Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czekoladowa201 wrote:Dziewczyny sprobujcie sobie jak macie ochote plyn do prania BAMBI koszt ok.7zl w supermarkecie do tego jest plyn do plukania po ktorym ubranka sa jak jedwab, rewelacyjnie zmiekcza. Pachnie hmm tak dzidziusiowo ale bardzo delikatnie bo w zasadzie takie plyny dla maluchow nie powinny wogole pachniec. Przy 1 dziecku mialam yelpa po ktorym sypal sie bialy pyl a do tego nas uczulil, zmienilam na ten bambi i jestem zadowolona moze ktorejs z was podpasuje.
Patrzyłam w google jak ten bambi wyglada, kojarzy mi się z takim żółtym szamponem to chyba ta sama firma co?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyMama36 wrote:To wyobraź sobie że przez moje gadulstwo mnie Panie nie uprzedziły bo zapomniały na początku ciazy.juz wiesz co przeżywałam. Cała noc nie spałam!! CZYTAJĄC objawy kiły i HIV.. I dlaczego jestem na bank chora a nie ma objawów. Schiza na Maxa!
-
Ja to bym wszystko zjadla, ale gotowac mi sie jakos nie chce. Ogolnie jakos przestalam zajmowac sie domem tak jak kiedys.
Jeszcze niedawno mega przyjemnosc sprawialo mi, gdy maz wracal z pracy, a w domu juz pachnialo ciastem i mialam dla niego cieply domowy obiadek.
Teraz role sie zamienily i to na mnie zawsze czeka w domu jedzonko:)
Mam nadzieje, ze jak juz pojde na macierzynski to mu sie odwdziecze, bo naprawde sie bardzo stara… No chociaz z te 2 tygodnie zanim urodzi sie dzidzius
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Patrzyłam w google jak ten bambi wyglada, kojarzy mi się z takim żółtym szamponem to chyba ta sama firma co?
Właśnie mam pytanie do mamusiek z księżniczką w brzusiu . Bo ostatnio troszkę to przeżywam do męża, dziewczyny umiecie robić te super fryzurki? Bo moja chrzenice w styczniu uczesałam , bo miała fazę że tylko ja mogłam dotykac jej włosów i szczerze cierpliwe dziecko a wyszło mi to fatalnie. I tak troszkę szkoda mi tej mojej Leonki -
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Ja tez tak uważam, po prostu ignorujecie te rzeczy które Was irytują. Myśle że właśnie dlatego mamy tu taki spokój, bo bardzo długo nikt nie dał się sprowokować. Mamy dużo na głowie warto sobie dokładać, że ktoś ma smutne życie i lubi czasem namieszać?
nic nie jest w stanie mnie bardziej obecnie wkurwić jak glukometrTunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Boże mój robót (bo ciezko powiedzieć mi że ja hehe), chodź przepis zmodyfikowalam, ugotowal mi zupe ideał!! Matko boska!! Nie pamiętam zebym jadła tak pyszna zupę. Zjadłam już dwie miski... wygrywa nawet ze słodyczami!!
masz thermomixa?Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:A jak wam pisalam, że proszek Lovela powoduje że ubranka pachną NICZYM, to mówiłyscie że perfumy że podrażniają hahaha, ale same teraz widziecie że temu praniu czegoś brakuje. Ja kupiłam płyn też do płukania z Lovela i guzik dało. Raczej zmienię proszek
no niestety pachną NICZYM.. dobrze to ujęłaś... a na co zmieniasz? myślisz, że inne będą bardziej "zapachowe"? ja pewnie szybko nie zmienię bo mam 2 wiaderka 6l loveli do białego i kolorówFasolka77
-
Natalia-tosia wrote:Dzień dobry
Kurcze jakie tu zamieszanie i to tylko przez jedną osobę, aż się w głowie nie mieści.
Z moją córą już lepiej, zdrowieje z dnia na dzień. Za oknem wiosna, więc humory mamy znakomite;-)
Co do jedzonka to ja na dziś i jutro ugotowałam fasolkę po bretońsku, szybko, przyjemnie a jak smacznie mmm...
Dziś miałam spotkanie z położną, ale stwierdziłam, ze póki co bez sensu są te spotkania, większość rzeczy wiem z poprzedniej ciąży, wszystkie pytania jakie miałam już zadałam i umówiłyśmy się, że zacznę przychodzić w 36 tygodniu na ktg żeby nie płacić prywatnie. A później jak się Bianka urodzi to ona będzie przychodziła do nas.
Co do płynu do płukania ja użyłam z Jelpa dla dzieci. Póki co zostało mi ostatnie pranie kołderek i pieluch. A później już tylko wszystko co będzie się dało wyprać po rozbrojeniu wózka i fotelika
lubię fasolkępo bretońsku też ale mnie fasola niestety nie służy przy cc... aż się zdziwiłam! w sobotę zjadłam zupę krem z fasoli u mamy ... i cukier 142... no byłam w szoku...
a swoją drogą coś jest na rzeczy bo Blue jakoś nagle ucichła...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:masz thermomixa?
Myśmy woleli ten, ale to to samo. Byłam nastawiona na nie takim urządzeniom.. A teraz uważam że każda kobieta powinna mieć w domu coś takiego. Dostawać od państwa w prezencie jak się dzieci rodzą!DorotaAnna, Karmelllka90, martusiawp, Fasolka77, mysla.nieskalana, estrella, Tunia76, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Czy Tobie też wyskakuje w Auchan litr 5zl??
No faktycznie! Musiałam spojrzeć jeszcze raz bo tylko obrazki oglądałam xd
Ale ja muszę najpierw powąchać.
Syska omniomniom chociaż ja też zjadłam właśnie lody xd takie z pudełka manhatann pomarańczowe mmm👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja używam mleczko i płyn do płukania lovela. Ustawiam podwójne płukanie. Jak dla mnie to ciuszki pachną takim dzidziusiem
co do sztywności to nie wiem, moje są mięciusie, ale może dlatego, że suszone w suszarce s ona zmiękcza materiały
Z tym badaniem na hiv to chyba jest tak, że powinno się mieć konsultację z lekarzem z odbiorem wyników, bo jak jest pozytyw to ludzie się załamują i mogą popełnić nawet samobójstwo. U mnie w labo musiałam podpisać oświadczenie, że nie chcę konsultacji lekarskiej. Podobnie się odbiera wyniki w kierunku nowotworów, trzeba osobiście -
Karmelllka90 wrote:A ja zaraz muszę zjeść podwieczorek... I nie wiem coooo
Karmellka zdradzę Ci przepis na taki podwieczorek, którego jeszcze nie jadłaś...
jogurt nat, orzechy, kiwi
mam nadzieję, że pomogłam tylko nie mów nikomu bo to przepis autorskiWiewióreczka, Karmelllka90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no niestety pachną NICZYM.. dobrze to ujęłaś... a na co zmieniasz? myślisz, że inne będą bardziej "zapachowe"? ja pewnie szybko nie zmienię bo mam 2 wiaderka 6l loveli do białego i kolorów
Fasolka77 lubi tę wiadomość