie w twarz, bo ja tego nie wiedziałam nie wiedziałam. I jeszcze jej broniłam. Ale jej chamski styl wypowiedzi i podważanie naszych opini jako naszych własnych " bo ona szanuje swoje zdanie" przestało mi się podobać i zaczęłam szukać. I niestety bardzo ale to bardzo się zdenerwowałam. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby w taki sposób traktować ludzi tak się do nich odnosić. A jak zobaczyłam to na sierpniowkach jak donosiła na DoCelu i napisała o nas...
    Serio ja się z dziewczynami tutaj bardzo zżyłam, i nie raz się zdarzyło że mamy inna opinie czasem dłuższą dyskusja czasem nie potrzebna ale żadna z nas sobie nie ubliża. I szanujemy zarówno swoje zdanie jak i innych. I z takimi ludźmi chce mieć kontakt.
    Doskonale to rozumiem,ja na majówkach zobaczyłam jak właśnie chyba DoCelu chciała się pochwalić,że jest w ciąży po poronieniu...to co wtedy napisała jej Samari,to mnie się płakać zachciało,chociaż dziewczyny nie znam...Staram się trzymać z daleka od toksycznych ludzi.

KarmeLoVe lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syska2202 wrote:
    Zryj sama i niech pójdzie w cycki ! :-D:-D:-D

Oby nie w brzuch :D

Biała Azlia lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja myślę, że masz za mały pokój żeby nas zmieścić 07icon_smile4.gif

Dupa mi rośnie niesamowicie, a przez Twoje cotygodniowe pomysły na coś nowego, napewno na tych dotychczasowych 14 kg się nie skończy 041.gif

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3
‹‹ 1789 1790 1791 1792 1793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