Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarmeLoVe wrote:Powiedzcie, w którym tyg zaczęłyscie prac wszystkie dzidziusiowe rzeczy?
Ja zaczęłam prać w sobotęKarmeLoVe lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarmeLoVe wrote:Powiedzcie, w którym tyg zaczęłyscie prac wszystkie dzidziusiowe rzeczy?
Ja jeszcze nie pralam bo wszystkie są 160 km ode mnie u mojej mamy. Chcę wysłać męża na początku marca żeby je przywiózł i wtedy wszystko ogarnąćtak żeby na miesiąc przed terminem mieć wszystko gotowe
łudze się że w marcu będzie już na tyle ciepło że będę suszyć wszystko na zewnątrz
A dziś zagonilam męża do mycia okientak więc ja leżę a on wyszorowal okna, wyczyscil auto, zrobił obiad i właśnie pojechał po core do przedszkola. Takie dni lubię
KarmeLoVe, malutka_mycha, Fasolka77, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam czy ja dobrze rozumiem. Ze Blue to podobno ktoś inny i był i ja majowkach i na sierpniowkach do tego! (bo o majowkach mi się o uszy obyło)??? Ale jako ta Samari na obu tych kątach. Jeżeli to prawda to moze gdzieś też indziej.
Mi ciężko uwierzyć że dorosła osoba bawiła by się w takie rzeczy.. Któras by wpadła na to żeby coś takiego robić?? No Chyba ze ktoś jest botem. Nie ogarniam jeszcze tego co piszecie. I na tych forach źle o Nas pisała? Na obu?mysla.nieskalana, Karmelllka90, Tunia76, espoir lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Karolina to wygląda przepysznie!
Dobrze że przed chwilą zjadłam banana, truskawki i ananasa z musli i jogurtem bo inaczej już bym była w drodze do ciebie
Basia ale ja zapraszam, akurat dotrzesz na kolację, mogę Ci zaserwować też z nutellą, bo wiem że masz smaka -
Mama36 wrote:Przepraszam czy ja dobrze rozumiem. Ze Blue to podobno ktoś inny i był i ja majowkach i na sierpniowkach do tego! (bo o majowkach mi się o uszy obyło)??? Ale jako ta Samari na obu tych kątach. Jeżeli to prawda to moze gdzieś też indziej.
Mi ciężko uwierzyć że dorosła osoba bawiła by się w takie rzeczy.. Któras by wpadła na to żeby coś takiego robić?? No Chyba ze ktoś jest botem. Nie ogarniam jeszcze tego co piszecie. I na tych forach źle o Nas pisała? Na obu?
Karmelka, espoir, jak chcecie możecie wkleić co Wam pisałam, bo ja teraz ogarniam życie i sprzątamewentualnie mam screeny, to też mogę wstawić później
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyCo do prania to mam proszek no ten najbardziej znany.. Nie chcę mi się iść zobaczyć jak się nazywa.. I mam płyn do prania bialy jeleń. Hypoalergiczny.wile ten drugi.. Ale jak mogę coś doradzić już po praniu jednym czy drugim.. Brakuje mi jeszcze jakiegoś płynu do zmiękczania i żeby ładnie pachnialo. I proszek i ten żel to dla mnie jakoś tak za mało.
-
Wiecie czego ja nie lubie najbardziej?
Komentownia kogos za czyimis plecami. Jesli mi ktos nie pasuje to go omijam. Nie komentuje, nie wdaje sie w dyskusje, nie mowie o nim zle a juz na pewno nie staram sie nastawiac innych przeciwko tej osobie.
Jak mam mowic zle to wole nie mowic wcale. Nienawidze plotek i od zawsze trzymam sie od nich z daleka.
Po co psuc atmosfere. Dziewczyny wyluzujcie prosze.. po co te teksty 'a bo ona powiedziala to i tamto...' ehh przeciez nie mamy po 13 lat.
Peace!...I usmiechWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 15:05
Fasolka77, B_002, Kasiulka90, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mistella wrote:Ja używam płynu do prania i do płukania lovella , jestem zadowolona
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Mama36 wrote:Co do prania to mam proszek no ten najbardziej znany.. Nie chcę mi się iść zobaczyć jak się nazywa.. I mam płyn do prania bialy jeleń. Hypoalergiczny.wile ten drugi.. Ale jak mogę coś doradzić już po praniu jednym czy drugim.. Brakuje mi jeszcze jakiegoś płynu do zmiękczania i żeby ładnie pachnialo. I proszek i ten żel to dla mnie jakoś tak za mało.
ja wyprałam w LOVELI w samym proszku i tez jakoś tak mi dziwnie, że nie pachnie tak cudownie... ale wstrzymam się z kupnem płynu. Przetestuję jak się dzisia urodzi, żebym ewentulanie wiedziała jako coś zaszkodzi- ze to proszek a nie płyn i odwrotnie...Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Karolinka ja te nigdy tatara nie jadłam i pewnie dlatego nie mam toxo przebytej, bo najczęściej toxo jest z surowizny.
