Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa to widziałam to na tych sierpniówkach.
Ale w sumie już raz to przerabialiśmy. I ja się powtórzę: ja bym chciała żeby tutaj było prostu tak jak do tej porymysla.nieskalana, Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Ja się nad tym zastanawiałam już jakiś czas temu. Dla mnie taka osoba to po prostu smutny człowiek, który nie ma swojego życia i chce wprowadzić zamieszanie, żeby "coś się działo". My nie dajemy się sprowokować i zaczyna sobie coraz śmielej poczynać.
Najlepiej ignorować docinki, znudzi się.
Ja tez tak uważam, po prostu ignorujecie te rzeczy które Was irytują. Myśle że właśnie dlatego mamy tu taki spokój, bo bardzo długo nikt nie dał się sprowokować. Mamy dużo na głowie warto sobie dokładać, że ktoś ma smutne życie i lubi czasem namieszać?Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyFasolka 77 dokładnie o to chodzi, obrabiają nam dupę i nas obrażała została wypierdzielona z forum majowek to w łaski z nowym kontem przyszła, ale i tutaj zaczęło jej chamstwo wychodzić, ja tego wcześniej nie widzialam, ale jak dziewczyny ja wydaly, a ona zaczęła pokazywać w swoich wypowiedziach chamstwo- ja jestem z tych, które doskonale czytają między wersami- zaczęłam szukać. I to jest ta sama osoba. Mało tego! Laska odtrąciła swoje dziecko żeby nam się w łaski wkupić. Sorry jakim trzeba być człowiekiem?? Może mi wariują hormony ale gdyby kiedyś ta dziewczynka to przeczytała serce by jej pękło. Bo mi tego dziecka szkoda! Samej siebie mi szkoda, że dałam się na to nabrać! I jeszcze jej współczułam!! Fasolka jakbyś poczytała jak ta laska się wypowiada o innych kiedy nie udaje to być jej na żywo w twarz napluła z twoim temperament email
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ja wyprałam w LOVELI w samym proszku i tez jakoś tak mi dziwnie, że nie pachnie tak cudownie... ale wstrzymam się z kupnem płynu. Przetestuję jak się dzisia urodzi, żebym ewentulanie wiedziała jako coś zaszkodzi- ze to proszek a nie płyn i odwrotnie...
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja się nad tym zastanawiałam już jakiś czas temu. Dla mnie taka osoba to po prostu smutny człowiek, który nie ma swojego życia i chce wprowadzić zamieszanie, żeby "coś się działo". My nie dajemy się sprowokować i zaczyna sobie coraz śmielej poczynać.
Najlepiej ignorować docinki, znudzi się. -
nick nieaktualnychce_byc_mama wrote:Proponuje zmienic temat
np. na JEDZONKO -
nick nieaktualnyA jak wam pisalam, że proszek Lovela powoduje że ubranka pachną NICZYM, to mówiłyscie że perfumy że podrażniają hahaha, ale same teraz widziecie że temu praniu czegoś brakuje. Ja kupiłam płyn też do płukania z Lovela i guzik dało. Raczej zmienię proszek
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Boże mój robót (bo ciezko powiedzieć mi że ja hehe), chodź przepis zmodyfikowalam, ugotowal mi zupe ideał!! Matko boska!! Nie pamiętam zebym jadła tak pyszna zupę. Zjadłam już dwie miski... wygrywa nawet ze słodyczami!!
Podejrzewam, ze pewnie jakas zupa krem skoro 'gotowal' robot?jaka to zupka?
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Boże mój robót (bo ciezko powiedzieć mi że ja hehe), chodź przepis zmodyfikowalam, ugotowal mi zupe ideał!! Matko boska!! Nie pamiętam zebym jadła tak pyszna zupę. Zjadłam już dwie miski... wygrywa nawet ze słodyczami!!
Przepis proszę. -
Zupa z cukini? Ja też chce przepis
Ja też piorę w Lovela i pachnie mi świeżym powietrzem bo susze na dworzuale ja się cieszę że nie jest zaperfumowana naj pierwsze pranienidealnie a potem będę po kolei sprawdzac na co mogę sobie pozwolić żeby dzidzia nie miała uczulenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 15:33
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dzień dobry
Kurcze jakie tu zamieszanie i to tylko przez jedną osobę, aż się w głowie nie mieści.
Z moją córą już lepiej, zdrowieje z dnia na dzień. Za oknem wiosna, więc humory mamy znakomite;-)
Co do jedzonka to ja na dziś i jutro ugotowałam fasolkę po bretońsku, szybko, przyjemnie a jak smacznie mmm...
Dziś miałam spotkanie z położną, ale stwierdziłam, ze póki co bez sensu są te spotkania, większość rzeczy wiem z poprzedniej ciąży, wszystkie pytania jakie miałam już zadałam i umówiłyśmy się, że zacznę przychodzić w 36 tygodniu na ktg żeby nie płacić prywatnie. A później jak się Bianka urodzi to ona będzie przychodziła do nas.
Co do płynu do płukania ja użyłam z Jelpa dla dzieci. Póki co zostało mi ostatnie pranie kołderek i pieluch. A później już tylko wszystko co będzie się dało wyprać po rozbrojeniu wózka i fotelikamysla.nieskalana, Daffi, martusiawp, Fasolka77, AniaKJ, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzielę się świadomie z przepisem.. Jak dla mnie zupa obłed!!
Tylko ja robiłam w tefal companion, jak ktoś ma termomixa to to samo. Ale samemu się zrobi tylko trzeba zblendowac!
Litr bulionu (ja sobie wekuje buliony i mam gotowe w sloikach ale w przepisie jest litr wody plus kostka)
4 cukinie (tak żeby było powiedzmy 800gr)
Dwa duże ziemniaki.. Dałam naprawde duże
Zabek czosnku.
Ja ustawiam program na zupę krem i mam z głowy, ale normalnie to ugotować i jak warzywa będą miękkie to zblendowac.
Do gorącej zupy dodać serek topiony. Taka kostkę wiecie.. Jak do smarowania chleba. Chyba 100 gr miała moja. Sól pieprz +tymianek(!) robi robotę!
Zmiksować jescze raz.
Jest tak zajebista!! Ze wstyd ale ja jem trzecia miskę!!
mysla.nieskalana, chce_byc_mama, Wiewióreczka, martusiawp, Paula 90, DorotaAnna, Fasolka77, Natalia-tosia, Tunia76, Lolka30, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Mama36 moja w sobotę miała 3 razy czkawkę.
Ja zaraz wstaje szykuje się na Kopernika. Mam nadzieję że nie zostawia mnie w szpitalu.
A dzisiaj w nocy śnił mi się pająk boże obudziłam się zestresowana a serce chciało wyskoczyć... -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Zupa z cukini? Ja też chce przepis
Ja też piorę w Lovela i pachnie mi świeżym powietrzem bo susze na dworzuale ja się cieszę że nie jest zaperfumowana naj pierwsze pranienidealnie a potem będę po kolei sprawdzac na co mogę sobie pozwolić żeby dzidzia nie miała uczulenia
-
Mama36 wrote:Dziewczyny dzielę się świadomie z przepisem.. Jak dla mnie zupa obłed!!
Tylko ja robiłam w tefal companion, jak ktoś ma termomixa to to samo. Ale samemu się zrobi tylko trzeba zblendowac!
Litr bulionu (ja sobie wekuje buliony i mam gotowe w sloikach ale w przepisie jest litr wody plus kostka)
4 cukinie (tak żeby było powiedzmy 800gr)
Dwa duże ziemniaki.. Dałam naprawde duże
Zabek czosnku.
Ja ustawiam program na zupę krem i mam z głowy, ale normalnie to ugotować i jak warzywa będą miękkie to zblendowac.
Do gorącej zupy dodać serek topiony. Taka kostkę wiecie.. Jak do smarowania chleba. Chyba 100 gr miała moja. Sól pieprz +tymianek(!) robi robotę!
Zmiksować jescze raz.
Jest tak zajebista!! Ze wstyd ale ja jem trzecia miskę!!