A mój mąż stwierdzil, że przed kolejna ciąża przydałoby się pobawić w kociej kuwecie...ja do niego mówię że chyba ja zjeśćhaha
A jeśli chodzi o mięso to jadłam za równo tatara jak i półkrwiste steki, a nigdy nie miałam przebytej toksoplazmozyI oby tak zostało.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Zaraz poczytam te sierpniówki sobie, ale co to znaczy że doniosła na nasza DoCelu??
-
chce_byc_mama wrote:Wiecie czego ja nie lubie najbardziej?
Komentownia kogos za czyimis plecami. Jesli mi ktos nie pasuje to go omijam. Nie komentuje, nie wdaje sie w dyskusje, nie mowie o nim zle a juz na pewno nie staram sie nastawiac innych przeciwko tej osobie.
Jak mam mowic zle to wole nie mowic wcale. Nienawidze plotek i od zawsze trzymam sie od nich z daleka.
Po co psuc atmosfere. Dziewczyny wyluzujcie prosze.. po co te teksty 'a bo ona powiedziala to i tamto...' ehh przeciez nie mamy po 13 lat.
Peace!...I usmiech
a ja, jak już kiedyś pisałam, w ciąży mam olewkę... normalnie lubię mieć ostatnie słowoale w sumie ta sytuacja mnie jakoś nie dotyczy bezpośrednio więc sie nie będe angażować w konflikt
omijam te posty bo cenię sobie komfort psychiczny.. chyba, że ktoś mi celowo na odcisk nadepnie to puszczą mi nierwy
ale szczerze nie pchałabym się tam gdzie mnie nie chcą i źle czułabym sie w takim towarzystwie także pewnie sprawa sama się rozwiążechce_byc_mama, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
przeczytalam te sierpniowki... i powiem tak.. pal licho ze padlo zle slowo o nas.. ale po co komus wchodzic w watek i balaganic?
przeciez tak jak my kwietniowki tak i sierpniowki mamy jeden cel. urodzic zdrowe dzieci. po co tak zycie sobie komplikowac?
nie wnikam czy blue to samari z majówek.. widzialam co tam sie dzialo.. poki tutaj mamy czysto warto omijac niewygodne posty bo rzeczywiscie moznaby sie szarpac bez konca.. a sa tu same kobiety do tego kazda z buzujacymi hormonami i tak naprawde wystarczy niewiele zeby nastapil wybuch.
Kobitki kto chce niech czyta kto nie, niech pomija.
mi Blue tutaj w zaden sposob krzywdy nie zrobila.. ale jesli sa osoby które maja problem z jej obecnoscią to idzmy na kompromis ze bedziemy omijac to co nas prowokuje?
mamy juz taki piekny czas.. zaraz bedziemy wyczekiwac naszych malenstw i wiesci z porodowek. nie dajmy sie zwariowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 15:14
mysla.nieskalana, Fasolka77, B_002, chce_byc_mama, Mama36, Tunia76, Kasiulka90, Misiabella, Lolka30, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Przepraszam czy ja dobrze rozumiem. Ze Blue to podobno ktoś inny i był i ja majowkach i na sierpniowkach do tego! (bo o majowkach mi się o uszy obyło)??? Ale jako ta Samari na obu tych kątach. Jeżeli to prawda to moze gdzieś też indziej.
Mi ciężko uwierzyć że dorosła osoba bawiła by się w takie rzeczy.. Któras by wpadła na to żeby coś takiego robić?? No Chyba ze ktoś jest botem. Nie ogarniam jeszcze tego co piszecie. I na tych forach źle o Nas pisała? Na obu?
Ja się nad tym zastanawiałam już jakiś czas temu. Dla mnie taka osoba to po prostu smutny człowiek, który nie ma swojego życia i chce wprowadzić zamieszanie, żeby "coś się działo". My nie dajemy się sprowokować i zaczyna sobie coraz śmielej poczynać.
Najlepiej ignorować docinki, znudzi się.
KarmeLoVe, DorotaAnna, Karmelllka90, Fasolka77, espoir lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Basia ale ja zapraszam, akurat dotrzesz na kolację, mogę Ci zaserwować też z nutellą, bo wiem że masz smaka
Nigdy nie byłam na Mazurach, kiedyś trzeba będzie się wybrać.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN